ح---------------------ذ----------------------ف
ح---------------------ذ----------------------ف
Last edited by lordcrazy; 25-05-2009 at 12:25.
دوستان من الان حدود 2 هفته هست که ویستا ریختم .خیلی ازش راضی هستم و خیلی هم کار باهاش راحته.
فقط سرعت سیستم تو این ویندوز خوب نیست
میخواستم بدونم حداقل سیستمی که بتونم به راحتی و با سرعت خوب با این ویندوز کاز کنم چیه که برم ارتقاش بدم
ممنون
سلام
دوستان چند روزی هست که یک لب تاپ گرفتم وبندوز ویستا داره
خودش اتوماتیک اپدیت میکنه ولی تو ریستارت کردن یا شاتدون کردن بعدش که سیستم رو روشن میکنم
اون صفحه آبی معروف میاد که باید repair بشه
بعدش همه چی برمیگرده به روز اول
سلام به همه اساتید! یه سوالی که دارم این است که من هر چی بازی مازی نصب می کنم این درای سی لعنتی هی پر تر و پر تر می شه! وقتی unistall می کنم اون حجمی که قبلا از درایو سی اشغال شده بود بر نمی گرده!(کلا هیچ چیزی تو درایو سی نصب نمی کنم!) حالا من چیار کنم؟ آخه من چیکار کنم؟ درایو سی هر روز داره پر تر می شه! از هر کسی هم پرسیدم می گه حتی اگه 30_40 گیگ هم خالی داشته باشی بازم مدت زیادی طول نمی کشه که درایو سی ات پر شه! clean up کردن و پاک کردن system restore و page file و همه این جنگولک بازی ها هم فقط بار اول فضا خالی می کنه و بقیه دفعات دردی دوا نمی کنه!
_حالا از اینا بگذریم من چیکار کنم که وقتی بازی پاک می کنم درای سی خالی تر بشه؟
_ و یه چیز دیگه: فایلای ذخیره اینترنت چطوری پاک می شن؟ من بعد هر بار وب گردی هم باز می بینم درایو سی پر تر شده!
گویا این جا هر کی می خواد جواب بده باید دوباره و سه باره سوالشو بپرسه. حالا امتحان می کنیم. این دومین باره:
Necromancer داکیومنتست رو چک کردی؟ این روزا سیوای بازی ها حجمشون بیداد می کنه.سلام . خسته نباشید.
من نمی دونم این سوال رو کسی پرسیده یا نه.
ولی یه مشکلی دارم.
من رو سیستمم ویستا 64 ریختم. از رو پک کینگ هم ریختم. تا حالا هم مشکلی نداشت. ولی یه چند وقته که می خواد لوگ این شه یه پیام اکتیویت می ده. که گزینه ی اکتیویت نو فعاله گزینه ی اکتیویت لیترش 15 ثانیه بعد فعا می شه. رفتم کرک هاشو از پک های مختلف پیدا کردم ولی هیچ کدومشون رو 64 بیتیش جواب ندادن. بعد خواستم یه دور دیگه بریزمش و از مدل اپدیت اینستال استفاده کنم . که اونم به خاطر 64 بیتی بودن نشد. حالا اینو چی کارش کنم؟
حالا شما کرکی می شناسید که صد در صد رو 64 جواب بده؟
ولی ویستا یه قابلیت هم داره که اونم اینه که مثل بختک میوفته رو هاردت. کلا این کارش اعصاب خورد کنه. الکی هی جای فایل هاتو مشخص می کنه که خدای نکرده تو سرچ فایلات بیشتر از 4 ثانیه وقتت گرفته نشه.
شاید مشکل از این باشه. بلد نیستم چه جوری باید برش داری.
سلام . یه ویستا 64 بیت sp2 دارم . سرعتش پایینه و تقریبا زیاد هنگ میکنه امروز هم توی بالا اومدن گفت باید ویندوزت رو ریپیر کنی !! نمیدونم مشکلش از ویروس یا ویندوز ؟ چون آنتی ویروس nod32 antivirus4 دارم و آپدیت هم شده ! دیگه دارم خسته میشم سیستمم هم 4گیگ رم داره ولی . . . ! چیکار کنم کاراییش بینهایت بشه چون من کارای طراحی انجام میدم خیلی برام مهم هست . ویندوز 7 چطوره ؟ تاحالا امتحان نکردم ؟
سلام به همگی
فرق RTM و Retail و Final و Integrate در ویستا چیه؟؟؟
اون ویندوزی که خود ماکروسافت با SP2 ارائه میده کدوم ایناست؟؟؟
سلام
تو ویندوز ویستام رم من 2تا 2 گیگ ولی 3.25 نشون میده مشکل از کجاست؟
سلام.تو ویندوز ویستام رم من 2تا 2 گیگ ولی 3.25 نشون میده مشکل از کجاست؟
شما یحتمل ویندوزت 32 بیتی هست. سیستم های 32 هم رم رو بشتر از 4 گیگ نشون نمی دن. این 4 گیگ هم تئوری هست و تو بیشتر جاها با توجه به مادر بورد و خود رم و غیره، عددش پایین تر هم می شه. معمولش هم همین مقداری که برای شما نشون می ده.
راه حلش هم اینه که یه ویندوز 64 بیتی بریزی.
اینم برای بار سوم که این سوالم رو می پرسم:
خسته نباشید.سلام . خسته نباشید.
من نمی دونم این سوال رو کسی پرسیده یا نه.
ولی یه مشکلی دارم.
من رو سیستمم ویستا 64 ریختم. از رو پک کینگ هم ریختم. تا حالا هم مشکلی نداشت. ولی یه چند وقته که می خواد لوگ این شه یه پیام اکتیویت می ده. که گزینه ی اکتیویت نو فعاله گزینه ی اکتیویت لیترش 15 ثانیه بعد فعا می شه. رفتم کرک هاشو از پک های مختلف پیدا کردم ولی هیچ کدومشون رو 64 بیتیش جواب ندادن. بعد خواستم یه دور دیگه بریزمش و از مدل اپدیت اینستال استفاده کنم . که اونم به خاطر 64 بیتی بودن نشد. حالا اینو چی کارش کنم؟
حالا شما کرکی می شناسید که صد در صد رو 64 جواب بده؟
سلام یه سوال چی باعث شده ویستا یکی از بدترین ویندوز های باشه که مایکروسافت داده بیرون؟؟!؟!؟؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)