تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 445 از 500 اولاول ... 345395435441442443444445446447448449455495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,441 به 4,450 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    تفاوت هاي MacBook air 2011 وMacBook pro 2011 در چيست
    شما كدام سري و مدل رو براي كاربرد هاي روزانه و گاهي بازي كردن بازيي هايي همچون پي اس ، جي تي اي و كالاف و نيدفوراسپيد پيشنهاد ميكنيد
    ايا برنامه هاي اين دستگاه ها به راحتي قابل دسترس است ( به صورت رايگان يا براي فروش در بازار داخل ) اگر نه مي توان از كارت ايتونز براي دانلود از Mac app store اقدام كرد
    در صورت خرابي قابليت تعمير در داخل كشور و يا در تركيه و امارات وجود دارد
    و در اخر اگه از امريكا توسط يكي از فاميل ها بيارم خوبه يا از كشورهايي همچون ايران تركيه وامارات بخرم ( از نظر گير هاي گمرك و قيمت ) 
    با تشكر

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    تفاوت هاي MacBook air 2011 وMacBook pro 2011 در چيست
    شما كدام سري و مدل رو براي كاربرد هاي روزانه و گاهي بازي كردن بازيي هايي همچون پي اس ، جي تي اي و كالاف و نيدفوراسپيد پيشنهاد ميكنيد
    ايا برنامه هاي اين دستگاه ها به راحتي قابل دسترس است ( به صورت رايگان يا براي فروش در بازار داخل ) اگر نه مي توان از كارت ايتونز براي دانلود از Mac app store اقدام كرد
    در صورت خرابي قابليت تعمير در داخل كشور و يا در تركيه و امارات وجود دارد
    و در اخر اگه از امريكا توسط يكي از فاميل ها بيارم خوبه يا از كشورهايي همچون ايران تركيه وامارات بخرم ( از نظر گير هاي گمرك و قيمت ) 
    با تشكر
    سلام
    در مورد ایر صفحه ی قبل توضیح دادم اما وقتی ملاک بازی های گرافیک بالا باشه فقط باید به مدل 723 با قیمت حدود 2600 فکر کرد
    بله الان کلی سایت فارسی هست که تمام نرم افزارهارو به صورت رایگان واسه دانلود گذاشته و تو بازار هم واسه خرید هست
    بله چندتا فروشگاه معتبر داخلی هست که خودشون تعمیر رو در داخل انجام می دن، اما کلا خربی این لپ تاپ خیلی کم و انگشت شمار بوده
    اگه یه دونه لپ تاپ باشه و یا اگه اونجا باز بشه گمرکی نداره و مالیات رو هم پس می دن. بودن کسایی که از امریکا واسشون اومده، البته به خاطر پشتیبانی و مسائل جانبی و اینکه الان قیمت متعادل شده و تفاوت چندانی با امریکا نداره بهتره از همینجا خریده شه

داره خودمونی میشه suny apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ايران وطن من

پيش فرض

سلام.لطفا چندتا سایت برای دانلود بازیهای مکینتاش معرفی کنید

داره خودمونی میشه love mac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام سلام
    يه سوال زماني كه ٧٢٣اومد و قيمتش بالا بود تا الان چه قدرقيمتش پايين اومده ميخوام براي مدل جديدش كه مياد بدونم چه قدر بيشتر بايد پول بدم و يه سؤال خيلي خيلي مهم ايا تو محيط مك نميشه فارسي تايپ كرد يعني حروف جدا جدا نباشه؟ در ضمن ايا اموزشگاهي تو تهران هست كه مثل ويندوز سيستم عامل مك ياد بده؟ 

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.لطفا چندتا سایت برای دانلود بازیهای مکینتاش معرفی کنید
    سلام
    فکر می کنم دنبال بازی واسه مک نباشی بهتره
    خیلی بازی چشم گیری واسه مک ساخته نشده

سلام سلام
    يه سوال زماني كه ٧٢٣اومد و قيمتش بالا بود تا الان چه قدرقيمتش پايين اومده ميخوام براي مدل جديدش كه مياد بدونم چه قدر بيشتر بايد پول بدم و يه سؤال خيلي خيلي مهم ايا تو محيط مك نميشه فارسي تايپ كرد يعني حروف جدا جدا نباشه؟ در ضمن ايا اموزشگاهي تو تهران هست كه مثل ويندوز سيستم عامل مك ياد بده؟ 
    سلام
    3 میلیون بود که با توجه به افزایش قیمت دلار ممکنه تا 3200 هم برسه این دفعه. یعنی حدود 400 ارزون شد. به نظر من که اصلا همچین کاری نکن. یه عده سوء استفاده می کنن ما نباید به ساز زیاده خواهی و گرون فروشی اونا برقصیم
    اگه از اولش همه همین طرز فکر رو داشته باشن قیمت 2 هفته هم بالا نمی مونه و خیلی زود یه قیمت متعارف می رسه
    در محیط مک فقط در برنامه ی وورد آفیس این حالت پیش میاد و در بقیه ی جاها همچین مشکلی نیست
    یعنی این مشکل رو می شه به پای مایکروسافت گذاشت نه مکینتاش؛ که البته با یه روشی می شه حلش کرد اما نه دائمی

6. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

به حرف هیچکی گوش نده و برو همون 724 رو بخر
    یه نگاهی به این تاپیک کرده باشی تو این 6 ماه لاقل 20 نفر از این لپ تاپ ها خریدیم و حتی یه نفر نبوده که بیاد بگه از خریدش ناراضیه و پشیمون شده

ممنون از اینکه با حوصله جواب میدید دوست عزیز اگه تو محیط ویندوز بخوای ویندوز مجازی نصب کنی باز مشکلی به لحاظ کند شدن و داغ شدن پیش نمیاد؟؟
    اگه امکان داره یه نگاه هم به HP DM4-2000 بندازین کانفیگش اینه:
    CPU: Intel Core i7-2630QM 2-2.9
    Cash: 6MB
    RAM: 6DDR3
    HDD: 640GB
    VGA: AMD Radeon 64701GB
    Display: 14LED
    Weight: 2.0kg

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون از اینکه با حوصله جواب میدید دوست عزیز اگه تو محیط ویندوز بخوای ویندوز مجازی نصب کنی باز مشکلی به لحاظ کند شدن و داغ شدن پیش نمیاد؟؟
    اگه امکان داره یه نگاه هم به HP DM4-2000 بندازین کانفیگش اینه:
    CPU: Intel Core i7-2630QM 2-2.9
    Cash: 6MB
    RAM: 6DDR3
    HDD: 640GB
    VGA: AMD Radeon 64701GB
    Display: 14LED
    Weight: 2.0kg
    خواهش می کنم کاری نکردم
    تو ویندوز یه ویندوز دیگه یا تو محیط مک یه ویندوز مجازی نصب کنیم؟
    حالا به فرض یه ویندوز اکس پی که نصب بشه از یه بازی مثل کرایسس که دیگه سنگین تر نیست، پس از نظر کم آوردن حتی پایین ترین کانفیگ یعنی ام سی 700 هم کم نمیاره، اما از نظر دما قطعا بالا می ره ولی گفتم من با همون کرایسس هم که خیلی سنگینه دمای بیشتر از 75 درجه نداشتم و در یه کار خیلی سنگین دمای 75 درجه قابل قبوله، فقط اگه رو پا باشه می سوزونه دیگه
    این یه کانفیگ خیلی خوبه. باید ببینی قیمتش چنده و آیا ارزش مبلغ زیاد رو داره یا نه. اما اگه قیمت این کانفیگ زیر 1.5 میلیون باشه باید به کیفیتش شک کرد

9. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

خواهش می کنم کاری نکردم
    تو ویندوز یه ویندوز دیگه یا تو محیط مک یه ویندوز مجازی نصب کنیم؟
    حالا به فرض یه ویندوز اکس پی که نصب بشه از یه بازی مثل کرایسس که دیگه سنگین تر نیست، پس از نظر کم آوردن حتی پایین ترین کانفیگ یعنی ام سی 700 هم کم نمیاره، اما از نظر دما قطعا بالا می ره ولی گفتم من با همون کرایسس هم که خیلی سنگینه دمای بیشتر از 75 درجه نداشتم و در یه کار خیلی سنگین دمای 75 درجه قابل قبوله، فقط اگه رو پا باشه می سوزونه دیگه
    این یه کانفیگ خیلی خوبه. باید ببینی قیمتش چنده و آیا ارزش مبلغ زیاد رو داره یا نه. اما اگه قیمت این کانفیگ زیر 1.5 میلیون باشه باید به کیفیتش شک کرد
    دوست عزیز اجازه بدید که بیشتر توضیح بدم که بهتر کمکم کنید چون تا یه هفته دیگه باید یه لپتاپ ببگیرم.من اصلا واسه گیم نمی خام یکی دوتا نرم افزار هست که فقط تو ایکس پی اونم 32بیتی نصب میشن پس جدا از نصب سون مجبورم تو سون ویندوز مجازی نصب کنم. از برندهای دیگم خسته شدم به همین خاطر میخام آپل بگیرم.
    در مورد اون لپ تاپ hp هم گارانتی نقش 1550000 قیمت داده. به خاطر حمل و نقل مجبورم 14اینچ بگیرم. بین این hp و 724 موندوم.خواهشن کمکم کنید اگه مورد دیگه ای هم هست که مناسب باشه بگین ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

يعني اگه 724 بگيرم بايد بيخيال كدوم بازي ها بشم واگه air بگيرم بايد بيخيال چه كارهايي باشم؟
    و تو پست هاي قبلي اعلام كردين حدود ٢٠ نفر از شما 724 خريديد
    شما بيشترين چه كار هايي با 724 انجام ميدين ؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز اجازه بدید که بیشتر توضیح بدم که بهتر کمکم کنید چون تا یه هفته دیگه باید یه لپتاپ ببگیرم.من اصلا واسه گیم نمی خام یکی دوتا نرم افزار هست که فقط تو ایکس پی اونم 32بیتی نصب میشن پس جدا از نصب سون مجبورم تو سون ویندوز مجازی نصب کنم. از برندهای دیگم خسته شدم به همین خاطر میخام آپل بگیرم.
    در مورد اون لپ تاپ hp هم گارانتی نقش 1550000 قیمت داده. به خاطر حمل و نقل مجبورم 14اینچ بگیرم. بین این hp و 724 موندوم.خواهشن کمکم کنید اگه مورد دیگه ای هم هست که مناسب باشه بگین ممنون.
    فهمیدم چی می گی، نه خیالت راحت اکس پی هم نصب کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد و خیلی راحت جواب می ده
    تو خود سایت مایکروسافت اگه بری یه اکس پی نصب شده با حذف یه سری از آپشن های غیر ضروری با حجم حدود 400 مگ داره که مخصوص نصب به صورت مجازی در ویندوز سونه که نصبش 2 دقیقه هم طول نمی کشه و از اکس پی معمولی سبک تر هم هست. راستی تو خود مک هم می تونی اکس پی مجازی نصب کنی و چون مک از سون سبک تره در اشغال سیستم و داغ شدن هم به صرفه تره
    اون سیستم از نظر گرافیک از 724 بهتره ولی خوب از نظر کیفیت کلی و زیبایی و سیستم عاملی که اپل منحصرا داره من 724 رو پیشنهاد می کنم

يعني اگه 724 بگيرم بايد بيخيال كدوم بازي ها بشم واگه air بگيرم بايد بيخيال چه كارهايي باشم؟
    و تو پست هاي قبلي اعلام كردين حدود ٢٠ نفر از شما 724 خريديد
    شما بيشترين چه كار هايي با 724 انجام ميدين ؟
    لازم نیست فعلا بی خیال هیچ بازی بشی. یعنی همه ی بازی ها رو الان به راحتی پردازش می کنه اما چون رمش زیاد نیست باید یه کم از کیفیت بازی ها کم کنی
    ایر جدید کلا مخصوص بازی طراحی نشده اما فکر می کنم چون اونم سندی بریج داره همین کارت گرافیک 724 رو داشته باشه اما خب ایر جدید قیمتش خیلی رفته بالا و تا حدود همون 724 اومده که در قیمت یکسان مک بوک پرو به مک بوک ایر ارجحیت داره و ایر دی وی دی رام هم نداره و باید حدود 150 تومان بدی یه دی وی دی رام اکسترنال اپل واسش بگیری( البته شاید از مارک های دیگه هم بهش بخوره اما مطمئن نیستم)
    در مورد سئوال آخرت دیگه باید کسی که 724 داره بیاد نظر بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •