خودم هم چنین فکری دارم چون فردا یک ماهم تمومه و فقط40مگ دارم![]()
خودم هم چنین فکری دارم چون فردا یک ماهم تمومه و فقط40مگ دارم![]()
Last edited by mahdi-001; 01-03-2011 at 17:19.
دوستمون راست میگه! بچه ها شما چی دانلود دارید که هر شب Down میکنید ولی تموم نمیشه!
مخصوصا دوستانی که هر شب بالای 1 گیگ دانلود دارن بیان اینجا بگیم چی دانلود میکنیم فکر کنم موضوع خوبی برای بحث باشه!![]()
بیشتر فیلم و موزیک و نرم افزار و گاهاه پیش میاد بازی دانلود کنم البته از لینک های معتبر مثل راپیدباز که قابلیت Resume داشته باشند و سرعت خوبی رو پشتیبانی کنند.
يكي از معزل هاي اساسي تهيه لينك هست اون هم به تعداد كافي
اگه كسي اهل فيلم نباشه نرم افزار و موزيك اگه يكي 50 مگ باشه چندين لينك ميخواد تا صفش پر بشه.
براي اينكه ربط داشته باشه يه تست بذاريم
من نفهميدم اين سرعت چي رو اندازه گيري ميكنه؟ الان دانلود من 194 هست
يه لينك هم بذارم براتون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بیشتر مستند و موزیک دانلود میکنم
الان یه مستند فضایی 14 گیگی رو در حال دانلود هستم![]()
FP5-9X
من به ترتیب : سریال ، فیلم ، موزیک و موزیک ویدئو و ...دوستمون راست میگه! بچه ها شما چی دانلود دارید که هر شب Down میکنید ولی تموم نمیشه!
مخصوصا دوستانی که هر شب بالای 1 گیگ دانلود دارن بیان اینجا بگیم چی دانلود میکنیم فکر کنم موضوع خوبی برای بحث باشه!
Last edited by gmuosavi; 01-03-2011 at 21:49.
کسی می تونه این لینکو باز کنه؟
راستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اجب دانلود خوفی داریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
البته برای من 128 ولی سرعت دانلودم زیاد حرفی نداره.بیشترین دانلودم 800 مگ بود اونم واسه این زیاد شد که از ساعت 7 گذشته بود کلی هم کنتور انداخت.
خوب دوستان من که به پای شما نمیرسم تو دانلودولی بیشتر کنسرت های گروه مورد علاقمو down میکنم ولی خوب اینم اگه حتی هر کدوم HD هم باشن 5 روزه تموم میشن!
بعدش میمونیم چیکار کنیم! آخه فیلم که الان تو بازار با قیمت خیلی پایین میشه تهیه کرد به نظرتون ارزش داره دانلود فیلم؟ بعدم دوستانی که میگن موزیک و موزیک ویدئو ، از چه سایت هایی با کیفیت HD و لینک مستقیم(والبته به روز) down میشه کرد؟
![]()
Last edited by amin_mab; 01-03-2011 at 22:39.
شما کدوم مرکز مخابراتی هستین؟
من که فقط مطالب و فیلم های اموزشی در مورد کامپیوتر دانلود میکنم. هر شب هم به طور متوسط 200 مگ دانلود میشه
میشه ماهی 6 گیگ :(
الانم یه 30 . 40 گیگی تو ای دی ام در انتظار دانلوده :(
ولی یه خوبی این سرعت کم اینه که وقت میکنم هر روز چیزهایی رو که دانلود میکنم رو ببینم .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)