سلام مجدد به همه دوستان گل
یعنی یه سوال پرسیدی من با این حاضر جوابی کم آوردم ... راست میگیبابا منی که هدفون ندارم باید با چی گوش کنم، مثلآ من که M50 ندارم اما شما داری، درسته یا نه؟
ولی من بی صبرانه منتظر ریویوی شما هستم . خدا رو چه دیدی شاید شیطون کار خودش رو کرد.خدا بگم این Peaceful1 رو چیکار نکنه یه اشتباهی کردم صبحی بهش گفتم قرار دو سه روز دیگه هدفونم برسه یه کاری کرد که همه فهمیدن (:
البته تلافیش رو در میارم فکر کرده (:
شما بگیر ما سعی میکنیم بهتون روحیه بدیم که احساس نکنی ارزش کیفیت به قیمت پایینهخارج از شوخی:
واقعیت اینه که SR009 حدود 15 تومن میشه اما مشکلم با هزینه نیست در حقیقت ارزش کیفیت به قیمت این هدفون هست و با تجربه ای که توی این چند سال یاد گرفتم ارزش خرید یک هدفون الکترو استاتیک نهایتآ 10 تومنه نه بیشتر اون طوری راندمان خیلی میاد پایین البته باز امیدوارم که یک هدفون خوب معرفی بشه برای همین یک کمی صبر کردم اگه نتیجه ای حاصل نشد به احتمال زیاد همین 009 بهترین انتخابم هست البته با توجه موجودی این بار ، دنیا
خوب من تجربه زیادی ندارم و فقط میتونم راجع به M50 نظر بدم و حتما این کار رو میکنم.تازه جالبیش اینجا بود که هدفونتون رو اینجا جلوی چشم ما ریز ریز کردی که هیچ وقت یادم نمیره که کاربرها متوجه بشن اصلی و با خیال راحت برن خرید کنند حالا اونایی که بی سرو صدا رفتند خریدن هیچی ولی موندم چرا بقیه نمی خرن و اینقدر این دست اون دست می کنند تا قیمتش بشه 3 برابر مثل AKG مثل سنهایزر مثل Ultrasone مثل . . .
بازم مثل قبلآ فعالیت کنید خوشحال می شم به خصوص برای کاربرهایی که الان سیل ، اوخ ببخشید تب Audio Technica دارند (:
اول اینکه شما رو سر ما جاداری2. متاسفانه این مورد Line Out در اغلب پلیرهای پرتابل به دلیل ماهیت فیزیکی و کاربردی اونها نادیده گرفته میشه هر چند به دست آوردن این خروجی از یک پلیر اصلآ کار سخت و پیچیده ای برای یک متخصص نیست و اگه شما پلیرتون رو باز کنید و یه عکس از بردش برام آپ کنید دقیقآ جایی که خروجی Line Out هست که دو سیم اتصال بیشتر نیاز نداره مشخص میکنم و اگه خودتون تجربه هویه کاری ندارید می تونید ببرید یک تعمیرگاه مبایل بهشون همون دو نقطه ای که مشخص شده نشون بدید براتون با نهایتآ 1000 تومن کار رو تمام میکنند هزینه مهندسی ما هم که . . .
تا جایی که یادمه شما قبلا گفته بودی تو پلیر های کریتیو این امکان وجود نداره ( البته امیدوارم اشتباه متوجه نشده باشم)
دوست خوبم اول اینکه آقا رضا جواب تخصصی داده اما من به عنوان کسی که داره از این هدفون استفاده میکنه تجربه شخصی رو بهت میگم.5: ممنون از مدل هاي بسيار خوبي كه معرفي كردين و اينكه M50 جدا از قابليت هاي يك پلير پرتابل مثل گوشي ،ايا به خوبي با اين دستگاه ها كار ميكن(دستگاه هاي پرتابل منظورمه)
نظر خودم رو ام 50 هست همانطور كه پيشنهاد اول شما هم هست.فقط يه مشكلي هست رضا جان اون هم اينكه من ساكن تهران نيستم و در شهر ما هم پيشگامان كيش نمايندگي نداره
ايا ممكنه تموم كنه؟
اقا رضا ميشه فرق هاي عمده در اين دو هدفوني كه فرمودين رو كاملا توضيح بدين
1. Audio Technica M50
2. Beyerdynamic DT990
دوستان عزيز و اقا رضا.يه چيزي پيدا كردم ميشه نظراتون رو در موردش بگين
در اين سايت هدفون ها رو رده بندي كرده.نظرتون چيه؟
برای کسی مثل من که آمپ نداره (شما فرض کن کارت صدا هم نداره ) M50 گزینه بسیار بهتری است به چند دلیل
1-قیمت مناسب تری دارد.
2- مدل 990 که 32 اهمی باشد در ایران فکر نکنم باشه و فقط 250 اهمی موجوده (تا اونجا که میدونم) در نتیجه شما حتما نیازمند آمپ هستید و اصلا نمیتونید با پلیر پرتابل استفاده کنید.
3-من بار ها گفتم M50 به خاطر اندازه اش و کاپ های چرمیش اصلا مناسب استفاده پرتابل نیست ( منظورم اینه که بزنی به گوش راه بی افتی تو خیابون) اما کاملا میشه بدون آمپ و با پلیر پرتابل ازش استفاده کرد. شاید نهایت استفاده رو نکنی اما مطمئن باش از خروجی کاملا راضی خواهی بود. من که لذت میبرم.
4-همون طور که آقا رضا گفتند soundstage این هدفون چیزی نیست که به راحتی ازش بگذری.
در مجموع اگر دنبال صدای کاملا فلت نباشی مطمئن باش از M50 پشیمون نمیشی.
در مورد رتبه بندی هم اولا خیلی سلیقه ایست و ثانیا بستگی به شرایط دارد.
اگر شما 990 که 600 اهمی است با مدل 250 اهمی و 32 اهمی را با پلیر تست کنید خیلی نتیجه متفاوت هست با آمپ. (امیدوارم منظور رو خوب بیان کرده باشم.)