اون سرعت يكي از هسته هاي گوشي هست...سرعت كلي 332 هست...
شاد باشيد![]()
اون سرعت يكي از هسته هاي گوشي هست...سرعت كلي 332 هست...
شاد باشيد![]()
چند هسته ای؟
راستی fw31 برای اضافه کردن افکتKastorUI داره یا نهباید منتظر آبدیتهای جدید تر باشیم!!!؟؟
برای این افکتها داشم میرفتم برای دانگرید به 21 که با انلود 90 مگی رو برو شدم و بیخیال شدم
کاشکی این 31داشته باشه!!!
راستی برای آبگرید کردن شما فلش با یونیکس رو پیشنهاد میکنید یا آبگرید با سایت نو کیا؟؟؟؟؟
چند هسته ای؟
راستی fw31 برای اضافه کردن افکتKastorUI داره یا نه باید منتظر آبدیتهای جدید تر باشیم!!!؟؟
برای این افکتها داشم میرفتم برای دانگرید به 21 که با دانلود 90 مگی رو برو شدم و بی خیال شدم
کاشکی این 31داشته باشه!!!
راستی
یونیکس fw31 رو ساپورت میکنه؟ برای آبگرید کردن شما فلش با یونیکس رو پیشنهاد می کنید یا آبگرید با سایت نو کیا؟؟؟؟؟
2 هسته ای....چند هسته ای؟
اگه درست متوجه شده باشم هسته ها با هم مساوی نیستن ؟چرا؟اگه اطلاعات زیاد تری بزارید ممنون میشم
دو هسته هر دوتاشون 332 هستن.X-Plore و برنامه های مشابه سرعت CPU رو درست گزارش نمیکنن.مثلا برای 5700 مینویسه 192 که اصلا درست نیست.برای فهمیدن مشخصات گوشی بهتره عوض خود گوشی توی سایت هایی مثل gsmarena نگاه کنی.
چرا موقع عکسبرداری روی صفحه چند تا لکه سفید هست؟ لنز رو تمیز کردم ولی بازم نشد؟
اون که تمیز کردی شیشه روی لنز هست ...
روی فیلم برداری نیست درسته ؟ من رو حالت عکس یک لکه کوچک سیاه میاد که البته معلوم هم نیست اما بعضی اوقات روی بک گراند سفید و روشن ، مشخصه ...
مشکل از خود لنز هست ... وقتی دریچه مکانیکی باز میشه ، زیرش خود لنزه ... احتمالا اون تو چیزی رفته !
یعنی میگید که زیر لنز خاکی آشغالی چیزی رفته؟!! حالا چیکارش کنم؟
سلام
ببخشید گوشی من هک شده هست اگه بخوام آپدیتش کنم مشکلی که پیش نمی یاد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)