من هم مشتاقم
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
زمانی که بازی کانتر را اجرا می کنید صفحه ای به شکل زیر باز می شود بر روی find server که کلیک کنید صفحه servers باز می شود
در قسمت favorites می توانید سرورهای کانتر را اضافه کنید به این صورت که ای پی سرور مورد نظر را کپی کرده و روی دکمه add a server کلیک کنید و ای پی را پیست کنید و سپس ok کنید اگر ای پی درست وارد شود و ای پی سرور تغییر نکرده باشد اسم سرور و مشخصات ان را خواهید دید
روی سرور مورد نظر را انتخاب روی connect کلیک کنید وارد بازی شده و حالشو ببرید
ولی نامردهای زیادی هستند که چیت می زنند![]()
سلام دوستان من هر وقت ای پی میزنم هیچ چیزی پیدا نمیکنه
پایین صفحه یه خورده چیز مینویسه
راستی من هر وقت انلاین بازی میکنم اگه وارد بازی بشم بعد از چند دقیقه یه میپرم تو صفحه بازی و خارج میشم و بعضی موقات دیسکانکت میشم راستی من با سرعت 36.3 وارد میشم
اینو میدونم میگم به طور کلی عکسو عوض میکنن عکس از خودشون میذارن چجوری میذارن؟نقل قول:
نوشته شده توسط *ali* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید سوال دارم
بعضیا توی سرور که دارن بازی میکنن شکلکهایی که با حرف T میشه گذاشت رو عوض میکنن و یه شکلک خیلی بزرگتر میذارن میشه
بگین چجوری این کار ممکنه؟
برو تو Option خودت میفهمی![]()
اولا شرمنده همگی که دیر جواب میدم. من چون pcم ترکیده نمیتونم مرتب سر بزنم و هر از چند گاهی با لپ تاپ یا از دانشگاه میتونم یه سر هم بیام اینجا.
اینم یه راهنما که قبلا نوشتم. اگه یه سرچ میکردی ممکن بود تو پستای قبلی من بتونی پیداش کنی:
اینم بگم که اگر میخوای با steam بازی کنی باید اکانت بخری که قیمتش رو نمیدونم. ولی اگه میخوای رایگان بازی کنی باید کانتر NONSteam بگیری که لینک دانلودش تو آموزشی که گذاشتم هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی![]()
همون PODBot بهترین بات هستش. برای شناسایی مپ ها هم باید یه فایل مخصوص برای هر مپ بگیری که فکر کنم اسمش guide line باشه. با این کار خیلی از مپ ها رو میشه به بازی اضافه کرد.
موفق باشی![]()
عزیز با دایال آپ بهتر از این نمیشه بازی کرد. کاریش هم نمیشه کرد![]()
ایا تاپیکی هست که انلاین بازی کردن کربن یاد بده؟
منظور شما این بازیه ؟
Need For Speed Carbon
؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)