تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4450 از 4714 اولاول ... 34503950435044004440444644474448444944504451445244534454446045004550 ... آخرآخر
نمايش نتايج 44,491 به 44,500 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

به منم یاد بده چجوری در عرض 1 سال 200 تا روستا گرفتی؟البته اگه باز این آقا محمد مارو اسکل نکرده باشه
    حتما بخوانید :
    ببین مهدی جان حدودا باید 2-3 سال بازی کنی تا بتونی این تعداد روستا رو تو یه زمان خاص بگیری که بشه ازش پول درآورد.
    من یه خارجیو میشناسم که خرج زندگیشو اینجوری میده.

الان 2.5 هست که تو ورد 4 بازی میکنه و حدودا 750 روستا داره میگه ماهیانه 1 دلار(کم پول میگیره که همیشه مشتری داشته باشه) هر روستایشو اجاره میده و هر کی آموزش خواست همزمان با بازی میشه ماهی 2 دلار.
    البته هرکی با اون یه روستا هرچی روستا نوبل کنه مجانی بازی میکنه و دیگه پول واسه روستای جدید نمیده.

منم بازیو پیش اون یاد گرفتم(اول معمولی بازی میکردم یاد نگرفتم بعدش 2 ماه رفتم با یکی از روستاهاش بازی کردم. البته باید انگلیسیت خوب باشه که بفهمی چی میگه.)

الان هم ورد 41 بازی میکنه اونجا هم داره روستا میگیره که بده اجاره مهدی اگه می خوای بازی کنی بهش میل بده بگو دوسته من هستی.
    این یوزرش تو ورد 41 هست : Mr. Phelps بگو واسه یه ماه یا دو ماه می خوای با یکی از روستاهاش بازی کنی.
    واسه فرستادن پول به حسابش هم خودم کمکت می کنم . تو پولو بفرست به حساب من. من میفرستم به حسابش.

بهش میل بزن جوابشو بهم بگو .

بقیه دوستان هم اگه خواستند همین کارو بکنن.
    در خدمتتون هستم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdipotter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شهر ری

پيش فرض

حتما بخوانید :
    ببین مهدی جان حدودا باید 2-3 سال بازی کنی تا بتونی این تعداد روستا رو تو یه زمان خاص بگیری که بشه ازش پول درآورد.
    من یه خارجیو میشناسم که خرج زندگیشو اینجوری میده.

الان 2.5 هست که تو ورد 4 بازی میکنه و حدودا 750 روستا داره میگه ماهیانه 1 دلار(کم پول میگیره که همیشه مشتری داشته باشه) هر روستایشو اجاره میده و هر کی آموزش خواست همزمان با بازی میشه ماهی 2 دلار.
    البته هرکی با اون یه روستا هرچی روستا نوبل کنه مجانی بازی میکنه و دیگه پول واسه روستای جدید نمیده.

منم بازیو پیش اون یاد گرفتم(اول معمولی بازی میکردم یاد نگرفتم بعدش 2 ماه رفتم با یکی از روستاهاش بازی کردم. البته باید انگلیسیت خوب باشه که بفهمی چی میگه.)

الان هم ورد 41 بازی میکنه اونجا هم داره روستا میگیره که بده اجاره مهدی اگه می خوای بازی کنی بهش میل بده بگو دوسته من هستی.
    این یوزرش تو ورد 41 هست : Mr. Phelps بگو واسه یه ماه یا دو ماه می خوای با یکی از روستاهاش بازی کنی.
    واسه فرستادن پول به حسابش هم خودم کمکت می کنم . تو پولو بفرست به حساب من. من میفرستم به حسابش.

بهش میل بزن جوابشو بهم بگو .

بقیه دوستان هم اگه خواستند همین کارو بکنن.
    در خدمتتون هستم.
    فکر خوبیه!خوب شماره حسابت رو بده ببینم چی کار میتونم بکنم
    1 دلار به پول ایران چقدر میشه؟
    راستی حسابت مال چه بانکیه؟اگه کارت بانک داشته باشی بهتره

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

مهدی جان لطفا پیام خصوصی نفرست من دسترسی ندارم به پیام خصوصی( مدیران ازم گرفتنش)

حرفاتو همینجا بگو.

سلام
    به نظرم خوبه
    1 دلار میشه چقدر؟به پول ایران
    شماره حسابتم بده
    البته اگه کارت بانک بانک ملت داشته باشی خیلی خوبه

1 دلار تقریبا میشه 1000 تومن البته تو ورد 4 اگه بخوای بری میشه 1 دلار واسه هر روستا ورد 41 چون جدیده فکر کنم 3 دلار بگیره.

یعنی 3000 تومن میدی واسه یه ماه (رنکشو چک کردی ؟ تازه حق انتخاب روستاهم با خودته)(روستای هجومی یا دفاعی)

البته اگه آموزش بخوای باید 5 دلار(5000 تومن بفرستی به حسابش) ( اما مهدی اگه خودت تنهایی میگم ازت پول آموزش نگیره آخه دوستمه :| )

شماره حساب بانک ملی و تجارت دارم.
    هر کدوم راحتری بگو تا بزارم.

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

سعید جان داری همون Mr. Phelps رو می گی؟ اره بابا اون کارش خیلی درست بود.بچه با مرامی هم بود.یادمه دیگه یک ماه اصلا از من یک دلار هم نگرفت یه روستاش رو داد رفتم بازی کردم.خیلی حال داد.من بازی رو پیش همون یاد گرفتم.خیلی هم پول در میاره ها.ارزونم حساب می کنه.منم الان شبیه اون دارم کار می کنم دیگه.ولی خوب اون یه کار حرفه ای انجام می ده.تضمینی درس می ده و کارش واقعا فوقوالعاده است.
    مهدی جان اینطوریبهت بگم تمامبچه های حرفغه ای اینجا و شاید 20 در صد کل تریبال وارز بازی رو از اون یاد گرفتن.تو هم برو مطمئن باش یاد میگری.

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

سعید جان داری همون Mr. Phelps رو می گی؟ اره بابا اون کارش خیلی درست بود.بچه با مرامی هم بود.یادمه دیگه یک ماه اصلا از من یک دلار هم نگرفت یه روستاش رو داد رفتم بازی کردم.خیلی حال داد.من بازی رو پیش همون یاد گرفتم.خیلی هم پول در میاره ها.ارزونم حساب می کنه.منم الان شبیه اون دارم کار می کنم دیگه.ولی خوب اون یه کار حرفه ای انجام می ده.تضمینی درس می ده و کارش واقعا فوقوالعاده است.
    مهدی جان اینطوریبهت بگم تمامبچه های حرفغه ای اینجا و شاید 20 در صد کل تریبال وارز بازی رو از اون یاد گرفتن.تو هم برو مطمئن باش یاد میگری.

می دونی اون یه ماه رو چرا نگرفت؟؟
    من ضمانتت رو کردم
    بهش گفتم دوستمی و دو ماه گرفتی اونم گفت او کی نمی خواد پوله ماه سوم رو بده.

اما خدایی خیلی بازیش خوبه.

تو ورد 41 یکمی باهاش بازی کردم ترایب OUZO رو داغون کردیم.

دستش درد نکنه.
    واقعا این پولا حقشه :|

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdipotter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شهر ری

پيش فرض

مهدی جان لطفا پیام خصوصی نفرست من دسترسی ندارم به پیام خصوصی( مدیران ازم گرفتنش)

حرفاتو همینجا بگو.

نقل قول:

سلام
    به نظرم خوبه
    1 دلار میشه چقدر؟به پول ایران
    شماره حسابتم بده
    البته اگه کارت بانک بانک ملت داشته باشی خیلی خوبه

1 دلار تقریبا میشه 1000 تومن البته تو ورد 4 اگه بخوای بری میشه 1 دلار واسه هر روستا ورد 41 چون جدیده فکر کنم 3 دلار بگیره.

یعنی 3000 تومن میدی واسه یه ماه (رنکشو چک کردی ؟ تازه حق انتخاب روستاهم با خودته)(روستای هجومی یا دفاعی)

البته اگه آموزش بخوای باید 5 دلار(5000 تومن بفرستی به حسابش) ( اما مهدی اگه خودت تنهایی میگم ازت پول آموزش نگیره آخه دوستمه :| )

شماره حساب بانک ملی و تجارت دارم.
    هر کدوم راحتری بگو تا بزارم.
    آخه منم نمیتونم پست بدم باید تایید بشه(البته الان درست شد)
    خوب میشه شما ببینی توی ورلد 41 چقدر میگیره؟(خوب من که انگلیسی حالیم نمیشه بهش بگم)
    بعد به من بگو
    ممنون
    Last edited by mahdipotter; 04-09-2009 at 11:01.

آخر فروم باز Master generals's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آخه منم نمیتونم پست بدم باید تایید بشه
    خوب میشه شما ببینی توی ورلد 41 چقدر میگیره؟(خوب من که انگلیسی حالیم نمیشه بهش بگم)
    بعد به من بگو
    ممنون
    az inha nakhar geroon midan
    ye porsanti ham baraye khodeshon barmidaran
    man yeki ro mishnasam ke 0.7 dollar mide yek rosta ro

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

بعد به من بگو
    ممنون

سعید بهتر از من اطلاع داره.اما چون وضعیتش خیلی توی 41 خوبه و مشتری زیاد داره و اوایل ورلد هست به خاطر همین با همه ی اموزش و اینا 5 یا فکر کنم 6 دلار بگیره.در هر صورت سعید بهتر می دونه.

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

بعد به من بگو
    ممنون

ببین خودت بگی بهتره :|

اگه من بگم روش نمیشه از من پول بگیره و منم خوشم نمیاد.

اینو واسش بفرست.

hi
    i am mahdi.
    SaEiD is my friend.
    he told me that i can hire one of your villages.
    how much money i should give you for one month?

if i want that you teach me , how much money i should give you.

thank you Mr. Phelps.

mahdi

بفرست به این یوزر.

Mr. Phelps تو ورد 41

از این به بعد تو پروفایل من پست بزار من برات کپی میکنم اینجا.

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اقا فکر کنم ازم دعوت کردن که به اتحاد بپیوندم این کارو چطوری انجام بدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •