تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 445 از 773 اولاول ... 345395435441442443444445446447448449455495545 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,441 به 4,450 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    لطفا یه راهنمایی در مورد خرید led سایز 40 یا 46 با بودجه ی زیر 2 میلیون بکنید، من خودم ex710سونی مدنظرم بود ولی چون edge lit هست یه مقدار مردد شدم!! کلا کیفیت تصویر واسم خیلی مهمتر از امکاناتش هست که خیلیاشون هم کاربرد ندارن! نظر شما در این مورد چیه؟
    کلا میشه گفت یه مارک خاص از بقیه بهتره ؟

2. این کاربر از pooya_1868 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    بین این برندها کدوم رو پیشنهاد می کنید و چه مدلی رو؟Sony Samsung Panasonic
    من فقط واسم کیفیت تصویر مهم هست و دوام
    خیلی از این فروم رو خوندم ...راستش آدم گیج می شه...واقعا نمی شه فهمید کدوم بهتره...بخصوص که همشون تو یه زمینه خاص تکنولوژی خاصی دارن که همشون می گن خوبن!!! یعنی نمی شه بهترین تلوزیون رو از نظر کیفیت پیدا کرد...؟ من از سامسونگ خودم زیاد راضی نیستم..ولی محصولی رو که خریدم 3 سال پیش بود...با این حال سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه مدل سامسونگ رو به عنوان رتبه ی اول انتخاب کرده...
    من یک 46 اینچ می خواستم دو تا 32 اینچ

من فقط کیفیت تصویر واسم مهم....سورس های HD و SD هم می بینم سه بعدی هم لازم ندارم...فقط دیدن با کیفیت سورس های HD or SD همین...فک می کنم LED بهتر از بقیه باشه.....ولی اگه کیفیت Plasme بهتره خوب فرقی نمی کنه....در ضمن می خوام سرعت پاسخ هم سریع باشه واسه تصاویر ورزشی یا فیلم های اکشن...
    همین....
    قیمت هم تا 3 تومن واسه 46 اینچ

ممنون می شم من رو از این سر درگمی در میاریان...وگرنه باید 10 -20 -30 -40 کنم...!!!
    در ضمن امکان خرید از بانه رو هم دارم
    Last edited by joopin; 27-03-2011 at 19:34.

4. این کاربر از joopin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

1 Panasonic 42 VT20

با سلام, البته من این سوال رو در تاپیک ویژه پاناسونیک هم مطرح کردم ولی با توجه به بازدید کننده بیشتر این تاپیک با عرض معذرت اینجا هم سوالم رو تکرار می کنم:

آيا Panasonic VT20 در سايز 42 اينچ هم در بازار ايران موجود است يا خير(چون ظاهرا از سوي كارخانه توليد كننده در سه سايز 42، 50 و 65 اينچ عرضه شده است)؟
    در صورتيكه پاسخ مثبت است از دوستان گرامي مطلع درخواست ميكنم راهنمايي بفرمايند كه از كجا مي شه سايز 42 اينچ اين تلويزيون رو تهيه كرد و قيمت تقريبي اون چنده؟
    از لطف شما سپاسگذارم.

6. این کاربر از mehdy55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    لطفا یه راهنمایی در مورد خرید led سایز 40 یا 46 با بودجه ی زیر 2 میلیون بکنید، من خودم ex710سونی مدنظرم بود ولی چون edge lit هست یه مقدار مردد شدم!! کلا کیفیت تصویر واسم خیلی مهمتر از امکاناتش هست که خیلیاشون هم کاربرد ندارن! نظر شما در این مورد چیه؟
    کلا میشه گفت یه مارک خاص از بقیه بهتره ؟
    -مدل مورد نظر شما يكي از بهترين انتخاب ها هست
    -در مورد مشكلات ابري شدن تصاوير در edge lit ها هم واقعا خيلي وقت ها به چشم نمياد دوستان زيادي اين پنل ها رو دارن وراضي هستند
    -(به نظر من ) C6900 چه از نظر امكانات و چه تصوير و كنتراست گزينه بهتري باشه
    -در مورد مارك وبرند هم نه نميشه قطعي گفت( از نظر من )

8. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام, البته من این سوال رو در تاپیک ویژه پاناسونیک هم مطرح کردم ولی با توجه به بازدید کننده بیشتر این تاپیک با عرض معذرت اینجا هم سوالم رو تکرار می کنم:

آيا Panasonic VT20 در سايز 42 اينچ هم در بازار ايران موجود است يا خير(چون ظاهرا از سوي كارخانه توليد كننده در سه سايز 42، 50 و 65 اينچ عرضه شده است)؟
    در صورتيكه پاسخ مثبت است از دوستان گرامي مطلع درخواست ميكنم راهنمايي بفرمايند كه از كجا مي شه سايز 42 اينچ اين تلويزيون رو تهيه كرد و قيمت تقريبي اون چنده؟
    از لطف شما سپاسگذارم.
    -توي اين اندازه توليد نميشه

line up 2010 Eu :

us:

VT25 will be available in sizes 50 to 65 inches called TC-P65VT25 (65 inches), TC-P58VT25 (58 inches), TC-P54VT25 (54 inches) and TC-P50VT25 (50 inches).

---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------

سلام دوستان
    بین این برندها کدوم رو پیشنهاد می کنید و چه مدلی رو؟Sony Samsung Panasonic
    من فقط واسم کیفیت تصویر مهم هست و دوام
    خیلی از این فروم رو خوندم ...راستش آدم گیج می شه...واقعا نمی شه فهمید کدوم بهتره...بخصوص که همشون تو یه زمینه خاص تکنولوژی خاصی دارن که همشون می گن خوبن!!! یعنی نمی شه بهترین تلوزیون رو از نظر کیفیت پیدا کرد...؟ من از سامسونگ خودم زیاد راضی نیستم..ولی محصولی رو که خریدم 3 سال پیش بود...با این حال سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه مدل سامسونگ رو به عنوان رتبه ی اول انتخاب کرده...
    من یک 46 اینچ می خواستم دو تا 32 اینچ

من فقط کیفیت تصویر واسم مهم....سورس های HD و SD هم می بینم سه بعدی هم لازم ندارم...فقط دیدن با کیفیت سورس های HD or SD همین...فک می کنم LED بهتر از بقیه باشه.....ولی اگه کیفیت Plasme بهتره خوب فرقی نمی کنه....در ضمن می خوام سرعت پاسخ هم سریع باشه واسه تصاویر ورزشی یا فیلم های اکشن...
    همین....
    قیمت هم تا 3 تومن واسه 46 اینچ

ممنون می شم من رو از این سر درگمی در میاریان...وگرنه باید 10 -20 -30 -40 کنم...!!!
    در ضمن امکان خرید از بانه رو هم دارم
    -در مورد سورس هاي hd تقريبا بيشتر پنل ها تصويري كه راضيتون كنه رو دارند
    -در مورد سورس هاي sd به نظر من سامي بهتر كار ميكنه (البته تفاوت ها خيلي كم هست)
    من فكر ميكنم با توجه به نياز شما و هزينه و مخصوصا وضوح حركتي و 3d ‌ پاناسونيك vt20 گزينه بهتري باشه
    -البته توصيه ميكنم گزينه هايي مثل lg lx9500 , samsung c8000 رو هم نگاهي بكنيد

10. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام .

من دوباره پیدام شد

الان میخوام یه tv برای اتاق خودم بگیرم .

اگر کسی دو ست sony nx710 و samsung c8000 رو دیده اگه ممکنه بگه کودوم بهتره و تفاوت ها در چه حدی هست ؟ در کل نظرتون چیه در موردشون ؟

بعد تلویزیون full led که سه بعدی هم باشه تو سایز 46 اینچ با برند های معتبر توی ایران پیدا میشه ؟؟ اگه میشه مدل و برند رو لطفا بگید . ممنون .

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام .

من دوباره پیدام شد

الان میخوام یه tv برای اتاق خودم بگیرم .

اگر کسی دو ست sony nx710 و samsung c8000 رو دیده اگه ممکنه بگه کودوم بهتره و تفاوت ها در چه حدی هست ؟ در کل نظرتون چیه در موردشون ؟

بعد تلویزیون full led که سه بعدی هم باشه تو سایز 46 اینچ با برند های معتبر توی ایران پیدا میشه ؟؟ اگه میشه مدل و برند رو لطفا بگید . ممنون .
    خوش اومدين
    nx710 ميشه گفت يك entry level در 3d هاست
    -c8000 گزينه بهتريه فكر ميكنم خودتون هم به حد كافي رويو خوندين و منابع در اختيارتون هست
    -در مورد full led ‌هم فكر ميكنم بايد سراغ lx9500 ال جي برين

13. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

14 راهنمایی

سلام دوستان
    راسش خانواده به فکر تعویض تلویزیون بعد از یه دو دهه ای افتادن
    تلویزیون فعلی گراندیگ هست
    گفتیم از اساتید یه کمکی بگیریم یه چیز معرفی کنن که تا دو دهه دیگه بشه باهاش سر کرد
    من یه سری تحقیقات اولیه انجام دادم به این نتیجه که البته موقتی هس رسیدم که LED بخریم که البته بودجه که داریم حداکثر یک میلیون و پانصد هست البته با سینمای خانوادگی
    الان توی جشنواره 90 LG به این نتیجه رسیدم که LED 42 5600 بخریم با سینمای خانوادگی و کارت هدیه 200 تومنی در میاد همون یک و نیم.
    اگر دوستان گزینه بهتری، چه برند و چه مدل دیگه ای رو در نظر دارن ممنون میشم که در این امر خیر سهیم بشن.
    دوستان اگه ممکنه سریع راهنمایی کنید که فردا یا پس فردا بریم برا خرید
    پیشاپیش

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام دوستان
    راسش خانواده به فکر تعویض تلویزیون بعد از یه دو دهه ای افتادن
    تلویزیون فعلی گراندیگ هست
    گفتیم از اساتید یه کمکی بگیریم یه چیز معرفی کنن که تا دو دهه دیگه بشه باهاش سر کرد
    من یه سری تحقیقات اولیه انجام دادم به این نتیجه که البته موقتی هس رسیدم که LED بخریم که البته بودجه که داریم حداکثر یک میلیون و پانصد هست البته با سینمای خانوادگی
    الان توی جشنواره 90 LG به این نتیجه رسیدم که LED 42 5600 بخریم با سینمای خانوادگی و کارت هدیه 200 تومنی در میاد همون یک و نیم.
    اگر دوستان گزینه بهتری، چه برند و چه مدل دیگه ای رو در نظر دارن ممنون میشم که در این امر خیر سهیم بشن.
    دوستان اگه ممکنه سریع راهنمایی کنید که فردا یا پس فردا بریم برا خرید
    پیشاپیش
    -به سلامتي
    -پيشنهاد ميكنم توي اين رنج قيمتي samsung c5000 رو هم نگاهي بندازين
    -lg le5600 هم كه خودتون انختاب كردين با مشخصات قيمتي وهزينه شما كاملا مناسب هست

16. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

14

-به سلامتي
    -پيشنهاد ميكنم توي اين رنج قيمتي samsung c5000 رو هم نگاهي بندازين
    -lg le5600 هم كه خودتون انختاب كردين با مشخصات قيمتي وهزينه شما كاملا مناسب هست
    ممنون دوست عزیز آقا ابی (فکر کنم یا همون تنها) از کمکت
    من که تخصص ندارم شما خودت با اطلاعاتی که از هر دو برند و هم چنین این دو مدل خاص داری با در نظر گرفتن همه جوانب کدوم رو پیشنهاد میکنی ؟
    سامسونگ رو دیدم 40 اینچش به بودجه من میخوره که یه سری امکانات که ال جی داشت رو نداره و در کل امکاناتی نداشت که متمایز با ال جی باشه.
    هم چنین بین ال جی و سامسونگ کدوم برند بهتره؟ و خدمات پشتیبانی کدوم بهتره؟
    بازم تشکر

---------------------

دوستان دیگه کسی نظر دیگه ای نداره ؟این خرید عمری هسش بعدا پشیمون نشم
    Last edited by Chalipa; 29-03-2011 at 05:36. دليل: کاملش کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •