سلام
من میخوام با ایرنسل وصل شم
مرسی
سلام
من میخوام با ایرنسل وصل شم
مرسی
سلام
ایا برنامه ای هست که محددیت تصویر برداری رو در کا 800 از بین ببره؟
منظورم محدودیت 60 ثانیه هستش؟
چيييييييييييييي ميگييييييي؟
از كي تا حالا فيلمبرداري كا800 محدوديت دار شده؟
دوست عزيز شما حتما حافظه گوشيتون پر شده فيلمبرداري كا800 نا محدوده و تا زماني كه حافظش پر نشده فيلم ميگيره
سلام
گوشي من کا800 براي چندمين بار امروز صبح صفحه اش سفيد شد
و همونطور سفيد مونده
گوشيم از اون سري اولياست 480 تومن خريدمش
چند بار ديگه هم همينطور شده بود دادم تعمييرش کردن ولي بازم...!
اگه راهنماييم کنين ممنون ميشم
دوست عزيز شايد شما حالت فيلم برداري رو روي گزينه براي پيام تصويري گذاشته ايد. اگه اون رو به حالت فيلم برداري با كيفيت بالا بزاريد حتما درست ميشه.ایا برنامه ای هست که محددیت تصویر برداری رو در کا 800 از بین ببره؟
منظورم محدودیت 60 ثانیه هستش؟
دوست عزيز من هم چندين بار با گوشي K510 I همين مشكل رو داشتم . مشكل گوشي من از تمش بود وقتي كه تمش رو عوض ميكردم درست ميشد.سلام
گوشي من کا800 براي چندمين بار امروز صبح صفحه اش سفيد شد
و همونطور سفيد مونده
گوشيم از اون سري اولياست 480 تومن خريدمش
چند بار ديگه هم همينطور شده بود دادم تعمييرش کردن ولي بازم...!
اگه راهنماييم کنين ممنون ميشم
بايد اين كد رو بزني:من میخوام با ایرنسل وصل شم
مرسی
براي سيم كارتهاي دائمي : *130*3*6# و بعد كليد Ok يا Send رو فشار بده از راست به چپ
براي سيم كارتهاي اعتباري : *140*3*6# و Ok يا Send
عرض کردم از طریق کامپیوتر نه خود گوشی
کدها رو که می دونم میخوام به جا کارت اینترنتم از ایرانسل استفاده کنم باهاش آن شم با سامسونگ بلدم ولی این گوشی نه!
برو تو قسمت conectivity بعد usb حالا اونجا برو روي usb internet و turn on كن حالا هروقت گوشيت را وصل كني به كامپيوتر اينترنتش خود به خود فعال ميشه البته به شرطي تنظيمات اينترنت گوشيت درست باشه.
گوشي K800 محدوديت زماني نداره همونطور كه بچه ها گفتن يا روي گزينه براي پيام تصويري گذاشتي يا هم كه حافظه ات پر شده. براي استفاده از اينترنت به حساب ايرانسل هم مقرون به صرفه نخواهد بود براي كساني كه ميخوان اين كار رو بكنن اگه بخواي با كامپيوتر بري اينترنت كلي اعتبار ميره مگه اينكه تنظيمات Explorer رو كاملا تعديل بدي لود شدن عكسها رو غير فعال كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)