ببخشید من پچ رو نصب کردم.ولی انگار نه انگار.که پچ بود.هیچ تاثیر تو بازی نداشت.حتی مشکل سایه ها هم رفع نشد.و حتی مشکل ناپدید شدن زمین و ماشن ها و......یعنی چی با این پچ.راستی میشه این بازی رو انلاین بازی کرد یا نه.
ببخشید من پچ رو نصب کردم.ولی انگار نه انگار.که پچ بود.هیچ تاثیر تو بازی نداشت.حتی مشکل سایه ها هم رفع نشد.و حتی مشکل ناپدید شدن زمین و ماشن ها و......یعنی چی با این پچ.راستی میشه این بازی رو انلاین بازی کرد یا نه.
دوست عزیز چه جوری باید از این save استفاده کرد کپی که میکنم تو بازی load faild میده
اقا من پچ رو دانلود کردم با کرک فیدور ولی فایل های اورجینال رو نگرفتم اگه الان نصب کنم پچ رو با اون کرکه مشکل پیش میاد باید حتما اون فایل ها هم باشه؟
سلام .
پچی که شما دارید قلابیه .
اصل پچ 65 مگه :
http://www.fileplanet.com/195520/download/Grand-Theft-Auto-4---Patch-#1
سلام....
نمیدنم این خبر جدیده یا قدیمی...شاید هم شنیده باشید ولی میزارم
.
.
يک توزيعکننده بازيهاي رايانهاي در تايلند روز دوشنبه و پس از اين که يک نوجوان در اعترافات خود عنوان داشت که با الهام گرفتن از صحنههاي بازي GTA IV اقدام به قتل يک راننده تاکسي و سرقت پولهايش كرده است، فروش اين بازي پرطرفدار و پرفروش را متوقف ساخت.
Sakchai Chotikachinda مدير فروش و بازاريابي New Era Interactive Inc در مصاحبه با رويترز گفت: «ما با لغو سفارشات دريافت شده براي اين بازي از فروشندگان خود خواستيم تا ضمن توقف فروش آن، تمام بستههاي موجود را از روي قفسههاي خود بردارند و اعلام نموديم که GTA IV را با بازيهاي ديگر جايگزين خواهيم کرد.»
«همچنين طبق درخواستي از سرويسدهندگان بازيهاي آنلاين نيز خواستيم که اين گيم را از سرويسهاي خود حذف کنند.»
عامل اين جنايت که نوجوان 18 سالهاي است اکنون جهت انجام تحقيقات تکميلي در بازداشت بسر ميبرد و چنانچه دادگاه حکم به محکوميت وي صادر نمايد، بجرم قتل راننده 54 ساله با استفاده از چاقو با مجازات مرگ روبرو خواهد شد.
پليس ميگويد هيچگونه علائمي از بيماري رواني در نوجوان متهم مشاهده نشده و او به صراحت اظهار داشته که اقدامش بخاطر تأثير بازي GTA IV بوده است.
Veeravit Pipattanasak از افسران اين پرونده به خبرنگار رويترز گفت: «وي در جريان بازجوئيها دليل اين اقدام خود را اين مسأله عنوان کرد که ميخواسته ببيند سرقت از خودروهاي عبوري آنچنان که در بازي نشان داده ميشود چه تفاوتي با سرقت در زندگي حقيقي دارد.
بازي Grand Theft Auto که اينک چهارمين نسخه آن در سرتاسر جهان فروخته ميشود مملو از صحنههاي پرخشونت و مضامين غيراخلاقي بوده و کاراکتر اصلي آن خلافکاري ميباشد که براي پيشرفت در طول خط داستاني بازي دست به هرگونه عمل خلاف قانون و جنايتي ميزند
ما که سکته کردیماز بس این بازی رو نصب کردیم ، اجرا کردیم ، پاک کردیم بعد دوباره...
من پچ جدید رو نصب کردم و بازی رو با کرک رازور اجرا کردم همه چی اوکی شده ولی داخل بازی دکمه جهت به سمت چپ روی کیبورد اتوماتیک کار میکنه و حتی وقتی روی آپشن بازی میروم همه چیز رو به هم میریزه ، داخل بازی هم موبایل نیکو روشن خاموش میشه. باید بگم که قبل از ریختن پچ اینجوری نبود. امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم. ممنون میشم اگه کمکی کنید به این بنده حقیر.
خواهش میکنم راهنمایی کنید.
راستی سیستمم:
9400 gt گرافیک
CPU 3.62
2GB of RAM
Last edited by balloon; 14-12-2008 at 19:21.
یعنی واقعا اینقدر بی جنبه بوده ؟!!!!!!!!!!!!!سلام....
نمیدنم این خبر جدیده یا قدیمی...شاید هم شنیده باشید ولی میزارم
.
.
يک توزيعکننده بازيهاي رايانهاي در تايلند روز دوشنبه و پس از اين که يک نوجوان در اعترافات خود عنوان داشت که با الهام گرفتن از صحنههاي بازي gta iv اقدام به قتل يک راننده تاکسي و سرقت پولهايش كرده است، فروش اين بازي پرطرفدار و پرفروش را متوقف ساخت.
Sakchai chotikachinda مدير فروش و بازاريابي new era interactive inc در مصاحبه با رويترز گفت: «ما با لغو سفارشات دريافت شده براي اين بازي از فروشندگان خود خواستيم تا ضمن توقف فروش آن، تمام بستههاي موجود را از روي قفسههاي خود بردارند و اعلام نموديم که gta iv را با بازيهاي ديگر جايگزين خواهيم کرد.»
«همچنين طبق درخواستي از سرويسدهندگان بازيهاي آنلاين نيز خواستيم که اين گيم را از سرويسهاي خود حذف کنند.»
عامل اين جنايت که نوجوان 18 سالهاي است اکنون جهت انجام تحقيقات تکميلي در بازداشت بسر ميبرد و چنانچه دادگاه حکم به محکوميت وي صادر نمايد، بجرم قتل راننده 54 ساله با استفاده از چاقو با مجازات مرگ روبرو خواهد شد.
پليس ميگويد هيچگونه علائمي از بيماري رواني در نوجوان متهم مشاهده نشده و او به صراحت اظهار داشته که اقدامش بخاطر تأثير بازي gta iv بوده است.
Veeravit pipattanasak از افسران اين پرونده به خبرنگار رويترز گفت: «وي در جريان بازجوئيها دليل اين اقدام خود را اين مسأله عنوان کرد که ميخواسته ببيند سرقت از خودروهاي عبوري آنچنان که در بازي نشان داده ميشود چه تفاوتي با سرقت در زندگي حقيقي دارد.
بازي grand theft auto که اينک چهارمين نسخه آن در سرتاسر جهان فروخته ميشود مملو از صحنههاي پرخشونت و مضامين غيراخلاقي بوده و کاراکتر اصلي آن خلافکاري ميباشد که براي پيشرفت در طول خط داستاني بازي دست به هرگونه عمل خلاف قانون و جنايتي ميزند
اینقدر تحت تاثیر یه بازی قرار گرفته ؟!!!!!!!!!!
تایلندی ها با اون غذاهایی که میخورن، معلومه اینجوری عقلشون هم از کار میافته.
شوهر خاله م رفته بود میگفت کرم میخورن !!!
خوب من اومدم از بس بازی کردم مردم!!
من حدود 70% از ماموریت ها رو رفتم که اینقدر سخت بود حتی برای سختی کار خودم کد تقلب ها رو هم نمی گیرم مثل سان اندرس اول از اول تا آخر میرم بعد میگیرم اما مثل اینکه شیطان داره وسوسم میکنه بدیش اینکه میمیری حتما باید از اول ماموریت بیای میبینی یک ساعت دارم ماموریت رو میرم آخرش میمیرم و دیگه نای بازی کردن ندارم !!!
الان که دیگه ماموریت ها خودش یک پا ماموریت آخر سان اندرس و دیگه از ماموریت های مختلف خبری نیست فقط بکش بکش کی رو بکش کی رو نکش هزار نفرم باید بکشی تا به فرد مورد نظر برسی که خیلی سخته.
راستی کسی نمیدونه بعضی وثتها چرا لگ دار میشه بازی؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن بگم که اصلا از چیت استفاده نکنید چون تمام قشنگیه بازی به همون اصلشه که خیلی هم سخت هست و من خودم دارم وسوسه میشم اما بازم تحمل می کنم فکر کنم به 90% رسیدم دیگه صبرم تموم شه!!!
در هر حال از من گفتن عشق بازی به چیت نزدن.
راستی یک چیز دیگه این پچ 65 مگی معتبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که الان دانلود نمی کنم تا چند نفر دیگه هم بیان بزارن و خودمم دنبالش میرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)