تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 445 از 754 اولاول ... 345395435441442443444445446447448449455495545 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,441 به 4,450 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان كمك دارم ديوونه ميشم
    خطمو پارس انلاين ٤ مگ بسته بود همه چيش اوكي بود اس ان ار رو ٢٢
    حالا امروز زنگيدن ك نويزتون بيشتر شده تا ٢ مگ اورديم پاييم سرعتتونو :|
    پرسيد فكس اينا چي داريد گفتم هيچي فقط يه تلفن بي سيم وصله با اسپيليتر
    چيكار كنم؟

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان كمك دارم ديوونه ميشم
    خطمو پارس انلاين ٤ مگ بسته بود همه چيش اوكي بود اس ان ار رو ٢٢
    حالا امروز زنگيدن ك نويزتون بيشتر شده تا ٢ مگ اورديم پاييم سرعتتونو :|
    پرسيد فكس اينا چي داريد گفتم هيچي فقط يه تلفن بي سيم وصله با اسپيليتر
    چيكار كنم؟

اول آرامش خودتو حفط کن بعد برو سرخط مودم رو بزن چک کن ببین چطوره

3. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اول آرامش خودتو حفط کن بعد برو سرخط مودم رو بزن چک کن ببین چطوره
    دو ساعته خيره شدم به مودم يهو ميرايي ميره بالا لينك ميپره يكم مياد پايين دوباره ميره بالا
    اينم جعبه تقسيم تلفن

و حدودا نيمه هاي راه ك اين دسته سيما ميرن سيم برقي ك از تير چراغ برق گرفته شده بهشون ملحق ميشه :|

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دو ساعته خيره شدم به مودم يهو ميرايي ميره بالا لينك ميپره يكم مياد پايين دوباره ميره بالا
    اينم جعبه تقسيم تلفن

و حدودا نيمه هاي راه ك اين دسته سيما ميرن سيم برقي ك از تير چراغ برق گرفته شده بهشون ملحق ميشه :|

مودم رو به جعبه تقسیم وصل کن مشخصات خط رو ببین تغییر میکنه یا نه. به نظر من هرچی هست زیر سر همون سیم تیرچراغ برقه که میگی از به سیم های تلفن چسبیده

6. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

مودم رو به جعبه تقسیم وصل کن مشخصات خط رو ببین تغییر میکنه یا نه. به نظر من هرچی هست زیر سر همون سیم تیرچراغ برقه که میگی از به سیم های تلفن چسبیده
    طول روز خوبه شب هي بالا پايين ميشه
    البته فردا قراره برق كار بياد بررسي كنه

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

تا جایی که من اطلاع دارم bin مخفف نیست. خودش به معنای سطل، صندوقچه یا ظرفه. مثل Recycle bin که می‌شه سطل زباله. تو ADSL، کل بازه فرکانسی اختصاص پیدا کرده به آپ‌استریم و دان‌استریم به باندهای فرکانسی با اندازه مشخص و محدودتری تقسیم می‌شه که به هر کدوم از این باندها یه bin یا carrier یا bucket گفته می‌شه و هر کدوم حجم مشخصی از دیتا رو می‌تونن از خودشون عبور بدن.

SNR در واقع نشون دهنده قدرت یا توان سیگنال‌های دیتا نسبت به قدرت یا توان سیگنال‌های نویزه در محل اندازه‌گیریه. برای سیگنال‌های دریافتی یا SNR دان‌استریم مودم این مقدار رو برای هر کدوم از binها جداگانه حساب می‌کنه و معمولن میانگین این مقادیر رو نشون می‌ده. با توجه به این که منبع اولیه قدرت یا توان سیگنال‌های دیتا همون دستگاه DSLAM داخل مرکز مخابراتیه، پس هر یک از اجزای موجود در طول کل مسیر از DSLAM تا خود مودم می‌تونه مقدار قدرت یا توان سیگنال‌های دریافتی در مودم رو کم کنه که به طور مستقیم تو خود عدد میرایی یا Attenuation دان‌استریم نشون داده می‌شه اما چون تو صورت کسر SNR هم می‌آد اونجا هم به صورت غیرمستقیم داره خودش رو نشون می‌ده. از طرف دیگه نویزها هم در طول مسیر از DSLAM تا مودم می‌تونن ایجاد بشن. بنابراین مخرج کسر هم باز بستگی به کل مسیر داره. پس به طور کلی، SNR به کل مسیر بستگی داره نه به یه بخشی از اون.

در مورد SNR آپ‌استریم هم همینه فقط فرقش اینه که اون رو DSLAM محاسبه می‌کنه و به مودم اعلام می‌کنه و مودم صرفن عدد محاسبه شده توسط DSLAM رو نشون می‌ده.

این که می‌گید تو بعضی سایت‌ها نوشته شده SNR فقط به کابلی که از جعبه تا کوچه کشیده شده ربط داره، من به شخصه خودم چنین چیزی رو ندیدم و منطقی هم نمی‌دونم. تنها توجیهی که می‌شه برای این حرف آورد اینه که چون قدرت امواج نویز هم تحت تأثیر همون میرایی در طول مسیر قرار می‌گیره و برای SNR دان‌استریم، تا محل دریافت امواج (یعنی مودم) حتمن افت می‌کنه، برای همین نویزهایی که در نزدیکی مودم ایجاد می‌شن احتمالن اثر بیشتری روی SNR می‌ذارن تا نویزهایی که مثلن 1 کیلومتر دورتر ایجاد شدن. اما این دلیل نمی‌شه که بگیم SNR فقط به کابل داخل منزل بستگی داره. اولن، ممکنه یه منبع نویز بسیار قوی مثل (ایستگاه برق فشار قوی) در جایی بین مسیر چنان نویز پرقدرتی ایجاد کنه که قدرتش تا محل محاسبه (یعنی مودم) با وجود افت، اما اثر بیشتری از امواج نویز کم قدرت داخل ساختمان باشه. در ثانی، مودم از کجا متوجه می‌شه که نویز مربوط به کابل داخل خونه‌است؟ مگه در جعبه داخل کوچه غیر از اتصالات الکتریکی، چیزی وجود داره که به مودم بگه اینجا دیگه کابل خونه تموم شد و بقیه‌اش به تو ربطی نداره؟ تو کل مسیر فقط این مودم و همون DSLAM هستن که می‌تونن اطلاعات جمع‌آوری کنن و با هم این اطلاعات رو رد و بدل کنن.

در مورد این که آیا خطی با میرایی 50 یا 60 می‌تونه SNR حدود 30 رو تجربه کنه یا نه، من به شخصه تجربه مستقیمی نداشتم، ولی از نظر تئوری مانعی هم نمی‌بینم. یکی از عوامل اصلی بالا و پایین شدن SNR اینه که پهنای باندی که ISP برای کاربر اختصاص می‌ده چقدره؟ یعنی در واقع بازه فرکانسی مجازش چقدره؟ ممکنه خط با میرایی 50 یا حتی 60 اگه روی پروفایل 1مگابیت یا مثلن 512کیلوبیت بسته شده باشه اتفاقن SNR خوبی هم بده. چون سیگنال‌های با فرکانس‌های پایین‌تر کمتر دچار افت می‌شن و ممکنه در محل محاسبه (مودم) در قیاس با قدرت نویزها، مشکلی نداشته باشن. ولی در کلیت حرف شما درسته و به ویژه اگه ISP پهنای باند رو نبنده و باز بذاره برای فاصله‌های زیاد و میرایی‌های بالای 40، SNR معمولن زیر 10 خواهد بود.

اینکه چرا میگن snr به کابل کشی داخل خونه ربط داره تو سایتای ایرانی همینا رو نوشته حتی تو سایتای خارجی هم همینو میگن

حتی پشتیبانها هم همین حرفو میزنن حتی پشتیبانها میگن برید با 1 متر سیم سر جعبه برید و مودم اونجا وصل کنید و ببینید snr چقدر تغییر میکنه

ولی دیدم بعضیا رفتند سر جعبه چک کردند و دیدند هیچ فرقی نکرد

و البته اینم ظاهرا درسته که کسانی که میرایی پایینی دارند snr بالایی دارند من تو استاتوس مودم بعضی از دوستان که فیبر نوری داشند دیدم.

ممنون
    Last edited by محمد7966; 10-02-2016 at 00:49.

9. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اینکه چرا میگن snr به کابل کشی داخل خونه ربط داره تو سایتای ایرانی همینا رو نوشته حتی تو سایتای خارجی هم همینو میگن

حتی پشتیبانها هم همین حرفو میزنن حتی پشتیبانها میگن برید با 1 متر سیم سر جعبه برید و مودم اونجا وصل کنید و ببینید snr چقدر تغییر میکنه

ولی دیدم بعضیا رفتند سر جعبه چک کردند و دیدند هیچ فرقی نکرد

و البته اینم ظاهرا درسته که کسانی که میرایی پایینی دارند snr بالایی دارند من تو استاتوس مودم بعضی از دوستان که فیبر نوری داشند دیدم.

ممنون
    حالا متوجه شدم که منظور شما چیه.

همون طور که عرض کردم، SNR نهایی که تو مودم نشون داده می‌شه برای یک خط به کیفیت و عوامل اثرگذار روی کل اجزای مسیر از مودم تا DSLAM ربط داره. اما این که همه جا گفته می‌شه برین از سر خط و دم در خونه تست بگیرین به خاطر اینه که اولن تو خیلی از خونه‌ها به دلیل عدم توجه به مسائل اولیه تو برق‌کشی یا قدیمی بودن ساختمان‌ها، یه بخش قابل ملاحظه‌ای از نویز همون داخل ساختمان ایجاد می‌شه. حالا اگه از دم در تست بشه و تأثیر قابل توجهی روی بهبود SNR نشون بده، یعنی شما می‌تونی با اصلاح کابل‌کشی داخل ساختمان کیفیت خطت رو خود تا یه مقداری بهبود بدی.

اما کنترل بقیه اجزای داخل مسیر، مثلن، کابل‌های تلفن زیر زمین تو کوچه‌ها و خیابون‌ها، یا اتصالات داخل کافو، یا کابل‌کشی‌ها و تجهیزات داخل خود مرکز مخابراتی، دیگه دست کاربر نیست و کاربر نمی‌تونه بفهمه اونا چقدر روی کیفیت اثر دارن.

برای همینه که همیشه به عنوان اولین قدم، توصیه می‌شه از صحت عملکرد مودم و اسپلیتر و کیفیت مناسب کابل‌کشی داخل ساختمان اطمینان پیدا کنین و برای این کار هم باید از دم در خونه مودم رو مستقیم به کابل ورودی تلفن وصل کنین.

---------
    اونایی که تو ایران تلفن‌هاشون فیبر نوریه، معمولن کافو در محله‌شون قرار داره و فاصله‌شون با کافو زیر 1 کیلومتره. یعنی در فاصله ایده‌آل برای تکنولوژی ADSL و ADSL2+ قرار دارن. تو این فاصله‌ها میرایی مسیر کابل مسی از کافو تو خونه هم معمولن کمتر از 10-15 دسیبله. از طرف دیگه مخابرات به دلیل محدودیت‌هایی که تجهیزاتش دارن، نمی‌تونه یا نتونسته روی این خط‌ها اینترنت با پهنای باند بالا بده. من خودم بالاترین پهنای باندی که شنیدم روی اینا کسی گرفته 4مگابیت بوده. طبیعتن وقتی میرایی پایینه و رنج فرکانسی هم محدود شده روی فرکانس‌های پایین، SNR باید وضعیت خیلی خوبی روی این خط‌ها داشته باشه.

11. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

حالا متوجه شدم که منظور شما چیه.

همون طور که عرض کردم، SNR نهایی که تو مودم نشون داده می‌شه برای یک خط به کیفیت و عوامل اثرگذار روی کل اجزای مسیر از مودم تا DSLAM ربط داره. اما این که همه جا گفته می‌شه برین از سر خط و دم در خونه تست بگیرین به خاطر اینه که اولن تو خیلی از خونه‌ها به دلیل عدم توجه به مسائل اولیه تو برق‌کشی یا قدیمی بودن ساختمان‌ها، یه بخش قابل ملاحظه‌ای از نویز همون داخل ساختمان ایجاد می‌شه. حالا اگه از دم در تست بشه و تأثیر قابل توجهی روی بهبود SNR نشون بده، یعنی شما می‌تونی با اصلاح کابل‌کشی داخل ساختمان کیفیت خطت رو خود تا یه مقداری بهبود بدی.

اما کنترل بقیه اجزای داخل مسیر، مثلن، کابل‌های تلفن زیر زمین تو کوچه‌ها و خیابون‌ها، یا اتصالات داخل کافو، یا کابل‌کشی‌ها و تجهیزات داخل خود مرکز مخابراتی، دیگه دست کاربر نیست و کاربر نمی‌تونه بفهمه اونا چقدر روی کیفیت اثر دارن.

برای همینه که همیشه به عنوان اولین قدم، توصیه می‌شه از صحت عملکرد مودم و اسپلیتر و کیفیت مناسب کابل‌کشی داخل ساختمان اطمینان پیدا کنین و برای این کار هم باید از دم در خونه مودم رو مستقیم به کابل ورودی تلفن وصل کنین.

---------
    اونایی که تو ایران تلفن‌هاشون فیبر نوریه، معمولن کافو در محله‌شون قرار داره و فاصله‌شون با کافو زیر 1 کیلومتره. یعنی در فاصله ایده‌آل برای تکنولوژی ADSL و ADSL2+ قرار دارن. تو این فاصله‌ها میرایی مسیر کابل مسی از کافو تو خونه هم معمولن کمتر از 10-15 دسیبله. از طرف دیگه مخابرات به دلیل محدودیت‌هایی که تجهیزاتش دارن، نمی‌تونه یا نتونسته روی این خط‌ها اینترنت با پهنای باند بالا بده. من خودم بالاترین پهنای باندی که شنیدم روی اینا کسی گرفته 4مگابیت بوده. طبیعتن وقتی میرایی پایینه و رنج فرکانسی هم محدود شده روی فرکانس‌های پایین، SNR باید وضعیت خیلی خوبی روی این خط‌ها داشته باشه.

خب پس اگر کسی مودمو برد دم در تست کرد و دید نویزش هیچ فرقی نکرد

براش هیچ راه حلی باقی نمی مونه؟یعنی باید قید اینترنت adsl بزنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پشتیبانی میگه نویز دارید و باید یه نفر رو بفرستیم!!این وضعیت منه الا خوبه یا نه

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

پشتیبانی میگه نویز دارید و باید یه نفر رو بفرستیم!!این وضعیت منه الا خوبه یا نه
    سلام
    شما سرویستون چیه؟

آخه خط شما رو روی 16 مگ بستند به خاطر همین snr شده 6
    که بده
    پرش لینک دارید؟یعنی قطع و وصلی دارید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •