یعنی از Total Security بهتره؟
فرق Internet Security با Total Security چیه؟
یعنی از Total Security بهتره؟
فرق Internet Security با Total Security چیه؟
توتال فقط یک سری اپشن داره که بدرد شما نمیخوره...نمونه بکاپ گرفتن یا اینکریپ کردن فایل ها یا پسورد منیجر...از من میشنوی نسخه اینترنت سکیوریتی را نصب بکن.
من KIS 2016.0.0.614 (E) دارم.
اما یک مشکل اساسی دارم با این نسخه.
مشکل این هست که کسپر به تمام سایتهایی که توسط Firefox باز می شود یک اسکریپت (جاوا ساکریپت) اضافه میکند که آدرس اون را در ادامه قرار دادم.
مشاهده میکنید که در انجمن رسمی کسپر هم در این مورد مفصل صحبت شده. اما بدون نتیجهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در جایی خواندم که گفته شده بود در ورژن 16.0.1 گزینه ای برای غیر فعال کردن این داستان وجود دارد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما ظاهران همچین ورژنی وجود ندارد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by IntelCentrino; 13-03-2016 at 00:23.
سلام دوستان
من از نسخه تریال ورژن 15 استفاده میکنم
این همیشه هر وقت لبتابو روشن میکنم و به اینترنت وصل میشم پیغام میده بیا نسخه اصلیشو بخر و مشکل اینجاست که کلی ازم حجم کم میکنه
شما نمیدونید کجا باید این پیغامو کنسل کنم تا هیچ وقت نشون نده؟
![]()
آغا دمت گرم، خدا خيرت بده، واقعا گل کاشتي،
فقط يه سؤال: اين مقدار 1500000000 واسه نسخههاي 2015 هست يا برا 2016 هم همونه؟![]()
این اپشن در نسخه 2016حذف شده فکر کنم
ممنون اميرجان، ولي من همون 15000000000 رو زدم و چند روزه که ديگه ظاهراً خبري از اون پنجره لعنتي نيست ديگه![]()
دوست عزيز پاسخي نفرمودي که آيا اون مقدار براي نسخه 2016 مشکلي ايجاد نميکنه؟
حد اقل آدرس اون سايتي که اين ترفند رو گذاشته بدين تا از اونجا پيگير بشيم، چون من خيلي گشتم ولي همچين آموزشي رو توي اينترنت پيدا نکردم،
اصلا فلسفه اون مقدار چيه؟!![]()
درود
معذرت می خوام عزیز حواسم به این تایپک نبود
نه هیچ مشکلی ایجاد نمیشه یه جور دستکاری کوچولو در کدهای رجیستریه
سایت هم والا خودمم یادم نمیاد اتفاقی تو سایتهای خارجی دیدم این قسمت رو شات گرفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)