سلام الان این تست رو گرفتم پینگ به شدت اومده پایین سرور رو صبا از باکو تغییر داده و هوست الان روی تهرانه البته سرعت رفته بالا ولی نمیدونم چراصفحات رو بد باز میکنه قبلا که سرعت پایین تر بود صفحات وب خیلی سریع تر باز میشد
![]()
سلام الان این تست رو گرفتم پینگ به شدت اومده پایین سرور رو صبا از باکو تغییر داده و هوست الان روی تهرانه البته سرعت رفته بالا ولی نمیدونم چراصفحات رو بد باز میکنه قبلا که سرعت پایین تر بود صفحات وب خیلی سریع تر باز میشد
![]()
Last edited by azazaz; 04-10-2011 at 15:45.
یک یکماهی هست که همش ای دی اس ال من بطور مداوم هی قطع و وصل میشه و اعصابمو خرد کرده ..آیا برای شما هم همینطوره؟
سلام خدمت دوستان صبانت ای عزیز.
من خودم از شاتل سرویس دارم که دهن مارو سرویس کرده. یه مقداری هم که تاپیک شما رو بالا پایین کردم دیدم انگار وضع شماهم مثل
ما شاتلی ها خوب نیست.
ما یکی دو روزه که توی همین انجمن یه گروه درست کردیم به اسم معترضان به کم فروشی شرکت های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت !
توی این گروه یه تاپیک هم درست کردیم واسه شماها به اسم [ گروه معترضان به سرویس های شرکت صـــبـانـت ]. دوستان اگر بیان و
توی گروه خودشون عضو بشن متوجه اهداف ایجاد این گروه میشن. این گروه رو زدیم تا بتونیم با کمک همدیگه کاری واسه گرفتن حق
و حقوقمون از این شرکت های کلاهبردار ارائه دهنده سرویس های اینترنتی بکنیم. پس زودتر توی گروه عضو بشین تا سریع تر یه کاری
واسه بهتر شدن این وضعیت مسخره اینترنت هامون بکنیم ...
آدرس گروه توی امضا من هست، منتظرتون هستیم ...
آقا این سرویس های نامحدود صبا چی شد ؟ ارائه میشه یا نه ؟ واقعا نامحدوده یا اینکه نه پیش خودشون محدودیت میذارن واسه سرویس؟
مثلا ببینید واسه سرویس 512 میشه هر ساعتی 200 مگ تقریبا دانلود کرد، اگر من سرویس نامحدود 512 بگیرم یعنی می تونم روزی
4.8 گیگ دانلود کنم و اگه یک ماهه بگیرم می تونم ماهی 144 گیگ دانلود کنم ؟!؟
آیا واقعا نامحدود توی صبانت همچین تعریفی داره ؟!
بقیه سرویس های صبا توی اصفهان چطوره ؟ خوب هست یا نه ؟ خط من توی مرکز طاهرزاده س اونجا کسی سرویس داره؟
دوست عزیز 512 نامحدود - سرعتش از 5.6-56 کیلو متغیره
در ضمن تا اخر ما هم ارائه نمیشه شاید بعدا ارائه بشه
بعد این شبانه صبانت سرعت دانلود سرویس 1 مگ با 128 فرقی داره ؟! یعنی هرچی سرعت سرویس بالاتر باشه سرعت شبانه هم
بیشتره یا نه فرقی نمی کنه ؟
در مورد مرکز طاهرزاده اصفهان هم اگه کسی اطلاعی داره لطفا بگه...
سرعت روزانه اونقدرا فرق نمیکنه.شبانه هم یکسان هست.
یک یکماهی هست که همش ای دی اس ال صبانت من بطور مداوم قطع و وصل میشه و اعصابمو خرد کرده ..آیا برای شما هم همینطوره؟
سلام
چند روز است كه سرور بر روي تهران رفته با اينكه سرعت بالاتر رفته وپينگ هم كمتر شده(از 300 به 70 رسيده)اما وضعيت كا نالهاي سي سي كم بهم ريخته وفريز دارند ايا براي كسي اين مشكل پيش آمده
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)