اتفاقاً من فیلم تایتانیک رو دانلود کردم با سرعت 110.
نسبت یه سرعت روزای قبل خودم آره.افت کرده.اما در حالت کلی هنوزم خوبه دیگه.سرعتم بالای 100 هستش هنوز.
اتفاقاً من فیلم تایتانیک رو دانلود کردم با سرعت 110.
نسبت یه سرعت روزای قبل خودم آره.افت کرده.اما در حالت کلی هنوزم خوبه دیگه.سرعتم بالای 100 هستش هنوز.
ایمان داداش برو کنار بزار باد بیاد![]()
قیافه من الان
قیافه من امشب
512 نامحدود:
برای همه سرعت رفته بالا؟
Last edited by gamekhor2007; 02-07-2013 at 15:57.
داداش شیر دانلودتو نیم کن، چ خبره! برا همه سرعت اومده پایین، تو میگی برا همه رفته بالا؟
دیروز طرفا 4 صبح بود، یه لحظه نت قطع شد، پینگ شد 160، ولی دوباره ظهر که بیدار شدم دیدم وضعیت مثل دیشب شده، پینگ بده، سرعت هم کمه...
سرعت كه چه عرض كنم سرعت لاكپشت هم از اينترنت مخابرات بيشتره.بايد يه مسابقه دو بين لاكپشتا و اينترنت مخابرات برگزار بشه!!!!!سرعت از سروراي داخلي 17و از سروراي خارجي 4كيلوبيت است.
دوستان من با حالت PPOE که وصل میشم ، برام اینترنت اکسپلورر و یاهو مسنجر کار نمیکنن فقط وقتی ف.ر.ی گیت رو وصل میکنم کار میکنن !!!! ولی بقیه مرورگرا و چیزا کار میکنن به طور عادی.
کسی میدونه مشکل چیه ؟
Last edited by saminem; 02-07-2013 at 17:13.
سرعت بالا رفته
چند صفحه قبل رو بخون
میگم یک سوال
ویندوزت قدیمیه؟
چرا اینقدر سرعتت بالاست؟خیلی زیاده![]()
چی بگم.خودم هم در تعجب هستم.فعلا سرعت نسبت به اون عکسی که گذاشتم پایینتر اومده.احتمال زیاد ایمان شیر فلکه رو بسته برای ما زیاد شده
باید بگم پینگ با گوگل 300 به بالا هست و timeout هم زیاد
Last edited by gamekhor2007; 02-07-2013 at 20:06.
داداش نوش جونت.هرچند تو عکست اصلاً نمیتونم سرعتها رو بخونم.اما از اشکال زیبایی ک گذاشتی مشخصه سرعت بالاس
ما ک بخیل نیستیم.مرا همین سرعت بالای 100 که دارم بس است![]()
امروز timed out فوق العاده زیاده !! اصلا وبگردی رو زهرمار آدم میکنه ! پینگ هم که 300 با 4.2.2.4 !!
ایمان جان من فقط جهت شوخی و fun تایپیک گفتن وگرنه شما عزیز این تایپیک هستی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)