تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 445 از 752 اولاول ... 345395435441442443444445446447448449455495545 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,441 به 4,450 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مجدد به همه دوستان گل

بابا منی که هدفون ندارم باید با چی گوش کنم، مثلآ من که M50 ندارم اما شما داری، درسته یا نه؟
    یعنی یه سوال پرسیدی من با این حاضر جوابی کم آوردم ... راست میگی

خدا بگم این Peaceful1 رو چیکار نکنه یه اشتباهی کردم صبحی بهش گفتم قرار دو سه روز دیگه هدفونم برسه یه کاری کرد که همه فهمیدن (:
    البته تلافیش رو در میارم فکر کرده (:
    ولی من بی صبرانه منتظر ریویوی شما هستم . خدا رو چه دیدی شاید شیطون کار خودش رو کرد.

خارج از شوخی:
    واقعیت اینه که SR009 حدود 15 تومن میشه اما مشکلم با هزینه نیست در حقیقت ارزش کیفیت به قیمت این هدفون هست و با تجربه ای که توی این چند سال یاد گرفتم ارزش خرید یک هدفون الکترو استاتیک نهایتآ 10 تومنه نه بیشتر اون طوری راندمان خیلی میاد پایین البته باز امیدوارم که یک هدفون خوب معرفی بشه برای همین یک کمی صبر کردم اگه نتیجه ای حاصل نشد به احتمال زیاد همین 009 بهترین انتخابم هست البته با توجه موجودی این بار ، دنیا
    شما بگیر ما سعی میکنیم بهتون روحیه بدیم که احساس نکنی ارزش کیفیت به قیمت پایینه

تازه جالبیش اینجا بود که هدفونتون رو اینجا جلوی چشم ما ریز ریز کردی که هیچ وقت یادم نمیره که کاربرها متوجه بشن اصلی و با خیال راحت برن خرید کنند حالا اونایی که بی سرو صدا رفتند خریدن هیچی ولی موندم چرا بقیه نمی خرن و اینقدر این دست اون دست می کنند تا قیمتش بشه 3 برابر مثل AKG مثل سنهایزر مثل Ultrasone مثل . . .

بازم مثل قبلآ فعالیت کنید خوشحال می شم به خصوص برای کاربرهایی که الان سیل ، اوخ ببخشید تب Audio Technica دارند (:
    خوب من تجربه زیادی ندارم و فقط میتونم راجع به M50 نظر بدم و حتما این کار رو میکنم.

2. متاسفانه این مورد Line Out در اغلب پلیرهای پرتابل به دلیل ماهیت فیزیکی و کاربردی اونها نادیده گرفته میشه هر چند به دست آوردن این خروجی از یک پلیر اصلآ کار سخت و پیچیده ای برای یک متخصص نیست و اگه شما پلیرتون رو باز کنید و یه عکس از بردش برام آپ کنید دقیقآ جایی که خروجی Line Out هست که دو سیم اتصال بیشتر نیاز نداره مشخص میکنم و اگه خودتون تجربه هویه کاری ندارید می تونید ببرید یک تعمیرگاه مبایل بهشون همون دو نقطه ای که مشخص شده نشون بدید براتون با نهایتآ 1000 تومن کار رو تمام میکنند هزینه مهندسی ما هم که . . .
    اول اینکه شما رو سر ما جاداری
    تا جایی که یادمه شما قبلا گفته بودی تو پلیر های کریتیو این امکان وجود نداره ( البته امیدوارم اشتباه متوجه نشده باشم)

5: ممنون از مدل هاي بسيار خوبي كه معرفي كردين و اينكه M50 جدا از قابليت هاي يك پلير پرتابل مثل گوشي ،ايا به خوبي با اين دستگاه ها كار ميكن(دستگاه هاي پرتابل منظورمه)

نظر خودم رو ام 50 هست همانطور كه پيشنهاد اول شما هم هست.فقط يه مشكلي هست رضا جان اون هم اينكه من ساكن تهران نيستم و در شهر ما هم پيشگامان كيش نمايندگي نداره
    ايا ممكنه تموم كنه؟

اقا رضا ميشه فرق هاي عمده در اين دو هدفوني كه فرمودين رو كاملا توضيح بدين

1. Audio Technica M50
    2. Beyerdynamic DT990

دوستان عزيز و اقا رضا.يه چيزي پيدا كردم ميشه نظراتون رو در موردش بگين
    در اين سايت هدفون ها رو رده بندي كرده.نظرتون چيه؟
    دوست خوبم اول اینکه آقا رضا جواب تخصصی داده اما من به عنوان کسی که داره از این هدفون استفاده میکنه تجربه شخصی رو بهت میگم.

برای کسی مثل من که آمپ نداره (شما فرض کن کارت صدا هم نداره ) M50 گزینه بسیار بهتری است به چند دلیل
    1-قیمت مناسب تری دارد.
    2- مدل 990 که 32 اهمی باشد در ایران فکر نکنم باشه و فقط 250 اهمی موجوده (تا اونجا که میدونم) در نتیجه شما حتما نیازمند آمپ هستید و اصلا نمیتونید با پلیر پرتابل استفاده کنید.
    3-من بار ها گفتم M50 به خاطر اندازه اش و کاپ های چرمیش اصلا مناسب استفاده پرتابل نیست ( منظورم اینه که بزنی به گوش راه بی افتی تو خیابون) اما کاملا میشه بدون آمپ و با پلیر پرتابل ازش استفاده کرد. شاید نهایت استفاده رو نکنی اما مطمئن باش از خروجی کاملا راضی خواهی بود. من که لذت میبرم.
    4-همون طور که آقا رضا گفتند soundstage این هدفون چیزی نیست که به راحتی ازش بگذری.

در مجموع اگر دنبال صدای کاملا فلت نباشی مطمئن باش از M50 پشیمون نمیشی.
    در مورد رتبه بندی هم اولا خیلی سلیقه ایست و ثانیا بستگی به شرایط دارد.
    اگر شما 990 که 600 اهمی است با مدل 250 اهمی و 32 اهمی را با پلیر تست کنید خیلی نتیجه متفاوت هست با آمپ. (امیدوارم منظور رو خوب بیان کرده باشم.)

2. 3 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به نام خدا

از تمامي كاربران گل پيسي ورلد تشكر مي كنم
    خب با راهنمايي عزيزاني چون اقا رضا و [kindlinessangel] تصميم گرفتم M50 رو بگيرم
    يه سوال ديگه داشتم اون هم در مورد خريدش هست . اينكه ايا ممكنه تموم كنن؟وايا ممكنه خيلي افزايش قيمت داشته باشه؟
    حتما بايد حضوري صداش رو تست كرد؟(يا اينكه مثلا به يكي از اقوامم كه ساكن تهران هست بگم تا برام بگيرتش)

يا حق
    Last edited by gadogar13; 06-11-2011 at 09:26.

4. 2 کاربر از gadogar13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نام خدا

از تمامي كاربران گل پيسي ورلد تشكر مي كنم
    خب با راهنمايي عزيزاني چون اقا رضا و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تصميم گرفتم M50 رو بگيرم
    يه سوال ديگه داشتم اون هم در مورد خريدش هست . اينكه ايا ممكنه تموم كنن؟وايا ممكنه خيلي افزايش قيمت داشته باشه؟
    حتما بايد حضوري صداش رو تست كرد؟(يا اينكه مثلا به يكي از اقوامم كه ساكن تهران هست بگم تا برام بگيرتش)

يا حق

در مورد تست ... خوب این هدفون نیازمند مقداری burn in هستش و در ابتدا صدای واقعی خودش رو نشون نمیده ولی اگه از نظر فیزیکی چک بشه که سالم باشه و جعبه ضربه نخورده باشه بسیار بهتره و حتی اینکه صدا از هر دو گوشی پخش بشه که قطعی داخلی کابل نداشته باشه و این جور چیزها.
    در مورد قیمت که احتمالش زیاده بالا بره مخصوصا با این اوضاع آشفته ارز . اما بعید میدونم تموم کنه تازه داره شناخته شده میشه و اگه تموم هم بکنه دوباره وارد میکنه.

6. 3 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بفرما کار همومون در اومد
    از حالا بگم که اون فروشگاه دیگه وجود خارجی نداره و بی خودی به فکر خرید یه هدفون Klipsch نباشید چون musketeer فردا یه کاری می کنه که دیکه توی پایتخت اثری از هدفون نباشه

حالا نمیشه حداقل بزاری دو سه نفر یکی دو بار این هدفونها رو ویترین از نزدیک ببینن بعد برید آمارشون رو باطل کنید (:

10000000% شوخی کردم (:

به این می گن اسپم اساسی

شما هم موفق باشید.

آقا هرکی طلبه کلیپش هست بگه شماره حساب بدم پول زور بریزه به حسابم که نرم در فروشگاش از ما گفتن من برم فروشگاه منهدم شده رفته

ولی جدا از شوخی، زنگ زدم فروشگاهش رو پرسیدم، تو پایتخت طبقه دوم فروشگاهی هست که اگر لازم دونستید اسمو تلفنش رو بدونید بفرمایید پی ام میکنم براتون! (ببخشید نمیدونستم اسمش هم نباید بگم، شرمنده) ... که به اونا هم زنگ زدم قیمت بعضیاشو گفت... S4 رو گفت 103 تومن. S5i رو گفت 123 و X10i رو 280 ... قیمتاش که خیلی مشکوکه! هدفون 80 دلاری از قرار دلاری 1300 میشه 104 تومن! یعنی اینا بدون سود میدن؟ البته شاید تو خرید عمده و این صحبتا ارزونتر بخرن، ولی هزینه واردات و ایناش رو هم نظر بگیریم... حالا امروز غروب بعد دانشگاه میرم ببینم میتونم فروشگاه رو منهدم کنم یا نه
    Last edited by musketeer; 06-11-2011 at 12:05.

8. 3 کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

آمپهای پرتیبل از چند جهت قابل استفاده هستند:
    1) استفاده قشر قابل توجه ایی از کاربرها برای افزایش حجم خروجی و یا حتی تغییر جنس صدای پلیر هست. .مثلا شما اگه یه akg 518 داشته باشی و یه fiio E5 وصل کنی انگار هدفونت رو به M50 تغییر دادی این حالت استفاده خیلی منطقی و حرفه ایی نیست و معمولا افراد ناشی و عام جامعه انجام میدند حتی بر اساس تستهای انجام شده کمی هم بعضی مشخصهای صوتی دچار افت خواهد شد. مثل Crosstalk

2)برای درایو کردن هدفونهایی که سخت دراو میشند کمک بکنه حالا میتونه اون هدفون چند آرماتوره باشه یا امپدانس بالایی داشته باشه یا به هر شکل طوری باشه که وصل کردن اون به یه پلیر به طور مستقیم نتیجه خیلی مطلوبی نده.
    البته از دید من لزومی به داشتن line out نیست حتی اگه از پرت 3.5 استفاده کنید بخواطر محدودیتهای زیاد پخش کننده های قابل حمل خیلی از اوقات هم کمک خواد کرد ولی خب برای رسیدن به کیفیت مطلوب بهتره که از پلیرهایی با قابلیت line out داشته باشه استفاده بشه. و همینطور از آمپی که واقعا کیفیت رو افزایش بده و تناسب خوبی با نوع صدا و ساختار سخت افزاری پلیر و مخصوصا هدفون داشته باشه.
    مثلا هدفونهای custom یا هدفونهای چند آرماتوره رو نمیشه به هر آمپی نصب کرد حتی گاهی بعضی از آمپهای ارزون قیمت پیش آمده که هیس ضمینه ایی هم به صدا اضافه کردند.

10. 6 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دوستان خواهش میکنم اسم و آدرس و تلفن فروشگاه رو ذکر نکنید مغایر با قوانین فروم هست.

آقا هرکی طلبه کلیپش هست بگه شماره حساب بدم پول زور بریزه به حسابم که نرم در فروشگاش از ما گفتن من برم فروشگاه منهدم شده رفته

ولی جدا از شوخی، زنگ زدم فروشگاهش رو پرسیدم، تو پایتخت طبقه دوم فروشگاه پرشیا هست... که به اونا هم زنگ زدم قیمت بعضیاشو گفت... S4 رو گفت 103 تومن. S5i رو گفت 123 و X10i رو 280 ... قیمتاش که خیلی مشکوکه! هدفون 80 دلاری از قرار دلاری 1300 میشه 104 تومن! یعنی اینا بدون سود میدن؟ البته شاید تو خرید عمده و این صحبتا ارزونتر بخرن، ولی هزینه واردات و ایناش رو هم نظر بگیریم... حالا امروز غروب بعد دانشگاه میرم ببینم میتونم فروشگاه پرشیا رو منهدم کنم یا نه
    1) بعضی از محصولات هستند بخواطر تحریم گرون هستند مثل محصولات اپل اونها رو از فروشگاه و نمایندگی ها میخرند و بعد میارند و .. میفروشند خوب مشخصا قیمت به راحتی به دوبرابر قیمت واقعی میرسه ولی بعضی وسایل هست که با احتساب همه محدودیتها باز میشه از مراکز پخش تو کشورهایی مثل چین و هنگ کنگ و ... با قیمت عمده مثل همه خرید کرد و با قیمت عادلانه فروخت ولی چون ما بد عادت شدیم فکر میکنیم هر جیزی دستمون میدند با قیمت مناسب حتما مشکل داره. در صورتی که همیشه این طور نیست.

1) دوستانی که ملاک هدفون با کیفتشون موجودی اپل استور هست باید توجه داشته باشند که عموم این مدلها داخل فروشگاه اپل موجود هست و بعضی مدلها مثل klipsch image S5i کامل مناسب برای استفاده برای ایفون هست.

2) بعضی از مدلها مثل X10 و Image S4 (نه مدل S4 خالی) و image one
    و اسپیکر klipsch Promedia اگه با قیمت مناسب ارزه بشه با توجه به موجودی داخل بازار ایران میتونه گزینه مناسبی باشه.
    این فیلم و لینکهای دیگه میتونه کمک کنه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by peaceful1; 06-11-2011 at 12:03.

12. 5 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آره من تلویزیون lg lx9500 رو بندرعباس زیر قیمت جهانی خریدم !! گرانتی خود lg هست و تو همون مغازه product code اش رو چک کردم که همه مشخصاتش از جمله تاریخ ساختش هم دقیقا مطابقت داشت !

فقط مثالی زدم تا بدونید ارزونی همیشه دلیل تقلبی بودن نیست !

14. 2 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میخوام یه خبر بدم که شاید خیلیا اینجا حال کنن باهاش!
    شرکتی به نام " آرتا فرورد" هدفون های Klipsh رو وارد کرده و روش 2سال گارانتی هم میده! امروز که اتفاقی رفتم پاساژ کامپیوتر پایتخت تو ویترین یه مغازه برام دیدن مدل S4 عجیب بود! بیشتر که دقت کردم دیدم نه بابا واقعا Klipshه!!!! چند مدل دیگه هم داشت وارد مغازه که شدم پرسیدم قضیه ی اینا چیه دقیقا؟ که گفت تازه آوردیم پشت جعبه ی همشون هم برچسب گارانتی اون شرکت که اتفاقا داخل خود پایتخته هم بود! حالا که واقعا اورژینال باشند یا های کپی و بشه به این شرکت گارانتی کننده اعتماد کرد من نمیدونم! مدل S4 رو میداد 108 تومن! بقیه رو قیمت نکردم ولی ازش کاتالوگ مدل هاشو گرفتم که شامل مدل های زیر بود:

Klipsh Headphones
    S3
    S5i
    S4
    S4i
    X10i
    Pro Media
    One On-Ear
    این شماره هم رو کاتالوگ واسه اون شرکت هست:
    88674570-1 88202438-9 ولی باور کنید اسم و محل اون فروشگاهی که دیدم یادم نمیاد کجای پایتخت بود!
    احتمال ۹۰ درصد فیکه ایرفوناش

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

حالا تو همین هفته میرم سراغش بهتون خبر میدم ! البته ظاهرا قبل از ما ترتیبش رو میدند فقط خواهشا هر چی اون جا بود رو خالی نکنید !

17. 5 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه monavari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوسنان اگه رفتید پایتخت یکم که با دقت بگردید برندهایی می بینید که خیلی حرفه ای تر از این حرفهاست
    متاسفانه به علت قوانین می تونم اسم فروشگاهها رو بیارم
    اما برند سنهایزر - sennheiser اورجینال هم هست
    با گارانتی

19. این کاربر از monavari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •