1_ من ماهیانه اجاره می دم.الان هم 4 هست.به میلادی میگما.روستا همه رو گذاشتم بردن بچها.
2_ توی اکانتم برو اونهایی که می بینی جلوش نوشته N منطورم اینکه اینها واسه فروش هستند.همین چندتا مونده دیگه.
3_اگه بخوای از من بخری تضمین نظامیبهت نمی دم که روت حمله نباشه.چون الان تو جنگیم.
4_من بدون اموزش هزار تومن می گیرم.با اموزش و جای خوب با توجه با اینکه دوستم هستی و رفاقتی واست حساب می کنم می شه 3 تومن.البته سعی می کنم یه جا بهت بدم که کمتر زیر حمله باشه.
5_ورلد 21 هرکی اجاره می کنه دیگه حرفه ای هست.کارت سخت هست توی 21.تفاوت 41 با 21 هم همین هست.دیگه.هرچی ورلد تازه تر باشه خوب قیمت بیشتر.مگه اینکه تعداد بالا طرف بخواد که تخفیف بدم بهش.
6_من تازه اینکارو شروع کردماموزش هام رو دارم اماده می کنم.البته زیاد وقت نمی ذارم چون اینابیشترشون بدون اموزش می خرن فقط چندتا هستند.یعنی اموزش های من کم هست و هرچی هم اینگیلیس فعلا.مگه اینکه رفاقتی واست اموزش مخصوص بنویسم.و فقط به خودت بدم و همیشه زیر نظر داشته باشمت اشتباه نکنی.که خوب قیمتش خصوصی می شه دیگه.
7_تو اگه از این طرف بگیری کارش بهتره. چرا ؟ خوب این الان 2 یا 3 ساله کارش اینه.از این راه زندگی می کنه.بیشتر وقتش هم می ذاره واسه اموزش.اموزش هاش هم سخت نیست.هرچی نوشت بگو ما اینجا واست ترجمه می کنیم کم کم.