بعید هست از یخ زدن باشه چون در صورت یخ زدن یا روشن نمیشه و در صورت اسرار به روشن کردن موتور تسمه تایم رد می کنه
شما بهتره دسته سیم اصلی را بررسی کنید
بعید هست از یخ زدن باشه چون در صورت یخ زدن یا روشن نمیشه و در صورت اسرار به روشن کردن موتور تسمه تایم رد می کنه
شما بهتره دسته سیم اصلی را بررسی کنید
دوستان نمایندگی برای موتورهای EF7 چه روغن موتوری میریزه؟
سلام. اگر منظورتون تعویض روغن با کارت طلایی هست روغن ایساکو براتون میریزن و اگه روغن دیگه ای بخواین باید مابه تفاوتشو بدین بهشون. ما به تفاوت روغن برای روغن توتال 7000 حدود 25 هزار تومن هست.
ممنون از شما..روغن ایساکو مارکش هست یعنی؟روغن خوبیه؟
واینکه رو هر 10 هزار تا عوض میکنه خود نمایندگی..این میزان برای همون روغن ایساکو مناسبه؟
اگه بخوام تفاوت قیمت بدم هر مارکی که بخوام رو دارن؟مثلا بهران
ببخشید سوالام زیا دشد در مورد مایشن صفر ایا تا همون سرویس 10 هزار لازمه روغن و واسکازین رو عوض کنم؟
ممنون
واسکازین رو نیاز نیست عوض کنید فعلا. اگر ماشینتون صفر هست توصیه می کنم بذارین 1500 تا کار کنه بعد خودتون عوض کنید روغن رو. بهران برای EF7 زیاد مناسب نیست بهتره همون توتال 7000 بریزید.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
کسی با مه شکن سمند مشکل نداره ؟
نمیدونم با اون که چست زدم دورش باز احساس میکنم داره اب میره داخلش و رنگش میخواد بره
بعدش این لامپاش چرا هر 2 هفته میسوزن !!
دیروز سرویس 10هزار ماشینو بردم ، روغن عوض کردن ، پول 1 لیتر روغن اضافه 15تومن ازم گرفتن ، درسته ؟ 5 لیتر ریختن کلا
Last edited by light; 16-12-2015 at 23:37.
کسی تا حالا باطری ریموت سوییچ عوض کرده. از صبح امروز ریموت عمل نمیکنه. اگر از باطریش باشه چجوری عوض میشه. ممنون
سلام. یه ماشین ef7 ثبت نام کردم. وقتی خواستم تحویل بگیرم زنگ زدم نمایندگی گفتم ماشین من هنوز نیومده گفت اومده ولی داریم کارهاش را انجام میدیم فردا بیا تحویل بگیر الان تو تعمیرگاه هست. گفتم تعمیرگاه واسه چی!؟ گفت چک کردن و کارواش. واسه همه ماشین ها این کار را انجام میدند!؟ تو شک افتادم نکنه واسه ماشینه اتفاقی افتاده یا !!!؟؟ یکی بگه این موضوع مهمه یا نه !!!؟؟؟
سلام دوست عزیز. والا من که تحویل گرفتم که خبری از این کارا نبود. حتما پیگیر باشید البته انشالله که خبری نیست و قانون جدیدشونه برا تحویل خودرو.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام دوست عزیز
من تا حالا عوض نکردم ولی یه پیچ ریز چارسو داره .. اونو باز کن باطریشو میبینی . بورو همون تایپشو بخر
Last edited by emperor_ss; 19-12-2015 at 21:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)