دوستان منم اولین بارم بود که کنکور دادم
اولش یکم استرس دادم ولی وقتی بشینین سر آزمون انقد براتون عادی میشه.یه امتحانه مثل همه ی امتحانای دیگه.هیچ فرقی نداره
ترس نداره که
لولوخورخوره که نیست![]()
دوستان منم اولین بارم بود که کنکور دادم
اولش یکم استرس دادم ولی وقتی بشینین سر آزمون انقد براتون عادی میشه.یه امتحانه مثل همه ی امتحانای دیگه.هیچ فرقی نداره
ترس نداره که
لولوخورخوره که نیست![]()
نه پسرم ولی این چند وقت وقت ارایش گاه نداشتم موهام بلند شد![]()
بچه ها سوال 141 چی میشه جوابش ؟ (پرسش نامه ی A که تو سایته سنجشه )
[QUOTE=fmpr;6223047]موفقی ... نترس ... فقط یه تجربه ی خودم ... من صبح 5 بیدار شدم و یه دوش گرفتم و بعد رفتم ... واقعا خوابم پرید ... خیلی خوب بود ... حتما اینکارو کنید ...
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
خداییش استرسم دست خودم نیست یه اوقات دیونم می کنه.زیادی حساسم.من پسرم نه دختر.
دستت درد نکنه الان حموم بودم صبح می رم.
گزینه 3 میشه....الان راه حلشو برات مینویسم....
من رفتم بخوابم امروز که جنازه شدم از خوندن فردا هم میان بعد کنکور تشیع جنازم توکلی و یاراش!!!![]()
اینم از جواب:
شانس آوردم دیشب قبل از خواب آمار خوندم، دقیقا 20 دقیقه به 12 شروع کردم، 12 و ربع تمومش کردم، جزوه سال دوم رو داشتم میخوندم، بخاطر همیننکات کنکوری نداش، بنابراین سوال دوم آمار رو جواب ندادم اما نمیدونم چرا خیلیا میگن سوال اولش سخت بود ؟!!
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
راستی دوستان علاقه مند به ریاضی، این ضابطه نمودار قلب هست، اگه خواستید به یاد بسپریدش:
محض تنوع اینو گفتم .....
سلام بچهاا
من فردا فقط زبان کنکور میدم،اگه امومیرو خوب بزنم خیلی خوب میشه![]()
دستت درد نکنه
خیلی لطف کردی
ولی من درصدم دیگه از 70 کمتر شد تا الان 68 هست
اگه فضولی نیست میشه بپرسم شما فکر می کنی چند درصد ریاضیت ؟
Last edited by alireza15; 30-06-2011 at 22:21.
آزاد سوالاش مثل یه چرخه دور میزنه.آاد خارج از كشورم بزنم؟ مثل سراسري سالهاي پيش كه از خارج تكراري مياد آزاد تكراري نمياد؟
همینایی که خوندی + چند تا آزمون، مثلا سه سال اخیر، فکر کنم کفایت کنه
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
آقا حالا که سوال می پرسن، ما هم یه سوال بپرسیم.
سوال 165 چی میشه؟من که گزینه 3 زدم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)