ما هم کیف دنیامونو میکنیم با این 128 نامحدودتا الان با این سرویس حدود 70 گیگ دانلود داشتم با این سرعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ما هم کیف دنیامونو میکنیم با این 128 نامحدودتا الان با این سرویس حدود 70 گیگ دانلود داشتم با این سرعت
سلام دوستان عزیز شاتلی .یه سوالی به ذهنم رسیده . این شاتل وقتی شبونه محدود میکنه :
1- تا اونجایی که میدونم طرحمونو مثلا تو سرویسهای اکو اگه ار تقا بدیم و ما به التفاوتشو بدیم از محدودیت درمیایم.
2- حالا سوال من اینه که اگه برعکس عمل کنیم تنزل بدیم سرویسو مثلا از 8 مگ اکو به 6 مگ . از 2 مگ به 1 مگ . یا مستقیم از 4 مگ به 128 . در چنین عملکردی
بازم از حالت محدودیت شبونه خارج میشیم ؟
3- و ضمنا در این حالت تنزل سرویس اون مابه التفاوت قائدتا باید به بستانکاری ما افزوده بشه . آیا افزوده میشه؟ یا نه در تنزل سرویس مابه التفاوت رو
به بستانکاری ما نمیزنن؟ و میسوزه و به فنا میره؟
دوستان من از دور قبل محدود بودم الان 1مگ رو تمدید کردم توی دور جدید بازم محدودم و به زور به 8کیلو میرسه.
دور پیش از این بازم محدود بودم با شارژ کردن محدودیت پرید الان دیگه اینطور نیست.
طرف هم میگه اتفاقی اینطور شده از 89 ما داریم اینکارو میکنیم
حالا هی برید بهش رای بدید تا جایزه بگیره.
F*ck You Shatel
..|.
برای منم 1 کیلوبایت زیاد شده.
از همین جا دست شاتل قم رو میبوسم بابت تمام زحماتی که کشیدن سرور داخلی رو از ریشه محدود کردن/
ولی باز جای خوشحالی داره سرعت اپلود محدود نیست:
Last edited by and-roid2; 01-03-2014 at 06:32.
سلام، کسی اینجا سرویس های ۴ یا ۶ یا ۸ مگ اکو داره؟
اینطور که تو توضیحاتش نوشته سرعت دانلود شبانه نباید از ۱۰۲۴ کیلوبیت پایین تر بیاد.
حالا سوال من اینه آیا کسانی که این سرویس رو دارن هم بعد از مدتی دانلود شبانه دچار محدودیت شدن یا سرعت اونها حداقل ۱۰۲۴ هست؟
چون اگه محدودیت برای این سرویسها قائل نشن من میخوام از ۱۲۸ اکو ارتقا بدم چون اینقدر منو محدود کردن که دیگه هیچی نمیتونم دانلود کنم.
...............
Last edited by musican33; 01-03-2014 at 18:15.
دوستان پینگ شما هم خرابه ؟
من نزدیک دو ماهی میشه پینگم افتضاحه
هر دفعه هم شاتل میگه مشکل از زیر ساخته
پینگ من برای سرور داخلی باید از 80 تا 100 باشه که الان 300 هست
برای بقیه ایرانیها که شاتل ندارن تو سرور ایرانی پینگشون زیر 100 هست ولی از من 300 هست![]()
همشون محدود بشن = 8کیلو بایت میشه
6مگ داشتم تمام دوره محدود بودم
اگر تونستی 1 کشور پیدا کنی روی کابل حجمی نت بفروشه.
(ضد فرهنگ) و فرهنگ غارتگری قالب شده بر مملکت جوش نزن...
هم اکنون 84 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 84 مهمان)