راستي يه مركز خيلي معتبر تو رشت ميگفت مموري تقلبي 2 نوعه! پرسرعت و با كيفيت يه مدله،بي كيفيت و كند هم يه مدل ! به نظرم راست ميگفت !
راستي يه مركز خيلي معتبر تو رشت ميگفت مموري تقلبي 2 نوعه! پرسرعت و با كيفيت يه مدله،بي كيفيت و كند هم يه مدل ! به نظرم راست ميگفت !
همین الآن یه چیزی دیدم، موهای بدنم ریخت!!!!!!!!
شما هم ببینید:
قیمت مموری استیک در آمریکا از سایت رسمی سونی
16 گیگ 159 دلار؟!!!!!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله درسته این حرف... بی کیفیت یعنی تقریبا به درد نخور! و با کیفیت و پرسرعت یعنی همونایی که وقتی باهاش بازی میکنی، همش لگ میزنه!! با این قیمتا دیگه مموری تقلبی خریدن، اشتباه محضه!راستي يه مركز خيلي معتبر تو رشت ميگفت مموري تقلبي 2 نوعه! پرسرعت و با كيفيت يه مدله،بي كيفيت و كند هم يه مدل ! به نظرم راست ميگفت !
Last edited by musketeer; 09-06-2008 at 21:57. دليل: پاسخ به سوال
دوستان كسي يه برنامه pdf reader خوب واسه psp نميشناسه؟ psp من فت هستش با فيرم ور 3.90m33-3 !
ممنون دوست عزيز ولي يه نرخي تعيين كن تا شرمندت نشم. ميخوام ريموت رو ! باشه قرار ميزاريم. آيديمو بدم؟ راستي مگه برنامه آپديت نميشه؟
بله... میتونید مراجعه کنید به اینجا برای دانلود:
امتحان نکردم... ولی به نظرم جواب میده!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی... یکی از دوستان یه بازی هموبرو معرفی کرده بود که Suduko بود... یادم نمیآد کدوم یک از عزیزان بود. ولی خلاصه اش این بود که اجرا نمیشد و ارور میداد. بعد از بررسی های فراوان و متوسل شدن به انواع و اقسام روشهای کوماندویی(!) متوجه شدم بجای اینکه طبق راهنمای داخل فایل دانلود شده بریزید تو X:/PSP/GAME باید بریزید تو X:/PSP/GAME150 !!!!!!!! همین!!
نه دیگه... تعارف که نمیکنم... لازمش ندارم. آیدیتمت دارم رفیق!! Bardiamarzbaniممنون دوست عزيز ولي يه نرخي تعيين كن تا شرمندت نشم. ميخوام ريموت رو ! باشه قرار ميزاريم. آيديمو بدم؟ راستي مگه برنامه آپديت نميشه؟
شما نمیدونی! ولی جاوید میدونه!! بنده یک آمارگیری هستم که دومی نداره!!
Last edited by musketeer; 09-06-2008 at 22:15.
واي هم جالبه هم گرون كه البته واسه جديد بودنشه ! همينه كه مموري هاي ديگه ارزون شدن !
من خودم الان مموري 2 گيگ بي كيفيت دارم كه گاهي وسط آهنگ گوش دادن از كار ميوفته !
خيلي ازت ممنونم دوست عزيز . اين رو دانلود كردم ولي كلي باگ داره ,بازم ممنون .راستي آيدي منو از كجا يافتيد؟
گرون؟! 159 دلار گرونه؟! تا چند روز پیش 300 دلار بود!!واي هم جالبه هم گرون كه البته واسه جديد بودنشه ! همينه كه مموري هاي ديگه ارزون شدن !
من خودم الان مموري 2 گيگ بي كيفيت دارم كه گاهي وسط آهنگ گوش دادن از كار ميوفته !
فکر کنم با این قیمت همه مموری هاشونو بروز کنن! بنده هم یه مموری 2 گیگ داشتم. البته اصل. ولی عوض کردم 4 گیگ گرفتم. فکر کنم الآن برم یه 8 گیگ بگیرم!! البته وقتی فردا مطمئن شدم.
خوب برم بخوابم!! خودمونیم... اینجا رو کردیم چت روم!!!!! اینقدر این خبر افت قیمت برام عجیب بود!! به هر حال شب به خیر!!! lol
اینم آخرین جواب امشب!خيلي ازت ممنونم دوست عزيز . اين رو دانلود كردم ولي كلي باگ داره ,بازم ممنون .راستي آيدي منو از كجا يافتيد؟
خواهش، گفتم که تست نکردم... آی دیت رو از اون علامت یاهو که زیر اسم و آواتورت هست، پیدا کردم!! کار خیلی سختی بود!! روش یه کلیک کردم، گفت زارت!! بعد آی دیتو نشون داد!!
Last edited by musketeer; 09-06-2008 at 22:26.
این نمایندگی ها psp هم میفروشن؟
هی من میخوام برم بخوابم شماها نزارید!! (شوخی!)این نمایندگی ها psp هم میفروشن؟
اگه هم بفروشن با گارانتی ایران رهجو نیست! چون ایران رهجو psp وارد نمیکنه... به این دلیل که باید کپی خور کنه و از گارانتی در بیاد و با اینکه میتونه باز هم گارانتیشو پیگیری کنه (با دوباره ارجینال کردن سیستم) ولی این کار رو نمیکنه... چون شریک رسمی سونیه و این کار رو اخلاقی نمیدونه! اینا رو تو الکامپ از خود ایران رهجویی ها شنیدم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)