در مورد بانک صادرات اطلاع ندارم ولی من تو بانک ملت وقتی وام رو زودتر تسویه کردم، سود دریافتی رو فقط تا زمان تسویه حساب کرد و بقیه رو کم کرد. احتمالا بانک صادرات هم باید همین کار رو بکنه.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
در مورد بانک صادرات اطلاع ندارم ولی من تو بانک ملت وقتی وام رو زودتر تسویه کردم، سود دریافتی رو فقط تا زمان تسویه حساب کرد و بقیه رو کم کرد. احتمالا بانک صادرات هم باید همین کار رو بکنه.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
خیلی ممنون
ببخشید میشه بیستر توضیح بدید؟ مثلا مقداری که گرفتید و درصد سود وام و چقدر زودتر پس دادید؟ ایا حداقل یک قسط به سود شما شد؟
دوستان چه بانکی بدون ضامن و رو سند وام میده؟
یعنی میخواین سند بزاریم به جای ضمن
خب بانک پاسارگاد و پارسیان بی سرو صدا سودهای بانکیشون رو کاهش دادن!
الان برای بانک پاسارگاد نرخ سود های به این شکل اعلام شده: نرخ سود سالانه از ۱۸ به ۱۶ درصد، ۹ ماهه ۱۵، ۶ ماهه ۱۴، ۳ ماهه ۱۲ و کوتاه مدت ۱۰ درصد
سوالی که برای من پیش اومده این هست که افرادی که حساب بلند مدت داشتن و با درصدهای قبلی سود دریافت میکردن هم مشمول این کاهش میشن؟چون طبق قراردادی که موقع سپرده گذاری بین بانک و مشتری امضا شده سود 20 درصد ذکر شده،حالا با این اوصاف این میزان کاهش پیدا میکنه؟
یک سوال دیگه هم داشتم،اگر حساب یکساله ای افتتاح کرده باشیم و قبل از سررسید بخوایم پول رو خارج کنیم تقریبا چقدر بانک جریمه دریافت میکنه؟
یکی از آشناها از بانک مهر اقتصاد گرفته بود 2 سال پیش
تمام حسابای قبلی بلند مدت تا آخر مدت قرار با همون درصد که داخل قرارداد هست پرداخت میشه و کاهشی وجود نداره + بستگی به بانکتون داره که جریمه جز قرار داد باشه یا نه به برگه سپرده تون نگاه کنید نوشته
اون وامهایی که گرفتیم چی؟ اونا سودش کم میشه یا تا آخرش باید با همون سود قبلی بدیم؟
وام هایی که قبلا گرفتین هم با همون روال موقع قراراداد و همون سود دریافت میشه
درود
دوست عزیز من امروز بانک پارسیان بودم ، نرخ های سود هیچ تغییری نکرده و تا 1 تیر با همان نرخ قبلی باز میکنند. منظورتون از بی سرو صدا چی بوده ؟؟؟
حسابتون قرارداادش روز شمار بود یا سالانه و سودش چند درصده؟ قراردادهای قبلی همه بانکها سرجاشه ولی اگر برید واسه قرارداد جدید سودها خیلی کم شده. حتی تو سایت هم زدن البته سایت معمولا میزنن تا بانک مرکزی گیر نده ولی خوب بلاخره معلومه کمتر میشه. سود مثلا بانکها سالانه کردن 16 درصد!
چه کسی بهتون گفت تا 1 تیر؟ 1 هفته مونده خوب.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)