دوستان خواهش میکنم بحث قیمت رو توی پروفایل هاتون مطرح کنید اینجا بازار نیست ! ما هم که با کسی دشمنی نداریم.
دوستان خواهش میکنم بحث قیمت رو توی پروفایل هاتون مطرح کنید اینجا بازار نیست ! ما هم که با کسی دشمنی نداریم.
به خاطر تذکر بالا پستم رو پاک کردم.فقط همین قدر بگم نه دیگه.خودت اون طرف یه روستا رو اونقدر می داد.ولی بقیه حرفات رو توی پروفایل بزن یه بار دیگه اخطار بگیری رکورد رو زدی![]()
Last edited by King_90; 06-09-2009 at 12:50.
تو عکس پایین میبینید که 10 تا اسکات فرستادم به یه روستا که توشته 10:33 دقیقه میرسن
ولی الان که ساعت 10:40 هست همون طور که میبینید گزارشی ازشون نیست در ضمن وقتی این عکسا مال امروز صبح و تا الان هم گزارشی نیومده![]()
اولا اینکه توی فروم تخصصی جوابتون رو دادم.اینجا هم میگم.
توی عکس اولی که گذاشتی به وضوح معلومه.پایین اون عکس یعنی زیر اون مختصات یه اوکی هست.اون اوکی رو باید بزنید.شما تا الان اصلا هیچ نیرویی نفرستادید که بخواد ریپورتش براتون بیاد.
کیگی یعنی همون علی خودمون انقدر از این بازی تعریف کردی دارم شروع می کنم به بازی
ممد تویی؟
بد موقعی امدی تو پی 30 بابا.تاپیک از رنگ و بو افتاده.نمی دونم چش شده.سابقه نداشته یک روز تاپیک پست نخورده.
در هر صورت بچها هستند.به جمع نوب ها هم خوش امدی( خودت بعدا می فهمی نوب یعنی چی )
![]()
علی خودتی !! من نیستم !! این کیه ؟!!
مگه همه ممد های عالم تویی؟
اینجا دوتا سعید داریم.حالا دوتا ممد هم داریم.البته اگه ممد بمونه.
ایشون کدوم ممده ؟!
من امتحانم تموم، میتونیم بریم اسپید. یه قراری بزاریم.
سعید هم دیگه سر و کلش پیدا میشه. جمهمون کامل میشه.
فکر کنم مرتضی هم بتونه بازی کنه. چون گفت بعد 16 میتونم بیام
محمد، دیشب تقصیر من نبود. سرعت اینترنت خیلی کم بود. پیسی هم هنگ میکرد.
منم یادم رفته بود دیوار رو ببرم بالا، اگرنه همون بار اول که بهم حمله کرد کلیر میشد.
فکر کنم از بت استفاده میکرد. آخه خیلی سریع و پشت سر هم حمله میکرد...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)