تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 445 از 645 اولاول ... 345395435441442443444445446447448449455495545 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,441 به 4,450 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان کسی میتونه نوع این باطری رو به من بگه؟ممنون.
    Lithium-ion

من میخوام وب کم لبتابم رو تست کنم ببینم کار میکنه یا نه که اگه کار نمیکنه تا گارانتیش تموم نشده از گارانتیش استفاده کنم.چطوری باید با وب کم کار کنم؟آیا باید وارد یاهو مسنجر بشم یا راههای دیگه ای هم داره؟یه PC هم توی خونه دارم که میتونم بوسیله اون با یه آیدی دیگه هم وارد یاهم مسنجر بشم.کلآ تا حالا با وبکم کار نکردم.نه توی لبتاب و نه توی PC اگه میشه راهنمایی بفرمایید که چطوری با وبکم لبتابم کار کنم؟
    تو Device Manager مشخص میشه که وبکم نصبه یا نه
    اما میتونید تو مسنجر هم برید (با یک آیدی کافیه)، از منوی Messenger گزینه My Webcam رو انتخاب کنید، اگه تونستید خودتون رو ببینید، خب درایورش نصبه
    اما برای اینکه تو ویندوز هم بتونید از امکانات وبکم استفاده کنید، باید برنامش رو نصب کنید
    تو لینک زیر، مدل لپ تاپ رو انتخاب کنید، لیست درایور ها رو براتون میاره، قسمت Application رو انتخاب کنید، فایل مربوط به camera رو دانلود کنید (حالا با توجه به اینکه مدل وب کم شما چیه یکی از اون 3 فایل رو باید دانلود و نصب کنیدف تو Device Manager فکر میکنم تو قسمت Properties مربوط به وب کم، نشون میده اسمش چیه):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

2. این کاربر از _ermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض مشکل در وایرلس و بلوتوث ux50v asus

مشکل در وایرلس و بلوتوث ux50v asus
    با سلام
    دوستان خسته نباشید

نرم افزار مربوطش هم رو از سایت ایسوس گرفتم و نصب کردم ولی بازم هیچی نشد
    مشکل اینه که تو دفترچه زده بلوتوث و وایرلس اما توی تاپیکی اینجحا خوندم میگه این مدل بلوتوث رو اختیاری میذارن یا همچین چیزی ولی وایرلسش که باید فعال باشه که نیست
    پیشاپیش ممنون fn+f2 رو میزنم روی صحفه مانیتور ان و اف میشه ولی سمت راست پایین صحفه میزنه conect not avalaibale asus ux50vویندوزم 7 64 بیتی

مطمئنی واشه خاموش روشن کردن بلوتوث و وایرلس هست این حرکتی که می گید انجام میشه برای اتصال به مانیتور برای خروجی تصویر اتفاق می افته دکمه ها رو با دقت ببینید یا عکسش رو بزارید دقیق تر راهنمایی کنیم شما رو

روی گزینه troubleshoot تو قسمت کانکشن سمت راست پایین صحفه که خط آنتن رو نشون میده و ضربدر قرمز روشه کلیک کردم و این پیغام رو درباره اررور داد :
    if your connect to a hotspot or domin network, contact the network administrator otherwise:
    1.unplug or turn the devise
    2.after all the lighte on the devise are off, wait last 10 seconds.
    .turn the devise back on or plug it back into the power outlet.
    to restart a router or access point that has a lulite-in battery, press and quickly release the resa tbutton.

بعد اینکه مطمئنم که دکمه خاموش و روشن کردن (سمت چپ لبتاب هست) دکمه دگه ای هر چی گشتم ندیدم البته fn+f2 که گفتم (بعد از زدن کلید سکت چپ که سخت افزاری استفاده داره فکر کنم!!
    از تو دیوایز منجر گزینه وایرلس رو پاک کردم و دوباره نصب ش و هیچ اتفاقی نیفتاد
    پیشاپیش مرسیییییییییییییی
    [IMG]file:///F:/Documents%20and%20Settings/bahman/Desktop/error.PNG[/IMG]

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا به لپ تاپ نمیشه مودم کابلی وصل کرد؟اگه میشه پس چرا وقتی سی دی شو میریزی وصل می کنی اصلا انگار هیچ چیزی بش وصل نشده اسم لپ تاپ اف 11ست
    مودم کابلی یعنی چی؟
    مودم ADSL با کابل کراس (کابل شبکه)؟
    اگه با کابل شبکه منظورتونه که اصلا نیاز به سی دی و نصب نداره
    اگه مودم dial up منظوره که از طریق usb به لپ تاپ میزنید، خب باید تو Device Manager به عنوان یه سخت افزار شناخته شده (یا حداقل شناخته نشده) نشونش بده
    اگه جور دیگه منظورتونه که یکم واضح تر بگید،
    اسم لپ تاپ اف 11ست
    هواپیماست مگه؟!

5. این کاربر از _ermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

واقعآ نمیدونم چطوری از شما تشکر کنم.یک سوال دیگه.اینکه میفرمایید برای اینکه بتونید توی ویندوز هم از وبکم استفاده کنید میخواستم ببینم توی ویندوز چه استفاده هایی میشه از وبکم کرد؟من تا الان فکر میکردم وبکم فقط به درد چت یاهو میخوره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

f11cgx vaio=))
    مرسی رفیق مودم ای دی اس الو می گم د-لینک2500uیو اس پیم نداره شبکه ام نیست باس وایرلس بخرم با این مودم نمیشه وصل شد؟
    Last edited by 3mm3; 29-08-2010 at 22:06.

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

واقعآ نمیدونم چطوری از شما تشکر کنم.یک سوال دیگه.اینکه میفرمایید برای اینکه بتونید توی ویندوز هم از وبکم استفاده کنید میخواستم ببینم توی ویندوز چه استفاده هایی میشه از وبکم کرد؟من تا الان فکر میکردم وبکم فقط به درد چت یاهو میخوره.
    خواهش میکنم، کاری نکردم،
    والا خب برای استفاده از وب کم تو ویندوز میتونید از خودتون یا هر چیز دیگه ای، عکس یا فیلم بگیرید
    یا اینکه میشه برنامه هایی نصب کرد که با توجه به چهره شما، اجازه ورود به ویندوز رو بده (تعیین هویت بر اساس چهره به جای وارد کردن پسورد) البته نمیدونم برای لپ تاپ شمام میشه یا نه، یعنی نمیدونم برای ایسر برنامش چی هست، من با دل این برنامه رو داشتم
    دیگه همینا به ذهنم اومد الان

f11cgx vaio=))
    مرسی رفیق مودم ای دی اس الو می گم د-لینک2500uیو اس پیم نداره شبکه ام نیست باس وایرلس بخرم با این مودم نمیشه وصل شد؟

وایرلس چرا؟
    مودم شما که پورت LAN (شبکه) داره دیگه، یه کابل شبکه بگیر، یه سرشو بزن به مودم، یه سرشم بزن به پورت LAN لپ تاپ
    مگه این مودم شما نیست:

اینم لینک راهنمای مودمه که چطور کانفیگش کنید و کانکت بشید:
    کد:
    حالا اگه باز من درست متوجه سوالتون نشدم بگید.

9. این کاربر از _ermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saam_metal5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

9

ویندوزی که تعویض کردی از همه از یک دیسک استفاده شده یا از ویندوز های مختلف؟
    خوب دوست من ممنون از تمام راهنمایی هات من با چنتا ویندوز امتحان کردم نشد که نشد اواخر که اصلا به پورت هم چزیزی نمیزدی هنگ میکرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

رفیق درسته این ماله منه من بلدم مودمو به پی سی وصل کنم وقتی ویندوز جدید میریزم سیدیشو روش نصب کنمو این حرفا مشکل من چیز دیگریست
    اون پرت لن مودمو می بینی وقتی ی سرشو به لپ تاپ وصل می کنم اصلا هیچ اتفاقی نمی افته انگار هیچی به لپ تاپ وصل نیست چراغ لن مودمم خاموش می مونه
    امکان داره مشکل از سی دی راه اندازی مودم باشه اخه توش هیچ حرفی از سازگاری با ویندوز 7 ننوشته ویستا اکس پی 98و... هست ولی ویندوز 7نو ننوشته

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

خوب دوست من ممنون از تمام راهنمایی هات من با چنتا ویندوز امتحان کردم نشد که نشد اواخر که اصلا به پورت هم چزیزی نمیزدی هنگ میکرد
    راهی که سامان گفت امتحان کردین؟
    احتمالا مشکل سخت افزاریه

---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------

با سلام
    من میخوام وب کم لبتابم رو تست کنم ببینم کار میکنه یا نه که اگه کار نمیکنه تا گارانتیش تموم نشده از گارانتیش استفاده کنم.چطوری باید با وب کم کار کنم؟آیا باید وارد یاهو مسنجر بشم یا راههای دیگه ای هم داره؟یه PC هم توی خونه دارم که میتونم بوسیله اون با یه آیدی دیگه هم وارد یاهم مسنجر بشم.کلآ تا حالا با وبکم کار نکردم.نه توی لبتاب و نه توی PC اگه میشه راهنمایی بفرمایید که چطوری با وبکم لبتابم کار کنم؟
    Acer 5741G
    ممنون.
    اگه ویندوز اورجینالت نصب باشه میتونی با نرم افزار های خود asus باز کنی
    اگر هم نه WebCam Recorder را از لینک زیر دانلود کنید.
    کد:

13. این کاربر از majid_3ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

رفیق درسته این ماله منه من بلدم مودمو به پی سی وصل کنم وقتی ویندوز جدید میریزم سیدیشو روش نصب کنمو این حرفا مشکل من چیز دیگریست
    اون پرت لن مودمو می بینی وقتی ی سرشو به لپ تاپ وصل می کنم اصلا هیچ اتفاقی نمی افته انگار هیچی به لپ تاپ وصل نیست چراغ لن مودمم خاموش می مونه
    امکان داره مشکل از سی دی راه اندازی مودم باشه اخه توش هیچ حرفی از سازگاری با ویندوز 7 ننوشته ویستا اکس پی 98و... هست ولی ویندوز 7نو ننوشته
    پورت لن اصلا درایور نمی خواد وقتی نصب می کنی
    لن دستگاهت درایورش نصب هست یا disable نشده اشتباها؟

15. این کاربر از majid_3ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •