خطاها رو هم با استفاده از توابعی مثل iferror یا iserror میشه هندل کرد ..[/QUOTE]
میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟ممنون
خطاها رو هم با استفاده از توابعی مثل iferror یا iserror میشه هندل کرد ..[/QUOTE]
من این گزینه رو هم فعال کردم اما نمی دونم چرا کار نمی کنه فایلش اینجاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک پرسش دیگه هم دارم . فرضا اگه در کاربرگ ، این جور داده هایی داشته باشیم
A B C 1 کد کالا نام کالا قیمت 2 101 kala1 1000 3 102 kala2 2000 4 103 kala3 3000
برای این که با واردکردن کد کالا ، نام و قیمتش نشون داده بشه ، باید چه جوری IF رو بنویسم ؟
ممنونم
Last edited by aa12; 07-04-2014 at 08:45.
تو اکسل 2013 چطوری میشه اعداد رو فارسی تایپ کرد؟
توی ۲۰۱۰ که وقتی فارسی میکنم کیبرد رو فارسی تایپ میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم امتحان کنید
Last edited by minizoro; 07-04-2014 at 06:35.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکار نیازی به iF نیست از VLOOKUP استفاده میشه ...
شیت 1 جایی است که فرمول قرار داره.. شیت 2 هم جدولی است که برای استفاده در فرمولهای شیت 1 بکار میره
هردو شیت رو میتونی گسترش بدی..
تو شیت 3 هم ماکرو انجام شده ...
Last edited by AmirMomtaz; 07-04-2014 at 23:41. دليل: توضیح بیشتر
تو این فایل ابتدا از تابع vlookup استفاده شده ولی چون هنوز کاربر مقداری رو برای جستجو وارد نکرده خطای #NA میده
که با استفاده از IFERROR قبل از vlookup به فرمول میگیم که اگه این حالت پیش اومد، نتیجه رو بجای خطای مذکور،
یه مقداری رو نشون بده (که در قسمت آخر فرمول مشخص می کنیم) و در اینجا مقدار تهی است...!
بسیار ممنون یه مشکل کوچیک اینکه وقتی ماکرو رو اجرا می کنم ، روزهای هفته رو اینجوری می نویسه ؟ ÔäÈå í˜ÔäÈå ÔäÈå í˜ÔäÈå ÔäÈå í˜ÔäÈå ÔäÈå راه حل چیه ؟
ویندوزت نمی تونه کاراکترهای بکار رفته در فایلی که با سیستم من درست شده رو بخونه ..
مشکلی نیست .. باید تو ویندوز خودت ماکرو رو ایجاد کنی به اینصورت :
سلام دوستان
من وقتی میخوام فایل ورد را با استفاده از برنامه word 2010 خروجی pdf ازش بگیرم یک آیکون مربع شکل کوچک کنار شماره صفحه ایجاد میشه تو فایل pdf. چه کار باید کرد که این شکل مربع کوچیک نیاد کنار شماره صفحات؟ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)