من شکلاتی خریدم،چون بالاخره سفید دخترونس و جای انگشتم روش میمونه...
کانفیگ خوب،قیمتم خوبه...
پیشاپیش مبارک باشه...![]()
من شکلاتی خریدم،چون بالاخره سفید دخترونس و جای انگشتم روش میمونه...
کانفیگ خوب،قیمتم خوبه...
پیشاپیش مبارک باشه...![]()
ممنون جناب پوریا....مثل همیشه لطف فرمودید
فیلم هاش رو دیدم...خداییش شگفت زده شدم...از مولتی تاچ فقط اسمشو بلد بودم وقتی دیدم چه قابلیتهایی داره ذوق کردم...کلیک راست فقط با چند تا لمس ساده...منتها یه مشکلی...چند مورد از قابلیت هاش رو امتحان کردم ولی نمیشد...یعنی عمل نمیکرد
ممکنه درایور elan بد نصب شده باشه؟یا نیاز به آپ دیت داشته باشه؟
سفیدش خیلی قشنگهههههههههه...سفید نیس که ...صدفیه!!!
ولی شاید شکلاتی مردانه تر باشه...
اگه تونستید با گارانتی سازگار بخرید...به نظرم بهتره
تو یکی از سایتهای فروش، Z500 زد بود با این مشخصات که البته تا دو روز پیش موجود بود اما الان ناموجوده :
تقویت شدست
Lenovo IdeaPad Z500-J
مشخصات کلی:وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده:Intel 3612QM Core i7 2.10GHz up to 3.10 GHz - Cache 6MB
حافظه رم:8 گیگابایت DDR3
حافظه داخلی:1024 گیگابایت 5400rpm
پردازشگر گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 740M 2048 MB up to 4096 MB
صفحه نمایش:15.6" Bright LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی Card Reader Webcam LAN WiFi HDMI VGA Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - DOS
.مهمترین تغییرش اینه که گرافیکش از GT645 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به GT740 ارتقاء پیدا کرده
واقعا Lenovo داره خوب کار میکنه و میدونه باید چیکار کنه .
سلام بکس من حدود 400 صفحه درباره این لپ تاپ خوندم الانم رفتم بیرون قیمت گرفتم اینم مشخصات روز
cpu i7
ram8 ddr3
hdd 1tb
vga 2 gb 740
قیمتم 2650 میده یهم با بیمه بدنه و گارانتی سازگار منم واسه کارهای گرافیکی و برنامه نویسی میخوام و میخوام این لپ تاپو تا 7 سال اینده هم نیازامو تو برنامه نویسی رفع کنه حالا ببینم پیشنهاد شما چیه![]()
لپ تاپ واقعا خوبه . فقط 7 سال رو جواب نمیده. به نظر من نهایت 4 سال جواب میده .
4سال هم خوبه
باتری لپ تاپ به راحتی قابل جدا شدن نیست . نمی تونین خودتون دستی جدا کنین و سر جاش بزارین . باید تعمیر کار باشه . چون در بعضی موارد احتیاج به لحیم کاری هست .
من تم ios7 رو ویندوز 8 ام نصب کرده ام ...خیلی کاربردی و قشنگه ولی سرعت بوت شدنم رو دوبرابر افزایش داده !...میخواستم ببینم غیر از این ضرر دیگه ای هم داره یا نه ....![]()
اقا پوریا 2110000 از کجا قیمت گرفتی اگه میشه به ما هم بگو ... من زیره 2160000 قیمت ندارم میخوامم بخرمش حتما ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)