بچه ها بلاخره این ایرفون ها قابل تعمیر هستن یا نه ؟
بچه ها بلاخره این ایرفون ها قابل تعمیر هستن یا نه ؟
دوستان کسی تجربه Sennheiser CX 300-II Precision رو داشته ؟ میخوام ببینم چه ویزگی های داره و آیا نسبت به قیمتش ارزش داره ؟
در مقایسه با sony xba-10 چطوره ؟
سلام
دوستان ie80 دستم رسید الانم حدود ۲۴ ساعته دارم باهاش آهنگ هم گوش می دم فکر کنم باید یه ۱۰۰ ساعتی burn in داشته باشه . خواستم ببینم سورس آهنگ فرق می کنه ؟ من الان بیشتر از iphone 4s و اکانت spotify برای پخش استفاده می کنم گاهی هم از لپ تاپ و باز هم spotify . بیشتر هم norah jhones گوش دادم
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
بهترین های این جور هدفونها چیه؟
![]()
دوستان کسی نیست جواب سوال مارو بده؟![]()
دوستان هدفون تو گوشی (In-Ear) تو رنج قیمت 100ت چیزی خوبی پیدا میشه ؟
CX175 چند هستن ؟
منم بین این خرید این دو تا مدل مونده بودم که در نهایت رفتم بازار دیدم اصلا xba-10 دیگه تو بازار نیست و تولیدش گفتن متوقف شده..واسه همین همون سنهایزر رو گرفتم که خیلی خوبه
یعنی در کنار treble خوبی که داره بیس عمیق و خوبیم داره که واسه همه سبک ها بهترین صدا ها رو باهاش گرفتم .. در این حد که از وقتی که اینو گرفتم دیگه صدای نفس گرفتن خواننده یا تفاوت کیفیت ضیط آهنگ ها یا یه سری صدا های جدید که قبلا تو آهنگ نمی شنیدم رو الان می شنوم و حس می کنم.در کل واسه سبک راک و کلاسیک و ... فوق العادس فقط توی سبک متال توی یه سری آهنگ ها که کلا آهنگ بالا هست (high هاش زیاد هست) و ساز ها همه توی فرکانس های بالا صداشون میاد یه ذره احساس کردم توی تفکیک صدا و پخش تو ولوم های بالا کم میاره هدفون.
البته یه همچین ایرفونی یه خروجی صدای قوی هم نیاز داره. من خودم از پلیر cowon استفاده می کنم راضیم..
sony xba-10 هم خیلی دوس داشتم تست کنم چون رنج فرکانسش خیلی خوبه و یه حالت مانیتور داره مثکه و این آرماتوری بودنش هم جالبه در نوع خودش.. اگه کسی تو تهران جایی دیده ازش جدیدا خواهشا بگه.
akg k 402 و sennheiser px100 و sennheiser px200 و panasonic RP-HX70 و philips SHL9450 و sennheiser hd 219
شما t-jays three تست کردید ؟ اگه آره در مقایسه با این چطوره ؟
سایر دوستان چطور ؟ اگر این رو دارید و t-jays three رو هم تست داشتید باهاش یه مقایسه بذارید ازشون ..
با چه گارانتی خریدید ؟ الان زنهایز ارژینال با چه گارانتی بخریم ؟
همین که عکسشو گذاشتی یکی از بهترین هاشونه تو رنج قیمت خودش . ر ویو های مثبتی ازش دیدم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)