سلام بر همه
من توبازی splinter cell double agetوقتی بازی میکنم بازی کند میشه دوباره به حالت عادی بر میگرده میشه کمک کنید.
این هم سیستم
Ram:2gb
cpu:3.6
Graphic:512 8500
سلام بر همه
من توبازی splinter cell double agetوقتی بازی میکنم بازی کند میشه دوباره به حالت عادی بر میگرده میشه کمک کنید.
این هم سیستم
Ram:2gb
cpu:3.6
Graphic:512 8500
Last edited by arnold_ab; 28-11-2007 at 16:49.
توی بازی نیئد فور اسپید پرو استریت نمیره ...پیغام میده .....shine error ..... و میگه یه فایلی رو پیدا نکردم
منظورت از P30 همون PC هست ؟ آره . و فقط یک کرک براش اومده .
دوست من این ارور میگه که DVD یا سیدی بازی شما مشکل داره .
ممکن هم هست لنز سیدی رام شما ضعیف باشه .
روی یه سیستم دیگه امتحان کن . اگه باز هم اینطوری بود که سیدی بازی مشکل داره .
اگه اینطوری نبود که اشکال از سیدی رام شما هست.
من منظورتونو متوجه نشدم .
یعنی بازی خوب پیش میره ، یکمی که میگذره گیر میکنه و دوباره خوب میشه ؟
شما میشه مشخصات سیستمتونو بزارید ؟
+ یه عکس از اروری که میده .
آره دیگه دوست من . همون PC
پس باید یکمی صبر کنی تا یه پچ یا کرک دیگه ای واسش بیاد .
قربون آدم چیز فهمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Call Of Duty 4 قشنگتره یا BioShoCk ؟ کدومو بگیرم (از بین این دو تا)
سلام
من میخوام بازی Company of Heroes Opposing Fronts را نصب کردم نصبش دو مرحله ای
هست مرحله اول که نصب میشه که هیچ اما وقتی میخوام مرحله دوم را نصب کنم product keyو retail code(if applicable) میخواذ میشه این دوتا رو بهم بدید؟
دوست من سیستمت که مشکلی نداره .
شما میخوای یه بار DirectX خود سیدی بازی رو نصب کن .
اگه مشکل حل نشد ، ویندوز عوض کن .
احتمال زیاد مشکل حل میشه .
اگه باز هم نشد یه کرک دیگه رو امتحان کن .
به نظر من هر2تا رو بگیر ! هر 2 تا خیلی قشنگ هستند .
BioShoCk : بازی تقریبا تخیلی که گرافیک عالی داره و گیم پلی فوق العاده
COD 4 : بازی کاملا واقعی که گرافیک خیلی عالی تری داره و گیم پلی خیلی فوق العاده !
دیگه بستگی به نظر و سلیقه خودت داره .
من وقتی که GRAW 1 رو بازی می کنم یهو وسط بازی بدون هیچ دلیلی هنگ می کنه و اصلا به موس یا کیبورد جواب نمیده ، در این شرایط مجبورم کامپیوتر رو با دکمه کیس ریستارت کنم . البته بعضی وقتها هم یهو از بازی بیرون میاد و اروری که باید Don't Send اش کنی می ده بعدشم یه اتفاق عجیب میفته تنظیمات گرافیکیم خراب میشه یعنی رزولیشن میره رو 800 by 600 و کیفیت رنگم هم 4 bit !!!! میشه ، باز هم مجبورم ریستارت کنم تا درست شه . اینم بگم قبلا ( 6.7 ماه پیش ) که بازی می کردم همچین مشکلاتی نداشتم ،اما وقتی ویندوزو عوض کردمو بازی رو دوباره نصب اینجوری شد . اگه کسی می دونه که چرا و باید چیکار کرد بگه لطفا .
در ضمن سیستمم اینه ، فکر هم نمی کنم واسه این بازی ( لااقل ) کم باشه !!
XP SP 2
GeForce 7100 GS
CPU 2.80
1 GB RAM
اها ، راستی یادم رفت بگم که تنظیمات گرافیکی بازی رو همشو رو متوسط میذارم . (البته بالا پایینش فرق نمی کنه بازم هنگ میشه !!! )
مرسی
سلام
من بازي GT legends رو نصب كردم ولي موقع اجراي بازي پيغامي راجع به disk و . . .اين جور چيزا ميده.همون پيغامي كه وقتي كرك بازي رو نريزي مي ياد يا لا اقل شبيه اونه.
ولي كرك نداره.تو اينترنت هم خيلي گشتم نبود.ضمنا روش نصب كه تو DVD بازي نوشته خيلي عجيب غريبه من مو به مو ميرم ولي بعد از اجرا به جاي اينكه ازمن سريال بخواد اون errorr رو ميده.
خواهش مي كنم كمك كنيد.اگر هم سوالم تكراريه بخشيد . . .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)