تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 445 از 602 اولاول ... 345395435441442443444445446447448449455495545 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,441 به 4,450 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بچه ها بلاخره این ایرفون ها قابل تعمیر هستن یا نه ؟

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان کسی تجربه Sennheiser CX 300-II Precision رو داشته ؟ میخوام ببینم چه ویزگی های داره و آیا نسبت به قیمتش ارزش داره ؟
    در مقایسه با sony xba-10 چطوره ؟

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

سلام
    دوستان ie80 دستم رسید الانم حدود ۲۴ ساعته دارم باهاش آهنگ هم گوش می دم فکر کنم باید یه ۱۰۰ ساعتی burn in داشته باشه . خواستم ببینم سورس آهنگ فرق می کنه ؟ من الان بیشتر از iphone 4s و اکانت spotify برای پخش استفاده می کنم گاهی هم از لپ تاپ و باز هم spotify . بیشتر هم norah jhones گوش دادم

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

4. این کاربر از minimax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بهترین های این جور هدفونها چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان کسی نیست جواب سوال مارو بده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان هدفون تو گوشی (In-Ear) تو رنج قیمت 100ت چیزی خوبی پیدا میشه ؟
    CX175 چند هستن ؟

در آغاز فعالیت wiGaRos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان کسی تجربه Sennheiser CX 300-II Precision رو داشته ؟ میخوام ببینم چه ویزگی های داره و آیا نسبت به قیمتش ارزش داره ؟
    در مقایسه با sony xba-10 چطوره ؟
    منم بین این خرید این دو تا مدل مونده بودم که در نهایت رفتم بازار دیدم اصلا xba-10 دیگه تو بازار نیست و تولیدش گفتن متوقف شده..واسه همین همون سنهایزر رو گرفتم که خیلی خوبه
    یعنی در کنار treble خوبی که داره بیس عمیق و خوبیم داره که واسه همه سبک ها بهترین صدا ها رو باهاش گرفتم .. در این حد که از وقتی که اینو گرفتم دیگه صدای نفس گرفتن خواننده یا تفاوت کیفیت ضیط آهنگ ها یا یه سری صدا های جدید که قبلا تو آهنگ نمی شنیدم رو الان می شنوم و حس می کنم.در کل واسه سبک راک و کلاسیک و ... فوق العادس فقط توی سبک متال توی یه سری آهنگ ها که کلا آهنگ بالا هست (high هاش زیاد هست) و ساز ها همه توی فرکانس های بالا صداشون میاد یه ذره احساس کردم توی تفکیک صدا و پخش تو ولوم های بالا کم میاره هدفون.
    البته یه همچین ایرفونی یه خروجی صدای قوی هم نیاز داره. من خودم از پلیر cowon استفاده می کنم راضیم..

sony xba-10 هم خیلی دوس داشتم تست کنم چون رنج فرکانسش خیلی خوبه و یه حالت مانیتور داره مثکه و این آرماتوری بودنش هم جالبه در نوع خودش.. اگه کسی تو تهران جایی دیده ازش جدیدا خواهشا بگه.

9. 4 کاربر از wiGaRos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان.من یه مدل هدفون رو گوشی سبک می خوام(Supra-aural) که هم در منزل با PC آهنگ گوش کنم هم بیرون مثلاً موقع پیاده روی.بودجه نهایت 270.تفکیک صدا هم بیشتر ار بیس برام اهمیت داره.لطفاً چند گزینه مناسب با برندهای مختلف معرفی کنید.ممنون
    akg k 402 و sennheiser px100 و sennheiser px200 و panasonic RP-HX70 و philips SHL9450 و sennheiser hd 219

11. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

منم بین این خرید این دو تا مدل مونده بودم که در نهایت رفتم بازار دیدم اصلا xba-10 دیگه تو بازار نیست و تولیدش گفتن متوقف شده..واسه همین همون سنهایزر رو گرفتم که خیلی خوبه
    یعنی در کنار treble خوبی که داره بیس عمیق و خوبیم داره که واسه همه سبک ها بهترین صدا ها رو باهاش گرفتم .. در این حد که از وقتی که اینو گرفتم دیگه صدای نفس گرفتن خواننده یا تفاوت کیفیت ضیط آهنگ ها یا یه سری صدا های جدید که قبلا تو آهنگ نمی شنیدم رو الان می شنوم و حس می کنم.در کل واسه سبک راک و کلاسیک و ... فوق العادس فقط توی سبک متال توی یه سری آهنگ ها که کلا آهنگ بالا هست (high هاش زیاد هست) و ساز ها همه توی فرکانس های بالا صداشون میاد یه ذره احساس کردم توی تفکیک صدا و پخش تو ولوم های بالا کم میاره هدفون.
    البته یه همچین ایرفونی یه خروجی صدای قوی هم نیاز داره. من خودم از پلیر cowon استفاده می کنم راضیم..

sony xba-10 هم خیلی دوس داشتم تست کنم چون رنج فرکانسش خیلی خوبه و یه حالت مانیتور داره مثکه و این آرماتوری بودنش هم جالبه در نوع خودش.. اگه کسی تو تهران جایی دیده ازش جدیدا خواهشا بگه.
    شما t-jays three تست کردید ؟ اگه آره در مقایسه با این چطوره ؟

سایر دوستان چطور ؟ اگر این رو دارید و t-jays three رو هم تست داشتید باهاش یه مقایسه بذارید ازشون ..

با چه گارانتی خریدید ؟ الان زنهایز ارژینال با چه گارانتی بخریم ؟

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

بهترین های این جور هدفونها چیه؟
    همین که عکسشو گذاشتی یکی از بهترین هاشونه تو رنج قیمت خودش . ر ویو های مثبتی ازش دیدم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •