لينك دانلود رو در فايل TXT ضميمه اين پست ميكنم .
نكته : خود برنامه يا كرك يا كيجن برنامه رو از نظر ويروسي نبودن تست نكردم ، در نتيجه مسئوليتي ندارم .
لينك دانلود رو در فايل TXT ضميمه اين پست ميكنم .
نكته : خود برنامه يا كرك يا كيجن برنامه رو از نظر ويروسي نبودن تست نكردم ، در نتيجه مسئوليتي ندارم .
امكان ضبط از TV يا دستگاههاي ديگر بر روي هر دو مدل گفته شده وجود دارد . ولي شناسايي شدن يا نشدن هارد بستگي به نوع فرمت پارتيشن يا سايز پارتيشن و موارد ديگه داره . توصيه ميكنم دفترچه راهنماي TV رو مطالعه كنيد .
نكته : در مورد هارد WD my book sentential لازم هست قبل از متصل نمودن آن به TV اگر هارد رو قفل كرديد unlock كنيد .
دوستان بین این 2 تا کدامش بهتره ترنسند StoreJet 25M3 750GB یا اي ديتا SH14 750GB
عطا جان این هارد جدید وسترن که قابش فرق داره ، از اون مدلهای قدیمی محکمتر هست یا اینم مثل اونها فشار بدیم میره تو؟!بعد این مدلی رو فقط برای 2 ترا میزنه ؟
سلام .
بنظرم StoreJet 25M3 بهتر هست چون داراي ورودي برق به همراه يك كابل اضافه جهت تامين برق از پورت ديگر usb و در نتيجه در صورت كمبود ولتاژ يك پورت usb ميتوان از پورت ديگر برق مورد نياز هارد رو تامين كرد . ولي مدل SH14 ضد آب هست .
سلام دوست من . والا اين هارد رو از نزديك تست نكردم ولي ظاهراً كيفيت بدنه اش بهتر از مدل SE هست . 500 و 750 گيگ و 1 و 2 ترابايت موجوده .
از لحاظ مشخصات فني فرقي با مدل SE ندارد .
اگر هارد رو نشناسه چه بايد کرد؟
امروز قیمت کردم هارد وسترن 1 ترا پاسپورت را 130 میداد
هارد 1 ترا وسترن یکمی بزرگتر بودش اسمش دقیقا یادم نیستش ولی بدون اداپتور بودش یه مغازه دیگه اونو میدادش 228 تومان
یه adata 1 ترا روش نوشته شده بودش کلاسیک چیز خاصی نبودش اون 260 توملن ؟
یه 1 ترا بودش گفتش ضد ضربه 250 تومان ؟
گیچ شدم چی بخرم ؟
اگر TV شما جديد باشه به احتمال زياد شناسايي ميكنه . ولي اگر شناخته نشد شما يه پارتيشن كم حجم (مثلاً 100 گيگ) به فرمت FAT32 طوري بسازيد كه اولين پارتيشن باشه .
والا فكر نميكنم هارد يكترابايت وجود داشته باشه كه 130 هزارتومن باشه ، احتمالاً 230 هزارتومن بوده . بنظر من بهتره كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخريد كه جعبه اش در حجمهاي مختلف به شكل زير هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و خود هارد هم به شكل زير هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مدل قديمي آن پسوند SE داشته كه از لحاظ مشخصات فني فرقي باهم ندارند ولي مدل قديمي آن باكس ظريف و خط و خش خور داره در نتيجه بهتره همين مدل جديد رو بخريد .
نكته : اين هارد ضد ضربه نيست پس با دقت ازش نگهداري كنيد .
اره دادا 230 بودش البته گارانتیش یادم نیستش چس بودش ؟ سازگار ولی نبودش ؟
adata چطوره ؟ ضد ضربه ؟ 250 مدل کلاسیک...............
دوستان سرعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتره یاStoreJet 25M3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)