تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 445 از 456 اولاول ... 345395435441442443444445446447448449455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,441 به 4,450 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقای گلی مسی برای چهارمین بار پیاپی رو تبریک میگم

اگر قهرمانی بارسا یک فصل در میونه قهرمانی مسی همیشگیه
    تا حالا با فاصله زیاد بهترین بازیکن این فصله تا ببینیم در آینده چه اتفاقی میفته

امیدوارم سال آینده هم آقای گل یو سی ال بشه تا از این نظر یه مانیتای آقای گلیِ تاریخی به ما و خودش هدیه بده

2. 12 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

متخصصین در فینال های گواردیولا

ژاوی، مسی، کیتا و پدرو در 13 بازی از 14 فینالی که بارسا طی 4 فصل گذشته در آن ها به رقابت پرداخته است، حضور داشته اند.

با توجه به این که بازی های سوپر کاپ اسپانیا به صورت رفت و برگشتی انجام می شود، بارسا 14 بازی در 11 فینال را تحت مربیگری گواردیولا انجام داده که در 11تای آن ها پیروز بوده، تنها یک بازی را مساوی کرده و در دو بازی شکست خورده است. در نتیجه این بازی در کالدرون پانزدهمین بازی فینال طی 4 سال گذشته خواهد بود. با وجود 4 بازیکنی - ژاوی، پدرو، مسی و کیتا - که در 13 بازی از 14 بازی یاد شده حضور داشته اند، تجربه بسیاری برای بهره مندی در این بازی وجود خواهد داشت.

ژاوی و پدرو به دلیل استراحتی که بعد از فتح جام جهانی در تیم اسپانیا داشتند، بازی رفت سوپر کاپ اسپانیا در فصل 2010/11 در سویا را از دست دادند. مسی همچنین یک سال زودتر از آن دو، بازی رفت سوپر کاپ در سن مامس را از دست داد. در این میان تنها فینالی که کیتا در آن حضور نداشته است، آخرین فینال بارسا یعنی فینال جام باشگاه های جهان در مقابل سانتوس بود.

کسانی که بعد از این 4 بازیکن بیشترین حضور را در بازی های فینال از سال 2009 داشته اند عبارتند از: بوسکتس(12)، آلوز(11)، پیکه(10)، آبیدال(10) و والدس(9).

کوئنکا در شرف آغاز

کوئنکا در پایان یکی دیگر از گام های تیم اصلی حضور دارد. هنگامی که تیم در ابتدای فصل در بازی های سوپر کاپ حضور می یافت، او هنوز عضوی از تیم بارسا ب بود، اما می تواند فصلش را با حضور در فینال جام حذفی به پایان رساند. اندرو فونتاس نیز که پیشرفت بسیاری داشته است، توانست تا فینال جام باشگاه های جهان پیش رود، اما به دلیل مصدومیتش بازی در مادرید را از دست خواهد داد.

بازیکنان و حضور آن ها در فینال

13: ژاوی، پدرو، مسی و کیتا
    12: بوسکتس
    11: آلوز
    10: پیکه و آبیدال
    9: والدس
    8: اینیستا
    7: پویول
    6: ماسکرانو و آدریانو
    5: ویا
    3: سسک
    2: پینتو، آفلای، الکسیس و تیاگو
    1: فونتاس

ترخیص آبیدال

اریک آبیدال امروز از بیمارستان مرخص شد، اما همچنان باید تحت معاینات پزشکی قرار بگیرد. بازیکن فرانسوی، پس از عمل پیوند کبدش در دهم آوریل، امروز از بیمارستان مرخص شد.

گروه پزشکی باشگاه طی بیانیه ای اعلام کردند: «او برای روند بهبودی خود باید تحت معاینات پزشکی متععدی قرار گیرد».

+

مسی تا بامداد امروز با ۳۲ درصد اول بود بعدش چک با ۲۰درصد دوم ورونالدو با ۱۷درصد بعد از دروگبا چهارم بود

اما نمیدونم چه طور شد یه دفعه رونالدو اول شد

اصلا نظرسنجی سالم نیست

امار و امتیازات گویای همه چی هست حالا این رئالی ها هر چه قد برن رای بدن اخر که توپ طلا به مسی میرسه

تو گل وپاس گل و میانگین امتیازات از رونالدو جلوست

در ضمن مسی تنها بازیکنی که امسال امتیاز ۱۰ رو گرفت در بازی لورکوزن

خطاب به اونایی که میگن رونالدو امسال عملکرد بهتری نسبت به مسی داشته:

مسی

پی چی چی با 50 گل زده (رکورد شکنی)

کفش طلای اروپا

آقای گل لیگ قهرمانان با 14 گل زده (رکورد شکنی در لیگ قهرمانان)

زدن 72 گل (بدون محاسبه فینال کوپا) در یک فصل (رکورد شکنی)

رونالدو

قهرمانی لالیگا

چهار آقای گلی برای مسی

2008/09: نه گل
    2009/10: هشت گل
    2010/11: دوازده گل
    2011/12: چهارده گل

منبع :سايت رسمي باشگاه
    Last edited by LittLe_BeAr; 23-05-2012 at 09:38.

4. 8 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

انگلیس در تعداد قهرمانی با ایتالیا برابر 12 شد. پشت سر اسپانیای 13 تایی. سال بدی نبود. همونجوری که انتظار میرفت لا لیگا جای پریمیر لیگ رو به عنوان بهترین لیگ اروپا رسما گرفت. بارسا هم با عملکرد فاجعه بار این فصل یونایتد دو سه سالی رو تضمینی تاپ میمونه. با خودم فکر کردم از لحاظ نتیجه پپ تو سه چهار سال چه کرد. یک قرن رو برگردوند! بارسلونا پر افتخار ترین تیم اسپانیا چه داخلی چه خارجی چه مجموع. فوتبال جهان هم هست. هواداران بعضی تیما باید هم احساس خطر کنن و آرزوی ناکامی داشته باشن. چه رکورد ها و عناوینی که نابود نشد یا قراره بشه. اسم نمی برم. اصل کاری تو راهه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مسي برنده جايزه کفش طلاي اروپا مي شود

در فهرست بيشترين گلزنان مسابقات فصل جاري ليگ هاي اروپايي '' کريستيانو رونالدو'' بازيکن پرتغالي رئال مادريد با چهار گل کمتر در رده دوم قرار دارد.

مسي با به ثمر رساندن 9 گل در چهار مسابقه آخر خود در ليگ اسپانيا از جمله چهار گلي که در جريان برد 4 بر 0 مقابل اسپانيول زد، موفق شد در فهرست برترين گلزنان اروپا از رونالدو پيشي بگيرد.

رونالدو هم که سال گذشته کفش طلاي اروپا را از آن خود کرده بود،در چهار مسابقه آخر تيمش در لاليگا گل زد اما نتوانست گوي سبقت را از مسي بربايد.

دراين فهرست''روبين فان پرسي''هلندي با رسيدن به رکورد30 گل''تيه ري هانري''اسطوره آرسنال، نفر سوم است.

آرسنال با بازي درخشان او موفق شد براي پانزدهمين فصل پياپي سهميه حضور در مسابقات فصل آينده ليگ قهرمانان باشگاه هاي اروپا را به دست اورد.

''کلاوس يان هونته لار'' بازيکن هلندي شالکه، ''زلاتان ابراهيموويچ'' بازيکن سوئدي آث ميلان و وين روني بازيکن تيم منچستريونايتد انگليس به ترتيب با 29، 28 و 27 گل در مکان هاي بعدي قرار دارند.

هانري، کريستيان رونالدو، ديه گو فورلان و ليونل مسي بازيکناني هستند که در چند فصل گذشته موفق به کسب جايزه کفش طلاي اروپا شده اند.

ورزش 3

از سر گیری تمرینات بارسا برای فینال کوپا دل ری

سایت گل- بازیکنان تیم اصلی بارسا پس از دو روز استراحت دوباره تمرینات خود را از سر گرفتند. تیاگو آلکانترا هم که پیش از این به خاطر یک بیماری ویروسی غیبت داشت، در این تمرین حضور یافت.

به گزارش سایت تخصصی هواداران بارسا در ایران، بارسا در این هفته باید تمرینات خود را با جدیت بیشتری دنبال کند چرا که در پایان هفته فینال حساس جام حذفی در مادرید و مقابل حریف سرسختی چون اتلتیک بیلبائو در انتظار آنهاست.

بعد از گذشت دو روز استراحت، عصر روز گذشته، بازیکنان تیم تمرینات خود را در زمین سیوتات اسپورتیوای خوان گمپر از سر گرفتند. تیاگو آلکانترا که آخرین جلسه تمرین تیمش را به خاطر ابتلا به یک بیماری ویروسی از دست داده بود، در این جلسه حضور یافت.
    بازیکنان تیم اصلی بارسا به اضافه پینتو و الکسیس - که هنوز مجوز پزشکی دریافت نکرده اند - در این تمرین حضور داشتند. علاوه بر آنها، چند تن از بازیکنان تیم ب شامل مونتویا، بارترا، تیو، و دوس سانتوس نیز به این تمرین اضافه شدند.

پپ گواردیولا در فینال جام حذفی بازیکنان مهمی چون دنی آلوس، پویول، ویا، فونتاس و آبیدال را به خاطر مصدومیت در اختیار نخواهد داشت.

پیکه: ویا می تواند در فینال کوپا دل ری بازی کند

سایت گل- جرارد پیکه، مدافع بارسا، معقد است داوید ویا می تواند در دیدار فینال کوپا دل ری برای آبی و اناری ها به میدان برود.
    ویا در رقابت های جام باشگاه های جهان دچار شکستگی استخوان پا شد و از زمان نتوانسته برای کاتالان ها به میدان برود اما امیدوار است بتواند با اثبات آمادگی اش در آخرین دیدار فصل بارسا، در فهرست نهایی ویسنته دل بوسکه برای رقابت های یورو 2012 جای بگیرد.
    پیکه امروز در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من دیدم که او در تمرینات خوب کار می کرد. او مصدومیت شدیدی داشت اما اکنون مشتاق برگشتن است و هر روز برای او مانند یک فینال است. فکر می کنم او می تواند در فینال کوپا بازی کند."
    دیدار جمعه شب بارسا مقابل بیلبائو، آخرین حضور گواردیولا روی نیمکت بارسا خواهد بود. در حالی که در چند ماه گذشته شایعاتی در مورد اختلاف گواردیولا و پیکه منتشر شد، این مدافع ملی پوش از جدایی سرمربی تیمش اظهار ناراحتی کرد.
    " جدایی او برای من بسیار ناراحت کننده است. فکر می کنم به خاطر او به بازیکن بهتری تبدیل شدم. در واقع همه بازیکنان تیم چیزهای زیادی از او یاد گرفتند.
    جدایی او یک ضربه بزرگ است اما تیتو می تواند ما را به جلو ببرد و نتایج خوبی بگیرد. تیتو به زبان بارسا صحبت می کند."

+

جام ها و عناوین و آمارهای قبل از 1990 رو باید نادیده بگیرن تو این رده بندی ها

8. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

اخبار کوتاه

پیکه: این بدان معنی است که رئال مادرید فصل آینده هم میتواند یک جام بگیرد

- جواب پیکه به تهدید لغو بازی فینال: تماشاگران باید بتوانند احساسات خود را نشان دهند. کشور مشکلات بسیار مهم تری نسبت به سوت تماشاگران دارد.

- اوریل رومئو: شایعات انتقال دروگبا به چلسی؟ او سبک متفاوتی دارد ولی بازیکن توانمندی است و به راحتی خود را تطبیق میدهد

- کیکو مهاجم 21 ساله تیم b بارسلونا در فصل آینده نیز در این تیم میماند و یا برای کسب تجربه بیشتر به صورت قرضی به تیم دیگر منتقل میشود

- آلبیول: من با ویا صحبت کردم. امیدوارم به یورو برسد. او هم در زمین و هم بیرون زمین بسیار برای ما مهم است.

- بیشترین تعداد پاس گل در بین بازیکنان 5 لیگ اول اروپا: مسی 29 پاس، اوزیل 24 پاس، ماتا 20 پاس، سیلوا 19 پاس، سسک، هازارد و ریبری 18 پاس

- پس از ابراز علاقه بارسلونا به ایسکو مهاجم 20 ساله مالاگا، این تیم تلاش خود را برای تمدید قرارداد این بازیکن آغاز کرده است.

- رییس پاریسن ژرمن تایید کرد که در روز 4 آگوست یک بازی دوستانه با تیم بارسلونا در پاریس خواهند داشت.

- کریستین رونالدو: گواردیولا در بارسلونا عالی کار کرد و این بسیار ارزشمند است. من برای او بهترین ها را آرزو میکنم

- مدیر هامبورگ: ما از بهترین تیم جهان (بارسلونا) دعوت کرده ایم که در 24 ژولای برای یک بازی دوستانه به آلمان بیاید.

- تیم رزرو بارسلونا قصد دارد برای فصل بعد یک دفاع راست، دو دفاع مرکزی، یک هافبک و یک مهاجم به ترکیب خود اضافه کند.

- آلگری: تیاگوسیلوا فروشی نیست

عکس: کفش های جدید مسی در تمرینات امروز

جایزه بازی جوانمردانه لالیگا به طور مشترک به بارسلونا و مالاگا رسید

ویدئو نمایش لباس های فصل بعد بارسا

دو تا ویدئو از کودکی مسی واقعا کمیاب هستن که امروز توسط مجله Olé منتشر شدن

منبع : سايت رسمي باشگاه
    Last edited by LittLe_BeAr; 23-05-2012 at 14:41.

10. 5 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

آخرین خبر:جدایی دروگبا از چلسی قطعی شد

باشگاه چلسی با انتشار مطلبی روی وب سایت رسمی اش از خدمات این مهاجم بزرگ که قهرمانی اروپا را به لندن آورد تجلیل کرد

سایت گل- باشگاه چلسی اعلام کرد دیدیه دروگبا، مهاجم باتجربه این باشگاه در تابستان پیش رو استمفوردبریج را ترک خواهد کرد.

این مهاجم 34 ساله که در سال 2004 با انتقالی 24 میلیون پوندی از مارسی به چلسی پیوست، تایید کرد علی رغم میل قلبی اش، این باشگاه را ترک خواهد کرد اما تاکید کرد زمان مناسبی را برای این تصمیم اتخاذ کرده است.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه چلسی گفت:" می خواهم به شایعات اخیر پایان بهم و تایید کنم که از چلسی جدا خواهم شد. این تصمیم دشواری برای من بود. من ا افتخاراتی که در این باشگاه به دست آوردم، احساس غرور می کنم اما اکنون زمان مناسبی برای گرفتن این تصمیم بود.

ما به عنوان یک تیم افتخارات زیادی به دست آوردیم و به همه جام های ممکن رسیدیم.

قهرمانی شنبه شب لحظه ویژه ای برای همه اعضای باشگاه و هواداران بود و من بسیار خوشحالم که در کسب این جام برای این باشگاه که در 8 سال اخیر خانه من بود، نقش داشتم.
    من می خواهم از این فرصت استفاده کنم و از همه اعضای باشگاه و به ویژه رومن آبراموویج و هم تیمی هایم که بسیاری از آنها دوستان صمیمی من هستند و برای همیشه دوستان من خواهند بود، تشکر کنم.

همچنین می خواهم از همه هواداران چلسی تشکر ویژه کنم؛ همه کسانی که در طول این سال ها از من حمایت کردند. برای این باشگاه بهترین ها را آرزو می کنم و امیدوارم موفقیت هایش در آینده ادامه داشته باشد. شما همیشه در گقلب من خواهید بود."

ران گورلی، مدیر اجرایی چلسی نیز در این مورد گفت:" دیدیه بی تردید یکی از اسطوره های چلسی است و همیشه یکی از اعضای خانواده باشگاه خواهد بود.

او در اوج باشگاه را ترک می کند و احساس می کند که اکنون زمان مناسبی برای یک چالش جدید است."

دروگبا در 341 دیداری که برای آبی ها انجام داد، 157 گل برای این باشگاه به ثمر رساند و اکنون در رده چهارم بهترین گلزنان تاریخ این باشگاه قرار دارد.

او در طول 8 فصل حضور در چلسی، سه قهرمانی در لیگ برتر، 4 قهرمانی در جام حذفی، دو قهرمانی در جام اتحادیه و یک قهرمانی در چمپیونزلیگ را جشن گرفت.

تماس ویا با دل بوسکه: شرایطم خوب نیست؛مرا دعوت نکن- ویا یورو را از دست داد

بدین ترتیب ستاره اسپانیایی در رقابتهای یورو2012 قادر به همراهی تیم ملی کشورش نخواهد بود

سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، داوید ویا قادر به همراهی تیم ملی کشورش در رقابتهای یورو2012 نخواهد بود و در لیست قطعی ای که بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا در روز 27 ماه می ارائه خواهد کرد، نام ویا را نخواهیم دید.

این طور به نظر می رسد که روند بهبودش درجلسات تمرینی اخیر، آن طور که پیش بینی می شده، نبوده و ازهمین رو داوید ویا با بیسنته دل بوسکه تماس گرفت و به سرمربی تیم ملی کشورش اعلام کرد که روند بهبود شرایط فیزیکی اش، آن طور که باید و شاید پیش نرفته و شرایط مطلوبی برای حضور در تورنمنتی مثل یورو را ندارد.

ویا درجریان یکی از دیدارهای بارسلونا در جام باشگاه های جهان که درماه دسامبر در ژاپن برگزار شد، دچار شکستگی استخوان پای چپش شد و انتظار می رفت که بعد از سپری شدن روزهای سخت مصدومیت، او درنهایت قادر به همراهی تیم ملی کشورش در یورو2012 باشد. مسئولان فدراسیون فوتبال اسپانیا و اعضای کادر فنی اسپانیا هم از تلاشهای فراوان او برای حضور در این رقابتها تشکر کردند..

خود ویا هم در صفحه توئیترش خبر مشابهی را بازتاب داد و نوشت:« من تا پایان تلاش کردم ولی برای رقابتهای یورو2012،به آمادگی 100% نخواهم رسید. من به سرمربی تیم ملی زنگ زدم تا این را به اطلاع او برسانم. این صادقانه ترین کار ممکن بود.»

ویا هم در ادامه با تشکر از همه نوشت:« به خاطر تمام تشویق های دریافتی از همه تشکر می کنم و نهایت تلاشم را به کار می گیرم تا درزودترین زمان ممکن بهبود یافته و درخدمت بارسا و تیم ملی باشم.»

12. 6 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

عکس روز: «اولین سال مسی در بارسا»

ادامه تمرینات بارسا برای فینال جام حذفی

بازیکنان تیم اصلی بارسا پس از دو روز استراحت دوباره تمرینات خود را از سر گرفتند. تیاگو آلکانترا هم که پیش از این به خاطر یک بیماری ویروسی غیبت داشت، در این تمرین حضور یافت.

بارسا در این هفته باید تمرینات خود را با جدیت بیشتری دنبال کند چرا که در پایان هفته فینال حساس جام حذفی در مادرید و مقابل حریف سرسختی چون اتلتیک بیلبائو در انتظار آنهاست. بعد از گذشت دو روز استراحت، عصر روز گذشته، بازیکنان تیم تمرینات خود را در زمین سیوتات اسپورتیوای خوان گمپر از سر گرفتند. تیاگو آلکانترا که آخرین جلسه تمرین تیمش را به خاطر ابتلا به یک بیماری ویروسی از دست داده بود، در این جلسه حضور یافت.

بازیکنان تیم اصلی بارسا به اضافه پینتو و الکسیس - که هنوز مجوز پزشکی دریافت نکرده اند - در این تمرین حضور داشتند. علاوه بر آنها، چند تن از بازیکنان تیم ب شامل مونتویا، بارترا، تیو، و دوس سانتوس نیز به این تمرین اضافه شدند.

پپ گواردیولا در فینال جام حذفی بازیکنان مهمی چون آلوز، پویول، ویا، فونتاس و آبیدال را به خاطر مصدومیت در اختیار نخواهد داشت.

رقبای بارسا در لیگ قهرمانان آینده

با پایان یافتن تمامی لیگ های اروپایی، 22 تیم حاضر در لیگ قهرمانان فصل بعد نیز مشخص شدند. ده تیم دیگر نیز در دور مقدماتی مشخص خواهند شد.

حال که اکثریت لیگ های اروپایی به پایان این فصل رسیده اند، 22 تیم برای فصل آینده لیگ قهرمانان مشخص شدند و ده تیم دیگر از مرحله مقدماتی به این جمع اضافه خواهند شد.

پراکندگی صاحب نامان

قرعه کشی فصل آینده در 30 آوریل انجام خواهد گرفت و وعده داده شده که اتفاقات جالبی در آن وجود خواهند داشت؛ قهرمان لیگ هر کشور در گروه های متفاوت قرار خواهند گرفت به این ترتیب که منچستر سیتی در گروه دو، یوونتوس در سومین گروه و بورسیا دورتموند در گروه چهارم. این سه تیم، بخت اصلی صعود از گروههایشان خواهند بود. با این وجود تیم های دیگری همچون شالکه 04، آژاکس، گالاتاسرای و قهرمان جدید لیگ فرانسه - مونت پلیه - نیز می توانند رقبای احتمالی بارسا در مرحله گروهی محسوب شوند.

تیمهای حاضر در سید یک

با توجه به ضریب بالای بارسا در رده بندی یوفا، بارسا به همراه چلسی، منچستر یونایتد، بایرن، مادرید، آرسنال، پورتو و آ.ث میلان تیمهایی هستند که در سید یک قرار دارند. مطمئنا این تیم ها با هم روبه رو نخواهند شد و به این لیست می تواند دو تیم دیگر اسپانیا یعنی والنسیا و مالاگا - در صورت موفقیت تیم پلگرینی در رده مقدماتی - افزوده شود.

چند اسم بزرگ نیز در این قرعه کشی حضور نخواهند داشت که مهمترین آنها را می توان اینتر میلان، لیورپول و لیون دانست. این صاحب نامان، از حضور در فینال ومبلی در 25 می 2013، که یادآور دو عنوان قهرمانی بارساست، محروم خواهند بود.

بیست و دو تیم حاضر در لیگ قهرمانان

سید 1:

چلسی
    بارسلونا
    منچستر یونایتد
    بایرن مونیخ
    رئال مادرید
    آرسنال
    پورتو
    آ.ث میلان

سید 2:

والنسیا
    شاختار دونسک
    زنیت
    شالکه 04
    منچستر سیتی

سید 3:

المپیاکوس
    آژاکس
    اندرلخت
    یوونتوس
    کوپنهاگن*

سید 4:

گالاتاسرای
    بورسیا دورتموند
    مونت پلیه
    نوردز ژائه لند*

* تیمی که قهرمانی لیگ دانمارک را به دست آورد، در دور مقدماتی بازی نخواهد کرد.

منبع :سايت رسمي باشگاه

14. 6 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

نایب رئیس بارسا:برای فوتبال به مادرید می رویم،نه برای مسائل سیاسی

نایب رئیس باشگاه بارسلونا به این نکته اشاره کرده که تیمش فقط و فقط برای برگزاری فینال روانه شهر مادرید می شود

سایت گل- کارلس ویلاروبی، نایب رئیس باشگاه بارسلونا در مورد جنجال به وجود آمده از سوی مسئولان شهر مادرید درمورد احتمال لغو دیدار فینال کوپا دل ری درصورت شنیده شدن شعارهای علیه ولیعهد اسپانیا و پرچم اسپانیا، اظهارنظر کرد.

کارلس ویلاروبی ادامه داد:« باید شرایط را درک کرد. ما نمی خواهیم وارد بحث های سیاسی شویم. تنها چیزی که بارسلونا می خواهد این است که در پایان بازی فینال، جشنی را برپا کند و براتلتیک بیلبائو غلبه کند. ما از اینکه در فینال کوپا دل ری حاضر هستیم احساس غرور می کنیم.الان زمان مناسبی برای ارائه صحبتهای سیاسی نیست. باید با احتیاط رفتار کرد؛ به ویژه بعد از آنکه دادگاه قضایی ،ساعاتی قبل از برگزاری این بازی، یک تظاهرات فالانژی ترتیب داده. ما به تصمیم مقامات قضایی احترام می گذاریم ولی این بار دراین رابطه شرکتی نخواهیم دداشت. ما آرامش می خواهیم و بس.»

نایب رئیس باشگاه بارسا ادامه داد:« این بازی در خیابان برگزار نمی شود؛ پس نیازی نیست که آن را به تظاهرات راست گرایان افراطی مرتبط کنیم. ما برای انجام بازی فوتبال به مادرید می رویم و نه برای انجام کارهای سیاسی.»

سوت و توهین در فینال کوپا دل ری= تعلیق بازی

رئیس شورای شهر مادرید از احتمال لغو دیدارفینال کوپا دل ری و برگزاری آن پشت درهای بسته می گوید

سایت گل- اسپرانسا آگیره، رئیس شورای شهر مادرید در آستانه برگزاری فینال کوپا دل ری در ورزشگاه «بیسنته کالدرون» و میان دو تیم اتلتیک بیلبائو و بارسلونا که متعلق به دو منطقه جدایی طلب در اسپانیا هستند، اعلام کرد که در صورتی که هرگونه رفتار نادرستی از سوی هواداران هر یک از دو تیم دیده شود، این بازی لغو و برگزاری آن به زمانی دیگر و پشت درهای بسته موکول خواهد شد.

خانم آگیره نگران آن است که در جریان این دیدار، هواداران دو تیم شعارهایی را علیه ولیعهد اسپانیا سردهند و یا در زمان پخش سرود ملی اسپانیا، بی احترامی هایی انجام شود.

خانم آگیره در گفت و گو به اوندا سرو گفت:« رفتارهای افراط گرایانه نسبت به پرچم و یا سرود ملی کشور، یک جرم است و باید مطابق با قوانین با مجرمان رفتار شود. نباید نسبت به این گونه جرم ها سکوت کرد و از همین رو به نظر من ، در صورتی که چنین اتفاقی در بازی فینال کوپا دل ری رخ داد، باید بازی لغو شده و در مکانی دیگر پشت درهای بسته برگزار شود.»

بدین ترتیب خانم آگیره در صحبتهایی اعلام کرد که این تصمیم ممکن است عواقب متعددی داشته باشد ولی چنین برخوردهایی لازم و ضروری است، چرا که چنین مسائلی نباید نادیده گرفته شود. او ادامه داد:« این فینال برای مشخص شدن یکی از قهرمانان اسپانیاست. این جام را رئیس جمهوری اسپانیا، زمانی که این کشور به صورت جمهوری اداره می شد، اهدا می کرد. زمانی که فرانکو، فرانکو بود و الان این جام به اسم پادشاه کشور نامگذاری شده ولی این جام ، جام حذفی اسپانیاست.»

لازم به توضیح است که کوپا دل ری، در زبان اسپانیایی به معنای «جام پادشاهی» است و این تورنمنت، درواقع همان جام حذفی اسپانیاست.

آگیره ادامه داد:« اگر بخشی از هواداران، بخواهند سوت بزنند، خب این بازی نباید برگزار شود. البته مطمئنم که این افراد تنها بخشی از هواداران هستند که ایده های ناسیونالیستی، جدایی طلبی و ضد اسپانیایی دارند..»

او درادامه به این نکته اشاره کرد که مدتهاست که این ایده را در سر دارد؛ دقیقا از زمانی که نیکلا سارکوزی، نخست وزیر سابق فرانسه، اقدام مشابهی را درواکنش به سوتهای انتقادی نسبت به سرود تیم ملی فرانسه در رقابتهای ورزشی انجام داد.

از سوی دیگر، خسوس پوسادا، رئیس کنگره اسپانیا ، احتمال لغو بازی فینال را رد کرده ،چرا که معتقد است که این تصمیمات باید در همان زمان و تنها در شرایطی که اوضاع حاد باشد اتخاذ شود. او دراین باره گفت:« باید تنها وقتی چنین تصمیمی را گرفت که چاره دیگری نباشد.»

از سوی دیگر ثریا سائس، نایب رئیس دولت اسپانیا گفت:« نباید شورشهای ملی گرایی را باورزش درهم آمیخت.»

اینیستا: هنوز زود است که از انتقال قدرت در لالیگا صحبت کنیم

ستاره اسپانیایی در آستانه فینال کوپا دل ری از اقتدار تیمش دفاع کرده است

سایت گل – آندرس اینیستا، ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا، درصحبتهایی اعلام کرده که سلطه رئال مادرید در فوتبال اسپانیا، هنوز تازه و درمراحل ابتدایی اش است.این درحالی است که رئال در پایان رقابتهای این فصل لالیگا، به سی و دومین قهرمانی اش در این رقابتها دست یافت.

آندرس اینیستا در کنفرانسی خبری پیش از برگزاری دیدار فینال کوپا دل ری مقابل اتلتیک بیلبائو به ارزشهای بالای بارسا اشاره کرد .

این ستاره 28 ساله در صحبتهایی گفت:« هر کسی نظر شخصی خودش و دیدگاه خاص خودش را دارد. خیلی زود است بگوئیم که شاهد انتقال قدرت در فوتبال اسپانیا و تغییر بالانس در میان تیم قدرتمند هستیم.»

اینیستا ادامه داد:« کسانی هستند که می گویند که عدم فتح هرساله جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا، به منزله یک شکست است. البته هرجوری که شرایط را بررسی کنیم، ما در هر دو سوپرکاپ پیشین و در جام باشگاه های جهان به قهرمانی رسیدیم. تا پایان برای قهرمانی در لالیگا جنگیدیم و به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا راه یافتیم. الان می خواهیم تا پرونده کاری این فصلمان را در کوپا دل ری ببندیم و پرونده 4 ساله گواردیولا برروی نیمکت مربیگری بارسا را به بهترین نحو ممکن خاتمه دهیم.»

پپ گواردیولا که در سال 2008 هدایت بارسا را در دست گرفته بود، درپایان رقابتهای این فصل از بارسا جدا می شود و اینیستا در صحبتهایی از اعتماد به توانایی های تیتو ویلانووا، جانشین پپ گفته است:« اگر کسانی هستند که فکر می کنند که تیتو ویلانووا، به تنهایی به قهرمانی خواهد رسید، اشتباه می کنند. ما به عنوان بازیکنان تیم، باید متعهدتر از همیشه تلاش کنیم تا اوضاع را در همین مسیر پیش رو پیش ببریم. تیتو در رختکن تیم ما بوده و با همه چیز آشنایی دارد و درحال حاضر این دردستان ماست تا موفقیت او را دقیقا مثل موفقیت گواردیولا تضمین کنیم.»

عکس روز: اولین سال مسی در بارسا

اكنون 7 سال از حضور اين بازيكن در تركيب اصلي تيم ميگذرد و با كلكسيوني از افتخارات ادامه مي دهد.

سایت گل- به گزارش سايت گل و به نقل از سايت تخصصي هوادارن بارسلونا در ايران ليونل مسی اولین بازی رسمی خود را در تركیب اصلی بارسلونا در 16 نوامبر 2003 موقعی كه 16 سال و 145 روز داشت در دیداری دوستانه مقابل پورتو انجام داد. كمتر از یك سال بعد، در 16 اكتبر 2004، فرانك ریكارد، مسی را در بازی مقابل اسپانیول به میدان فرستاد تا اولین بازیش را در لالیگا انجام دهد (در حالی كه 17 سال و 114 روز سن داشت).

و اكنون سومین بازیكن جوان بارسا است كه در لالیگا بازی كرده ‌است. جوانترین بازیكنی كه در لیگ برای باشگاه به میدان رفته ‌است بویان كركیچ است كه این ركورد را در سپتامبر 2007 به‌دست آورد. وقتی لئو اولین گل خود را برای باشگاه در برابر آلباسته در تاریخ 1 مه 2005 به‌ثمر رساند، تنها 17 سال و ده ماه و هفت روز سن داشت و همین هم باعث شد كه جوانترین گلزن تاریخ بارسلونا در لالیگا شود. البته تا زمانی كه كركیچ با گل زدن روی پاس گل مسی در سال 2007 این ركورد را شكست.

وی اولین بازی خود را در جام باشگاه‌های اروپا در تاریخ 27 سپتامبر و در برابر اودنیزه انجام داد. در دسامبر همان سال روزنامه ایتالیایی توتو اسپورت جایزه پسر طلایی 2005 را كه به بهترین بازیكن زیر 21 سال اروپا داده می‌شود، به لیونل مسی داد. او توانست بالاتر از وین رونی، لوكاس پودولسكی و كریستیانو رونالدو قراربگیرد.

مسی پس از روماریو (فصل 94-93) اولین بازیكن بارسلونا بود كه توانست در معروف‌ترین دربی اسپانیا هت تریك كند. در این فصل مسی گلی به ثمر رساند كه همگان دوباره وی را با مارادونا مقایسه كردند. جانشین همانند مارادونا در بازی با انگلستان توپ را دریافت كرد، 62 متر با توپ حركت كرده 6 نفر از بازیكنان حریف را پشت سر گذاشت و دروازه ختافه را گشود. البته پس از آن گل او یك گل دیگر زد كه كاملا شبیه به گل دست خدا مارادونا بود.

تمام كارشناسان ورزشی جهان این گل را مشابه گل قرن مارادونا دانسته و پس از این گل، مطبوعات اسپانیا به وی لقب «مسیدونا» دادند.

اكنون 7 سال از حضور اين بازيكن در تركيب اصلي تيم ميگذرد و با كلكسيوني از افتخارات ادامه مي دهد.

بارسلونا-اتلتیک بیلبائو:جمعه،بیسنته کالدرون و آخرین فینال گواردیولابرروی نیمکت بارسا

پپ گواردیولا جمعه شب برای آخرین بار روی نیمکت بارسلونا خواهد نشست.

سایت گل- فینال فردای جام حذفی اسپانیا و مصاف بارسلونا مقابل اتلتیک بیلبائو، در واقع آخرین فینال مربی موفق کاتالونیایی ها ، بعد از چهارسال حضور دراین تیم بوده و گواردیولا که امسال نتوانست عنوان قهرمانی لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا را برای بارسا به ارمغان بیاورد، نمی خواهد آخرین فصل حضور دراین تیم را بدون فتح جامی به پایان ببرد. از سوی دیگر بیلبائوی مارسلو بیه لسا، فینالیست لیگ اروپا که درکمال ناباوری، با شکستی سنگین مغلوب اتلتیکو مادرید شد هم، انگیزه های زیادی برای کسب این جام دارد.

تقابل گواردیولا و بیه لسا به عنوان دومربی برجسته لالیگا، تکلیف تیم قهرمان جام حذفی را مشخص خواهد کرد. این دومربی برای سومین بار از وقتی که بیه لسا سکان هدایت بیلبائو را دردست گرفته، برابر هم قرار می گیرند. دراولین رویارویی آنها در سن ممس، گل مسی دروقتهای اضافی یک تساوی با ارزش برای بارسلونا به ارمغان آورد.
    در دومین نبرد آنها در نوکمپ، بارسلونا و بیلبائو به بازیکنان کلیدی خود به دلیل حضور دردیدارهای اروپایی استراحت داده و تیم کاتالان با دوگل حریفش را درخانه مغلوب کرد.

البته سابقه رویارویی گواردیولا و بیه لسا به همین سه دیدار منتهی نمی شود؛گواردیولا بعد ازپایان دوران فوتبالش درسال 2005، با بیه لسا مربی سابق تیم ملی آرژانتین و شیلی ملاقاتی داشته و از تاکتیک ها و فلسفه فوتبال و تجربیات او بهره مند شده بود.
    گواردیولا در فصل 2008-2009 هدایت تیم بزرگسالان بارسلونا را برعهده گرفت و با پپ روی نیمکت 12 عنوان قهرمانی کسب کرده و از 200 بازی انجام شده زیر نظر این مربی، در144 مسابقه پیروز شد و تنها 17 باخت را تجربه کرد.
    البته بارسلونا برای بازی امشب با مشکل مصدومیت تنی چند از بازیکنان کلیدی خود روبه رو خواهد بود. علاوه بر کارلس پویول که به دلیل آسیب دیدگی چند هفته قبل خود قادر به همراهی این تیم در فینال کوپادل ری نیست، دنی آلوس هم به دلیل مصدومیتی که چند روز پیش برای او پیش آمده، دراین دیدار حضور نخواهد داشت.
    ولی بیلبائو تمامی بازیکنان خود را برای نبرد جمعه شب که در ورزشگاه بیسنته کالدرون شهر مادرید برگزار می شود، دراختیار خواهد داشت. بیلبائو که عموما با بازیکنانی که درایالت باسک پرورش یافته اند، تیمهای باشگاهی خود را شکل می دهد، علاوه بر بارسلونا و رئال مادرید یکی از سه تیمی است که هرگز از دسته اول لیگ باشگاهی اسپانیا سقوط نکرده است.

پدرو: گواردیولا زندگی من را تغییر داد

این مهاجم ملی پوش یکی از محصولات آکادمی جوانان بارساست و از زمان حضور گواردیولا روی نیمکت بارسا، به یکی از ستاره های اصلی آبی و اناری ها تبدیل شد.

سایت گل- پدرو، مهاجم بارسا، با ستایش از پپ گواردیولا، او را یکی از دلایل اصلی پیشرفت ستاره های جوان بارسا در چند سال اخیر دانست.

این مهاجم ملی پوش یکی از محصولات آکادمی جوانان بارساست و از زمان حضور گواردیولا روی نیمکت بارسا، به یکی از ستاره های اصلی آبی و اناری ها تبدیل شد.

اگرچه او در رقابت های این فصل فرصت کمتری برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی بارسا پیدا کرد اما نقش گواردیولا در موفقیت هایش را فراموش نکرده است.

او در گفتگو با نشریه ال پائیس گفت:" پپ هر کاری می توانست برای تیم انجام داد. او زندگی من را تغییر داد. این سال ها، سال هایی طولانی با دیدارهایی فراوان بود. سال هایی واقعا خسته کننده. او نیاز به استراحت دارد"

با رفتن گواردیولا، تیتو ویلانووا هدایت آبی و اناری ها را برعهده خواهد گرفت و پدرو معتقد است دستیار فعلی گواردیولا می تواند در کارش موفق باشد.

" انتخاب او من را شگفت زده کرد اما کاملا از آن راضی ام. او ارزش های این باشگاه را به خوبی می شناسد و با همان فلسفه به کارش ادامه می دهد."

بارسا جمعه شب در فینال کوپا دل ری مقابل بیلبائو قرار خواهد گرفت؛ دیداری که آخرین حضور گواردیولا روی نیمکت باشگاه کاتالانی خواهد بود.

باشگاه بارسلونا و تائید غیبت داوید ویا در یورو2012

پزشکان باشگاه کاتالان به این جمع بندی رسیده اند که داوید ویا هنوز به آمادگی لازم برای حضور در رقابتهای یورو2012 نرسیده است

سایت گل- سران باشگاه بارسلونا اعلام کردند که داوید ویا در رقابتهای یورو2012 حضور نخواهد داشت ؛ چرا که این ستاره اسپانیایی درنبرد برای دستیابی به آمادگی لازم، بعد از شکستگی استخوان قوزک پایش ناکام مانده

حضور ویا در اردوی تیم ملی اسپانیا در رقابتهای یورو2012 در پس پرده ای از ابهام بود؛ او در ماه دسامبر سال گذشته میلادی و در دیدار نیمه نهایی جام باشگاه های جهان دچار این مصدومیت شد و هنوز به روزهای اوجش بازنگشته

این درحالی است که ویا از ماه گذشته به جلسات تمرینی برگشته و بعد از پشت سرگذاشتن فاز ابتدایی بهبود، امیدهای فراوانی داشت تا در دیدار فینال کوپا دل ری و رقابتهای یورو2012 حضور داشته باشد. اما دکتر ریکارد پرونا، پزشک معالج ویا در باشگاه بارسلونا و اعضای کادر پزشکی این باشگاه به ویا توصیه کرده اند تا به اردوی تیم ملی اسپانیا نپیوندد.

ویا در صفحه توئیترش نوشت:« من تا پایان تلاش کردم ولی نمی توانم برای رقابتهای یوروبه اوج 100% آمادگی برسم.من به سرمربی تیم زنگ زدم و به او گفتم. این صادقانه ترین کار ممکن بود. از حمایت همه شما متشکرم. من به تمریناتم ادامه می دهم و در زودترین زمان ممکن برای بارسا و تیم ملی اسپانیا بازی خواهم کرد.»

این خبر، خبر تلخی برای دوستداران تیم ملی اسپانیا است.چرا که آنها بی صبرانه درانتظار حضور ویا در یورو2012 بودند. ویا با به ثمر رساندن 51 گل در 82 بازی ملی، برترین گلزن تاریخ فوتبال ملی اسپانیاست.او در یورو2008 کفش طلای این رقابتها را مال خود کرده بود.

فابرگاس:می خواهیم قهرمان شویم تا پپ با سربلندی اینجا راترک کند

می خواهیم بازی فینال،بزرگداشت خوبی برای پپ باشد

سایت گل- سسک فابرگاس، ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا شاید برای مدتی طولانی زیر نظر پپ گواردیولا کار نکرده باشد اما احترام فراوانی برای این مربی بزرگ قائل است . بعد از آنکه گواردیولا اعلام کرد که این فصل،آخرین فصل حضور او بر روی نیمکت مربی گری بارسا خواهد بود و پس از ناکامی این تیم در کورس قهرمانی لالیگا، بازیکنان کاتالان عزم خود را جزم کرده اند تا درآخرین حضور پپ برروی نیمکت مربی گری تیمشان، با پیروزی در فینال کوپا دل ری ، جام قهرمانی را به مربی شان هدیه دهند. سسک فابرگاس در گفت و گو با روزنامه آ.اس از این خواسته هم تیمی هایش صحبت کرده:

در بیلبائو این طور به گوش می رسد که بیه لسا، مربی این تیم گفته که این بازی، مهمترین بازی زندگی اش است. نظر شماچیست؟

گواردیولا مربی باتجربه ای است و مطمئنا با این دیدار، به منزله یک فینال دیگر روبرو خواهد شد. خداحافظی با پپ با کسب یک جام قهرمانی، فوق العاده خواهد بود. او بهترین مربی ای است که این تیم دراختیار داشته.پپ بهترین مربی تاریه بارسلوناست

یعنی می خواهید در این دیدار به خاطر مربی تان هم که شده ببرید؟

نه، این بازی یک فینال است و باید در آن به پیروزی رسید. ما در این باره اظهار نظر نمی کنیم ولی در ذهن همه ما، فقط برد وجود دارد. ما می خواهیم یک گام دیگر برای مربی مان برداریم تا با سربلندی اینجا را ترک کند. کاری که حتی در صورت شکست ما در فینال هم باید انجام شود. ما می خواهیم این قهرمانی را به گواردیولا هدیه کرده و برای بزرگداشت او هم که شده این جام را به دست بیاوریم

فکر نمی کنی که اتلتیک انگیزه های به مراتب بیشتری دارد؟

بیشتر از ما که غیرممکن است. ولی انگیزه شان ممکن است باانگیزه های ما برابر باشد. ما نشان دادیم که هنوز عطش قهرمانی مان تمام نشده. اگر روز جمعه به قهرمانی برسیم، از شش تورنمنتی که در آن حضور داشته ایم، به 4 جام رسیده ایم که این آمار بدی نخواهد بود.

نظرت درمورد اتلتیک بیلبائو چیست؟

من از فلسفه فوتبالی آنها لذت می برم و آنها را تحسین می کنم. اتلتیک من را یاد تیم های انگلیسی می اندازد. آنها مستقیم و رقابتی بازی می کنند.

16. 5 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سوبی ساره تا: گواردیولا مثل یک اسطوره از بارسا می رود

در طول دوران حضور گواردیولا روی نیمکت بارسا، علاوه بر اینکه کاتالان ها به موفقیت های زیادی رسیدند، بازیکنانی زیادی از تیم جوانان باشگاه به تیم اول راه پیدا کردند

سایت گل- آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی بارسا، در آستانه آخرین حضور گواردیولا روی نیمکت بارسا، این مربی موفق را مورد ستایش قرار داد.

محتوای مخفی: ادامه 
    در طول دوران حضور گواردیولا روی نیمکت بارسا، علاوه بر اینکه کاتالان ها به موفقیت های زیادی رسیدند، بازیکنانی زیادی از تیم جوانان باشگاه به تیم اول راه پیدا کردند و سوبی ساره تا این مربی 41 ساله را در پیشرفت این بازیکنان بسیار موثر دانست.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا گفت:" گواردیولا این آرامش را به ما داد که به بازیکنان جوان اطمینان دارد و اگر آنها را به بازی بگیرد، به این خاطر است که می توانند به تیم کمک کنند.

این چیزی است که بازیکنان تیم از آن آگاه هستند و می دانند همه بازیکنان برای او یکسان هستند. او مانند یک اسطوره باشگاه را ترک می کند."

دروازه بان سابق تیم ملی اسپانیا همچنین در مورد وضعیت اریک آبیدال گفت:" روند بهبودی او آرام و پیچیده است اما هدف او رسیدن به شرایط یک زندگی نرمال است و اینکه بتواند بار دیگر بدود. در حال حاضر وضعیت او کاملا خوب ست.

ما هیچ عجله ای برای بازگشت او نداریم. او می داند که ما در کنارش هستیم."

By Behnam Jafarzadeh

2012/5/24

کرویف: با حضور روسل، گواردیولا حمایت هیئت مدیره را از دست داد

کرویف که رابطه خوبی را روسل ندارد و بارها با او درگیری لفظی پیدا کرده معتقد است تغییر رئیس باشگاه روی سرنوشت گواردیولا تاثیرگذار بود.

سایت گل- یوهان کرویف، اسطوره باشگاه بارسا، اعلام کرد از زمانی که ساندرو روسل ریاست این باشگاه را برعهده گرفت، گواردیولا حمایت هیئت مدیره را از دست داد.

کرویف که رابطه خوبی را روسل ندارد و بارها با او درگیری لفظی پیدا کرده معتقد است تغییر رئیس باشگاه روی سرنوشت گواردیولا تاثیرگذار بود.

او در گفتگو با نشریه ال پریودیکو گفت:" گواردیولا تصمیم کاملا درستی گرفت. او از حمایت کاملا هیئت مدیره برخوردار بود اما بعد از انتخاب رئیس جدید، این حمایت کاملا از بین رفت."

گواردیولا در 4 فصل حضور در بارسا 13 جام مختلف برای کاتالان ها به دست آورد و فردا شب در آخرین حضورش روی نیمکت آبی و اناری ها، در فینال کوپا دل ری مقابل بیلبائو قرار خواهد گرفت.

" با جدایی گواردیولا، این چرخه به پایان می رسد زیرا او کسی بود که اوضاع را در دست داشت. خیلی خوب خواهد شد اگر او بتواند دوران حضورش را با قهرمانی در کوپا دل ری به پایان برساند."

By Behnam Jafarzadeh

2012/5/24

گواردیولا: خود من بودم که تیتو را پیشنهاد کردم؛ وقتی رفتم، دیگر از نامم استفاده نکنید

مربی جوان بارسا در کنفرانسی خبری از لاپورتا و روسل تشکر کرده است

سایت گل- جوزپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا، در یکی مانده به آخرین کنفرانس خبری اش به عنوان مربی بارسلونا، در پیش از برگزاری دیدار فینال کوپا دل ری شرکت کرد.

گواردیولا دراین کنفرانس از مسائل مختلفی صحبت کرد و درمورد ماجراهای او و تیتو گفت:« شنیده ام که باید درمورد رابطه ام با تیتو توضیحاتی ارائه کنم. درماه نوامبر، من با سوبی سارتا جلسه ای داشتیم و من این ایده را به ذهن او رساندم که چطور است که تیتو مربی بارسلونا باشد؟ من به سوبی سارتا گفتم که این ایده خیلی خوبی به ثمر می رسد. بعد از بازی با چلسی و بعد از حذف تیممان، تیتو را به کناری کشیدم و به او گفتم"فکر می کنم که زمانش فرا رسیده.احساس می کنم که به تو پیشنهاد خواهند کرد که مربیگری بارسا را به دست بگیری." او هیچ چیزی از این ماجرا نمی دانست و این من بودم که این ایده را مطرح کردم.»

گواردیولا که دوست ندارد درگیر هیچ جنجالی بشود، ادامه داد:« احساس نمی کنم که اجباری باشد که من توضیحی ارائه بدهم. ولی شما از من توضیح می خواهید و من به شما توضیح می دهم. من 13 سال است که تیتو را می شناسم. کسی که احساس کرد که باید متوقف شود، من هستم. این بدان معنا نیست که با توقف من همه باید متوقف شوند. این موضوعی شخصی و مربوط به من است.»

گواردیولا ترجیح داد تا به سوالاتی که به جنگ داخلی میان او و ساندرو روسل دامن می زند پاسخی ندهد. گواردیولا در مورد گزارشی که در روزنامه ال موندو دپورتیوو منتشر شده بود گفت:« بعد از چاپ این گزارش برای شفاف سازی با خبرنگار روزنامه صحبت کردم و به او گفتم که من به همان نحوی که در دوران بازیکنی ام، فوتبال را ترک کردم می روم. من مشکلی با رئیس بارسلونا ندارم. من رابطه فوق العاده ای با روسل و قبل از او، با لاپورتا داشته ام و از هردوی آنها متشکرم. آنها هرآنچه من درخواست می کردم را در اختیارم قرار می دادند.»

البته گواردیولا درخواست کرد که بعد از جدایی او، کسی از نامش استفاده نکند:« من به هر دوی آنها (لاپورتا و روسل) گفته ام که می رم. از آنها درخواست می کنم که از نام من استفاده نکنند، وقتی من هستم،خب هستم ولی وقتی که نیستم، ناپدید خواهم شد.»

او درمورد سوتهای احتمالی ای که در زمان پخش سرود ملی اسپانیا در فینال کوپا دل ری، ممکن است به گوش برسد گفت:« من موافق این نیستم که علیه سرود ملی اسپانیا سوت زده شود. ولی حس خوبی ندارم که خانم آگیره،رئیس شورای شهر مادرید،بعد از برزبان آوردن آن صحبتها برای تماشای بازی فینال نمی آید. فکر می کنم که او با حضورش می توانست مارا مفتخر کند. روز جمعه شاهد برگزاری فینال کوپا دل ری خواهیم بود و تنها چیزی که شاهدش هستیم ارائه فوتبال از سوی دو تیم است، بحث های سیاسی و اعتصابات را باید در پارلمان انجام داد.هواداران تیم نشان خواهند داد که از جایی که هستند راضی هستند؛آنها رفتاری مثل مردم سایر نقاط اسپانیا که اگر جای ما در فینال بودند، خواهند داشت.»

پپ درمورد اتلتیک بیلبائو گفت:« اتلتیک تیمی است که به تو اجازه پیروزی نمی دهد. من فینال لیگ اروپارا تماشا کردم. تا قبل از گل دیگو، آنها کار خاصی انجام ندادند. اتلتیک تیم با روح و باعشقی است. فینال خیلی سختی خواهد بود. در انتظار اتلتیکی هستم که در طول اکثر فصل شاهدش بودیم؛ اتلتیکی که منچستریونایتد و شالکه را حذف کرد. این بازی خیلی مهمی است. اگر شرایط زمین مسابقه خوب نباشد، ناکامی بزرگی برای دو تیم خواهد بود. فکر می کنم فینال زیبایی باشد؛ البته اگر شرایط زمین ایده آل و خوب باشد.»

By Ghazal Ziari

2012/5/25

18. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

الکسیس:همه فوتبالم را مدیون بیه لسا هستم

ستاره شیلیاییی در صحبتهایی به تمجید از مربی بزرگ ارژانتینی پرداخته

سایت گل- روزنامه ال موندو در گزارش روز چهارشنبه خود به رویارویی الکسیس سانچس، ستاره شیلیایی باشگاه بارسلونا و مارسلو بیه لسا، مربی سابق تیم ملی شیلی و مربی کنون اتلتیک بیلبائو در فینال کوپا دل ری پرداخته است. رویارویی یک شاگرد و یک استاد.امشب این دو در دو تیم متفاوت و در فینال کوپا دل ری در ورزشگاه بیسنته کالدرون مقابل هم قرار خواهند گرفت.الکسیس سانچس در صحبتهایی درمورد مربی سابقش گفته:« رویارویی با بیه لسا برای من خیلی مهم است. من درسهای زیادی از او آموختم و اگر الان این بازیکن کنونی هستم، همه اش به لطف بیه لساست. آنچه در بیه لسا بیش از هر چیز دیگری برای من حاز اهمیت است، ذهنیتی است که او به بازیکنانش می دهد.»این ستاره 24 ساله شیلیایی درسهایی که از بیه لسا آموخته را فراموش نمی کند و در صحبتهایی اعلام کرده که بعد از آنکه در پستهای مختلفی از سوی مربی آرژانتینی به بازی گرفته شده، به شدت متحول شده و مبدل به بازیکن کاملی شده. الکسیس در ادامه تحسین از بیه لسا گفته:« کسی که عیب و ایرادی در بیه لسا می بیند، دستش را بالا بگیرد.»

بیه لسا: بارسلونا همچنان بهترین تیم دنیاست؛والدس و پینتو فرقی باهم ندارند

مربی ارژانتینی اتلتیک بیلبائو معتقد است که بارسا با وجود ناکامی در دستیابی به جام قهرمانی لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا هنوز تیم شماره یک دنیاست

سایت گل- مارسلو بیه لسا، سرمربی آرژانتینی باشگاه اتلتیک بیلبائو در صحبتهایی اعلام کرده که بارسلونا بهترین تیم دنیاست. این درحالی است که اتلتیک بیه لسا امشب در فینال کوپا دل ری مقابل بارسلونا قرار خواهد گرفت.بارسلونا در رقابتهای این فصل در دستیابی به قهرمانی لالیگا ولیگ قهرمانان اروپا ناکام ماندند ولی این مربی آرژآنتینی معتقد است که تیم کاتالان همچنان بهترین تیم دنیاست.بیه لسا در کنفرانس خبری پیش از دیدار فینال در مادرید گفت:« بارسلونا همچنان بهترین تیم دنیاست. پس برای پیروزی دراین فینال، بازیکنان ما باید با تمام پتانسیلشان بازی کنند و دقیق باشند و به عنوان یک تیم هم دقیق بازی کنند. این به ما کمک می کند تا سطح همیشگی بازی بارسلونا را تضعیف کنیم.»این مربی ارژانتینی معتقد است که گاهی وقتها، و به ویژه زمانی که مسی درجریان بازی باشد، متوقف کردن بازی بارسا تقریبا غیرممکن می شود:« لیونل مسی تقریبا راهکار تمام مشکلات بارساست ولی ما سعی می کنیم تا مطمئن شویم که او راهی برای شکست دادن ما نداشته باشد.»اکنون و در این بازی انتظار می رود که پینتو در دروازه بارسا قرار بگیرد و بیه لسا او را نقطه ضعفی برای بارسا نمی داند:« تیمی مثل بارسلونا تنها یک دروازه بان تراز اول ندارد.من تفاوتی میان پینتو و والدس نمی بینم.»

اینیستا: «اتلتیک، حریف سختی برای ما خواهد بود»

هافبک ملی پوش اسپانیایی، بازی فینال این جمعه را «کاملا نزدیک» قلمداد می کند و معتقد است «باید مسابقه را کاملا عاقلانه دنبال کنیم تا بتوانیم بر تیم مقاوم بیلبائو غلبه کنیم».

آندرس اینیستا صراحتا بیان کرد که تیم برای حضور در یک فینال دیگر آماده است تا این فصل را نیز با موفقیت به پایان برد و ضمنا در مورد کیفیت تیم حریف در تمامی نقاط زمین هشدار داد.

اینیستا ضمن تاکید بر شدت بازی اتلتیک و تاکتیک هایی که مربی در زمین به اجرا در می آورد، تجربه دو بازی که پیش از این در این فصل انجام داده بودند را اینگونه بیان کرد: «آنها کاملا مقاوم اند. جمعه، فینال نزدیکی را شاهد خواهیم بود؛ آنها بازی را برای ما سخت خواهند کرد، اما در مقابل ما نیز باید از هوش و تمام توان خود بهره ببریم و با تصمیم گیری های سریع در زمین، با آنها مقابله کنیم».

هم تیمی های غایب

اینیستا به عدم حضور چندتن از بازیکنانشان در این مسابقه اشاره کرد و گفت: «چاره ای نیست؛ ما با افرادی که اکنون حاضر هستند، بازی خواهیم کرد و تلاش می کنیم عدم حضور آنان در زمین حس نشود». ضمنا از او سوال شد که در صورت پیروزی، جام را به چه کسی تقدیم خواهند کرد. او نیز بلافاصله پاسخ داد: «برای تمام کسانی که نتوانستند در این روز خاص ما را همراهی کنند». او خاطره فینال 2009، که به دلیل مصدومیت آن را از دست داده بود، یادآوری کرد و گفت: «همان حادثه انگیزه فراوانی به من بخشیده است و برای حضور در این بازی بسیار هیجان زده هستم».

مسئله دیگری که در حاشیه انجام این بازی وجود دارد این است که رئیس انجمن خود مختار مادرید اعلام کرده است، در صورتی که تماشاگران هر دو تیم به سرود ملی اسپانیا در ابتدای بازی احترام نگذارند، مسابقه بدون تماشاگر و پشت درهای بسته انجام خواهد گرفت. اینیستا در این باره می گوید:

ما به دنبال این قهرمانی هستیم

گواردیولا در فینال روز جمعه، که یادآور فینال 2009 است، در آخرین بازی خود در مسند مربیگری بارسا قرار دارد و اینیستا خاطر نشان می کند: «این دو بازی در دو موقعیت کاملا متفاوت صورت می گیرند؛ مسابقه ابتدایی، اولین فینال ما تحت مربیگری او بود و میدان پیش رو، آخرین بازی اوست. در فصلی که نتوانستیم در لالیگا و لیگ قهرمانان عنوانی کسب کنیم، بسیار مشتاق پیروزی در این جام هستیم. برای تحقق این خواسته نیز باید بازی فوق العاده ای را از خود به نمایش بگذاریم».

اینیستا در باب انتصاب تیتو ویلانووا می گوید: «در این زمان، بازیکنان بیش تر از هر زمانی بر این باورند که مثل گذشته می توانند به کسب موفقیت های خود ادامه دهند. تیتو ویلانووا به خوبی از شرایط حاضر آگاه است و ما در همان مسیر قبلی به راه خود ادامه خواهیم داد. همه به خوبی کار خواهند کرد و باید منتظر بود و دید که اتفاقات چگونه رقم خواهند خورد».

مهمترین نکته، آمادگی 100% ویاست

باتوجه به اعلام عدم حضور داوید ویا در مسابقات یورو، به دلیل آسیب دیدگی که در دسامبر گذشته گریبان گیر او شد، هم تیمی اش از این اتفاق اظهار تاسف کرد و گفت: «مهم این است که او بسیار تلاش کرده است تا به بهترین فرم خود دست پیدا کند و بار دیگر گلزنی خود را از سر بگیرد و به آنچه در انتظار اوست، برسد».

دو بازی دوستانه دیگر در انتظار مسی

براساس گزارشهایی که روزنامه اسپورت و الموندو دیپورتیوو در مورد برنامه های تابستانی لیونل مسی، مهاجم ارزشمند بارسا، منتشر کرده اند، این مهاجم آرژانتینی در ماه ژوئن در سه مسابقه دوستانه در آمریکای شمالی و جنوبی و به منظور کمک به امور خیریه شرکت خواهد کرد.

مسی که لقب بهترین بازیکن جهان به او تعلق دارد، همراه با چند تن از هم تیمی هایش در بارسلونا شامل ماسکرانو، پینتو و برادران دوس سانتوس ( جاناتان که در تیم ذخیره های بارسا بازی می کند و جیوانی که قبلا برای بارسا بازی می کرد) در یک دیدار دوستانه با عنوان کوپا موندیال مایای 2012 (جام جهانی مایا)، در شهر کن کون در نزدیکی سواحل کارائیب مکزیکو سیتی به میدان خواهند رفت.

«خیلی خوشحالیم از اینکه مسی برای بازی کردن به مکزیکو می آید». اینها بخشی از صحبتهای آلکسیا ویزونه، مدیر «اینتر آمه ریکا»، کمپانی برگزار کننده تورنمنت کوپا موندیال مایای 2012 می باشد که با همکاری نهاد دولتی مکزیک در ایالت کواینتانا رو و سران صنعت توریسم، مسئولیت برگزاری این تورنمنت دوستانه را بر عهده دارند.

ویزونه اطمینان داد که مسی پیشنهادهای بازی در کشورهای قطر و بورکینافاسو را رد کرده تا بتواند در بازی دوستانه در شهر کن کون همراه «استرلاس دی آمه ریکا» (ستارگان امریکا) و همچنین تعدادی از بازیکنان عضو تیمهای اروپایی و امریکایی حضور یابد. این بازی دوستانه در واقع قرار است بین تیم «ستارگان آمریکا» و تیمی تحت عنوان «ستارگان مکزیک» که شامل بازیکنانی از لیگ داخلی این کشور است برگزار شود و این مسابقه در استادیوم 20 هزار نفری آندرس کوینتانا رو انجام خواهد شد. دونگای برزیلی هدایت تیم ستارگان امریکا را بر عهده خواهد گرفت و ریکاردو توکا فرتی که در مکزیک زندگی می کند و شاغل است نیز مربی ستارگان تیم کشورش خواهد بود.

براساس اظهارت الکسیا ویزونه، بلیت های این مسابقه از 140 دلار تا 300 دلار قیمت گذاری شده است و عواید حاصل از فروش بلیت این بازی در اختیار نهادهای رفاهی اجتماعی قرار خواهد گرفت. لوئیز فلورس، بازیکن سابق تیم ملی مکزیک، که هم اکنون نقش مشاور ورزشی برگزارکنندگان تورنمنت «کوپا مایا 2012» را دارد، اظهار کرد که برای این مسابقه هر تیم حدودا 30 بازیکن در اختیار دارد. وی در ادامه افزود: «هدف ما برگزاری یک بازی دوستانه است که بازیکنان می توانند هر کدام نزدیک به 20 الی 30 دقیقه به میدان بروند؛ باید در نظر بگیریم که این دیدار در زمانی انجام خواهد شد که برخی از این بازیکنان در تمرینات آمادگی پیش فصل و برخی دیگر نیز در تعطیلات پایان فصل به سر می برند».

در تیم «ستارگان مکزیک» فدریکو ولار آرژانتینی ( موره لیا)، لوکاس لوبوس و دامیان آلوارز (تایگرز)، دانیل مونته نگرو و ویسنته ووسو (آمه ریکا)، جکسون مارتینز کلمبیایی (چیپاس)، لیندرو آگوستوی برزیلی و ایگی دیو آره والوی اروگوئه ای (تای جوآنا) حضور دارند. سایر بازیکنان این تیم عبارتند از: مویزس مونوز (آمه ریکا)، میگوئل ساباه (موره لیا)، برائولیو لونا (استودیانتس)، میگوئل لایون (آمه ریکا)، هوگو آیلا (تایگرز)، آنخل رینا ( مونتری)، خوزه گوئه ره رو (آتلانته) و ادگار کاستیوی مکزیکی-امریکایی(تای جوآنا).

درتیم یاران مسی یا همان «ستارگان امریکا» بازیکنانی که اسامی آنها تا این لحظه تائید شده عبارتند از: دیگو لوگانو (پاریسن ژرمن)، خوآن آرانگو (بورسیا دورتموند)، آریل اورتگا (ریورپلاته)، خوآن (رم)، جولیو سزار (اینترمیلان)، دیگو گودین (اتلتیکو مادرید)، روبینیو (میلان). همچنین مارکو ماتراتزی ( اینتر)، خاویر ماسکرانو ( بارسلونا)، ماریو یپس (میلان)، دیگو میلیتو (اینتر) جیوانی دوس سانتوس (تاتنهام)، جاناتان دوس سانتوس (بارسلونا)، خوزه مانوئل پینتو (بارسلونا) و گابریل میلیتو (ایندی پندینته) که همگی قرار است در این بازی دوستانه شرکت کنند.

مهاجم آرژانتینی بارسا در یک بازی خیریه دیگر با عنوان «یاران مسی» نیز شرکت خواهد کرد و همراه این تیم به مصاف تیم «ستارگان دنیا» در میامی خواهد رفت؛ این بازی در 23ام ژوئن و دقیقا دو روز قبل از تولد 25 سالگی ستاره آبی و اناری پوشان برگزار خواهد شد. در تیم مسی، خاویر ماسکرانو نیز بازی خواهد کرد و البته قرار بود دنی آلوز هم آنها را همراهی کند، ولی حضور این بازیکن در این دیدار که هم اکنون در حال ریکاوری از مصدومیت استخوان ترقوه به سر می برد، در هاله ای از ابهام قرار دارد. براساس اخباری که تائید شده بازیکنانی چون فالکائو، دروگبا، کاوانی و نستا نیز در این مسابقه دوستانه شرکت خواهند کرد و دونگا مربی سابق برزیل نیز هدایت یکی از تیمهای حاضر در این بازی دوستانه را بر عهده خواهد گرفت.

بعد از فینال جام حذفی بین دو تیم بارسلونا و اتلتیک بیلبائو، شماره 10 بارسا به آرژانتین خواهد رفت تا خود را برای دیدار تیم ملی کشورش در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 در دوم ژوئن در بوینس آیرس آماده کند. در نهم ژوئن نیز مسی در یک بازی دوستانه بین آرژانتین و برزیل در نیوجرسی آمریکا شرکت خواهد کرد.

پس از آن مسی برنامه خود را برای شرکت در سه بازی دوستانه جهت امور خیریه دنبال خواهد کرد. علاوه بر بازیهای دوستانه در کن کون و میامی، مسی در یک بازی دوستانه در کلمبیا که برای 21 ژوئن برنامه ریزی شده، حضور خواهد یافت.

مصاحبه ژاوی قبل از بازی فینال

فصل را خوب شروع کردیم و بد به پایان رساندیم فصل گذشته فوتبال برای ما با کسب سوپر جام اروپا خارق‌العاده شروع شد و بعد با کسب جام باشگاه‌های جهان برابر سانتوس عالی ادامه یافت. اما در پایان در لالیگا با قبول شکست خانگی برابر رئال و بعد مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا از چلسی،‌ بد خاتمه یافت.

البته هر کس بازی ما را حتی در این دو دیدار دید، تایید کرد تیم برتر میدان بودیم و تنها بخت و اقبال لازم در گلزنی نداشتیم. همان امتیازی که در بازی‌های چند سال گذشته همواره در اختیار داشتیم.

من اطمینان داشتم که پپ یک فصل دیگر در بارسا می ماند, اما اینگونه نشد, هیچ کس با پپ مشکل نداشت و همه از روز اول تا روز اخر با او همدل بودیم, تیتو می تواند وارث افتخارات پپ باشد.

20. این کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •