به این میگن یه اسپم
میشه بگی کجای دفاع اتوبانه ؟ مثله اینکه sensitivity شما خیلی کم شده که هیچی حس نکردید
حالا گزارشگر رو ما هم قبول داریم
به این میگن یه اسپم
میشه بگی کجای دفاع اتوبانه ؟ مثله اینکه sensitivity شما خیلی کم شده که هیچی حس نکردید
حالا گزارشگر رو ما هم قبول داریم
پست تکراری!
Last edited by JUSTIN11; 09-10-2009 at 17:36.
نه. تعریف شما ناقصه. نکست-جن یا درستش کارنت-جن اصطلاحیه مربوط به اکثر بازیهای عرضه شده در کنسول های نسل آخر ( PS3 و XBOX360 و Wii ) به علاوه ی PC از سال 2006 به بعد. به علت قوی تر شدن سخت افزار های کنسول ها، بازی ها هم بالطبع واقعی تر و پرجزئیات تر شدند.همون که من گفتن درسته دیگه،مگه نه؟؟!!!
دوستان در یک کلام می گم ، NEXT-GEN یعنی نسل بعد
Last edited by Locker; 09-10-2009 at 19:54.
اره من هم خوندم ولی سباس از لغت reduced استفاده کرده که در واقع هم کاهش یافته به فارسی معنی میده و هم ساده شده که وقتی اخرین ویدیو را دیدیم بیشتر همون ساده شده معنی می داد تا کاهش یافته البته ادم تا خودش بازی نکنه و حس نکنه نمی تونه نظر 100% بده ولی امیدوارم که حتی بهتر از دمو هم باشه
ولی تو فروم بچه های pes که گشت میزدم و نظراتشون می خوندم خیلی ها از دیدین اخرین ویدیو نگران بودن ...
به هر ترتیب امیدوارم که بهترین نسخه pes باشه ما که به هر صورت میخرییم چون از fan های pes هستیم![]()
نبایدم پیغام بده شما یک کپی از همین فایل ها بگیر بعد نامهاشون را به pf05_e و pf07 تغییر بده بعد دوباره کپیشون کن تو فولدر img یعنی تو فولدر img هم باید فایلهای dt05_e وdt07 هم فایلاهای pf05_e و pf07من باسه dt01 و dt06 و dt 09 مشکلی ندارم ولی با dt07 و dt05_e آخرش به من جای اسم نمیده که سیو کنم !! اگه میشه یه راهنمایی کن
سعی میکنم یک ویدیو ازش بگیرم بزارم براتون![]()
به نظر خودم درسته که.گفتن pes 2010 نکست ینی چی منم اینو گفتم که درسته.چیش ناقصه.بیشتر منظور از نکست همون کنسول هست تا pc.نه. تعریف شما ناقصه
دوستان اینم یک ویدیو راهنمایی برای پچ چمپیوز لیگ امیدوارم مشکلتون حل کنه اگر بازم مشکلی داشتید hesitate نکنید و بپرسید
حجم این ویدیو 12 مگ هست
راستی اقایDougiedonut از سایت pesgaming گفته یک نسخه کامل بازی بهشون میدهند برای تست و گفته قبلا از 15 اکتبر خبرهایی از نسخه فول ورژن بازی قرار خواهد داد البته قول ندادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من واقعا خیلی خوشحالم که کارگردان خوش ذوق و خلاق این بازی از قدیم تا به امروز اینقدر به مقوله فردیت بازیکنان و تیمها علاقه نشون داده و تلاش زیادی برای دادن شخصیت به بازیکنان و تیمهای مختلف به خرج میده , ما از گذشته تا به امروز شاهد این جریان بوده و هستیم جای خوشحالی داره که این مقوله سال به سال بیشتر داره توسعه داده میشه و بیشتر خودشو نشون میده و هر سال ملموس تر میشه بطوریکه توی این نسخه عملا میشه روی این مقوله برنامه ریزی کرد و در مقابل حریفان مختلف به نحو احسنت ازش استفاده کرد .
الان بیشتر از دو هفته از انتشار دموی نسخه 2010 میگذره و من تا حدی روی تاکتیها و استراتژیها و کارتهای بازیکنان تسلط پیدا کردم . مطمئنا گیمرهای زیادی توی این تاپیک هستن که دوست دارن از این برنامه ها به شایستگی استفاده کنن و یا حتی ممکنه بعضی از کاربران دوست داشته باشن تیم مورد هدایتشونو طوری مربی گری کنن که سبک بازی تیم , مشابه سبک تیم متناظر در دنیای واقعی باشه و همچنین مثل دنیای واقعی فوتبال تیمشون رو با توجه به نقاط ضعف و قوت حریف ارنج و ساماندهی کنند.
من سعی میکنم اطلاعات خودمو در رابطه با تیمهای مختلف توی تاپیک قرار بدم امیدوارم بقیه دوستان هم منو در این راه کمک کنن .
ابتدا من از تیم بارسلون شروع میکنم تیمی که شاید بشه گفت در حال حاضر قویترین تیم دنیا چه در سطح باشگاهی و چه ملی باشه و یکی از زیباترین و شناورترین بازیها رو به نمایش میزاره .من مقدمتا برای آشنایی بیشتر با این تیم مطالبی رو ارائه میدم و بعد از اون میریم سراغ اینکه تا چه حد و چگونه میشه سبک بازی این تیم رودر این بازی اجرا کرد .
تیم فوتبال بارسلونا در حال حاضر به مربی گری گواردیولا بیشتر از سیستم 3-3-4 استفاده میکنه که معمولا به این شکل در زمین آرایش داده میشن :
پویول و مارکز در قلب دفاع , آلوز در سمت راست و ابدیال در چپ خط دفاعی , بکهای کناری این تیم محسوب میشن . در میانه میدان معمولا یحیی توره در جلوی دفاع مرکزی بعنوان هافبک دفاعی انجام وظیفه میکنه و جلوی این بازیکن ژاوی در سمت راست و اینیستا در سمت چپ بعنوان هافبکهای مرکزی و نفوذی نبض تیمو در دست دارن و در خط حمله ابراهیموویچ در نوک وپشت سر این بازیکن در راست مسی و چپ آنری بازی میکنن .
در مجموع شاخصه اصلی این تیم پاسکاریهای بسیار زیاد و دقیق بین بازیکنان که گاها میبینیم حتی تا محوطه جریمه حریف هم ادامه پیدا میکنه و همینطور دوندگی و پویایی بسیار زیاد بازیکنان در طول 90 دقیقه مسابقست که این ویژگی برجستگی خاصی به این تیم در دنیای فوتبال داده علاوه بر این در زمان دفاع معمولا بازیکنان پرسینگ شدید رو در دستور کارشون قرار میدن . بازیکنان این تیم در طول 90 دقیقه دائما در حال حرکت هستند و مدام با پاسهای پی در پی خودشون مثلثهای مختلف و متنوعی در نقاط مختلف زمین ایجاد میکنند که معمولا راس اکثر این مثلثها دو بازیکن خلاق و بازیساز این تیم یعنی ژاوی و اینیستا هستند به نحوی که میشه گفت حرکت تیمی بر اساس نوع حرکت این بازیکنان شکل میگیره .
اما راز این انسجام و پاسهای سریع و دقیق چیه ؟ این مساله چند تا علت داره یکی اینکه این تیم از بازیکنان بسیار خوبی بهره میبره دوم اینکه بعضی از این بازیکنان سالیان ساله که در کنار هم دارن بازی میکنن و به هماهنگی بسیار بالایی دست پیدا کردن اما دلیل سوم که برای ما که میخوایم حرکات اونها رو در این بازی پیاده کنیم بسیار مهمه این هست که اولا این تیم بسیار فشره بازی میکنه و دوم اینکه این تیم با یک هارمونی و نظم خاصی خطوط مختلفشو در طی بازی به حرکت در میاره بعنوان مثال زمانیکه توپ از خط دفاعی به خط حمله منتقل میشه دفاع یک خط به جلو میاد و فاصلشو با هافبکها کم میکنه و به همین ترتیب زمانیکه توپ به خط حمله منتقل شد خط هافبک خودشو به خط حمله نزدیک میکنه و این شناوری در طول بازی بارها و بارها بصورت منظمی به اجرا در میاد .
اما ما چطوری میتونیم اینکار رو توی این بازی به اجرا در بیاریم . بطور کل توی پیش فرض بازی تا حد زیادی این موارد برای هر تیمی تنظیم شده اما هنوز مواردی وجود داره که باید تنظیم دقیق تری روشون صورت بگیره .
توی بخش Assisted settings از منوی Attack Balance وضعیت حمله تیمی بصورت غیر اتوماتیک قرار داده شده . از اونجایی که یکی از شاخصه های اصلی این تیم تمایل به حمله تا دفاع و یا حتی تعادله باید این این قسمت روی عدد 4 یعنی تهاجمی و یا حتی 5 که بسیار هجومیه تنظیم بشه .
قسمت بعدی Tactics - Team Style از منوی Player Supportاین بخش مربوط میشه به اینکه در زمانیکه یک بازیکن صاحب توپ میشه بقیه بازیکنان تا چه حد حرکت رو به جلو داشته باشن . از اونجایی که ما میدونیم تیم بارسلون یک تیم تهاجمی به حساب میاد که اساس و شالوده کار این تیم بر مبنای هجوم و حرکت رو به جلو قرار داده شده بنابراین این قسمت باید حداقل روی 75 قرار بگیره به نظر من حدود 85 میتونه خیلی مناسب باشه (توی پیش فرض 75 تنظیم شده ) .
بخش بعدی که باید تنظیم بشه قسمت Team Style از منوی Support Rangeاین قسمت میزان حمایت بازیکنان از بازیکن صاحب توپ رو تعیین میکنه که هر چی به 100 نزدیک تر باشه این حمایت شدید تر میشه و بازیکنان خودشونو به بازیکن صاحب توپ نزدیک تر میکنن . از اونجایی که ما میدونیم تیم بارسلون بسیار فشرده و نزدیک به هم بازی میکنه ( یکی از علتهاش این بود که امکان دادن پاسهای کوتاه و متعدد فراهم بشه ) این اسلایدر هم باید در حد بالایی قرار بگیره در حال حاضر بر روی 50 تنظیم شده که باید این مقدار افزایش پیدا کنه با سعی و خطا میتونید میزان دقیقشو بدست بیارین .
بخش بعدی Team Style از منوی Attacking Style که مربوط میشه به میزان پراکندگی بازیکن در عرض زمین که هر چقدر این عدد به 100 نزدیک تر باشه میزان پراکندگی در عرض زمین بیشتر میشه . با توجه به اینکه ما میدونیم تیم بارسلون بسیار فشرده و نزدیک به هم بازی میکنه باید این شاخص کمتر از 50 باشه . با سعی و خطا باید مقدار مناسب رو پیدا کرد ( در حال حاضر این شاخص روی عدد 25 تنظیم شده ) .
بخش بعدی گزینه Team Style از منوی Pressing که این شاخص نشون میده در زمانیکه توپ لو میره بازیکنان تیم تا چه حد عمل پرسینگ رو روی بازیکن صاحب توپ حریف اعمال کنند . از اونجایی که در سبک تیمی بارسلون روی مقوله پرسینگ و فشار روی بازیکنان حریف تاکید زیادی میشه باید این اسلایدر هم بر روی اعدادی بالاتر از 50 قرار بگیره در حال حاضر این شاخص روی 75 تنظیم شده البته برای تنظیم این شاخص ما باید به فاکتور نفس و خستگی بازیکنان توجه ویژه ای بکنیم بخصوص در تورنمتها و یا بازیهای لیگ و همینطور مستر لیگ ولی در مجموع بر اساس سبک بازی این تیم این عدد باید بالاتر از 50 قرار بگیره .
بقیه مطالب در مورد این تیم رو توی پستهای بعدی مینویسم این پست یک مقداری طولانی شد .
امیدوارم روزی برسه اینقدر هوش مصنوعی بازی بالا بره و برنامه نویس بازی بقدری به سیستمهای روز دنیا آشنا باشه و اونا رو توی بازی پیدا کنه که راه غلبه بر حریف فقط اتکا به استعداد بازیکنان نباشه و گیمرها برای پیروزی بر حریف مجبور به آشنایی با سیستمها و تاکتیکهای روز دنیا بشن و بیشتر بحث تاپیک ها و سایتهای تخصصی این بازی و یا فیفا مسائل مربوط به تاکتیکها و استراتژیهای تیمی به منظور غلبه بر حریفان مختلف باشه .
Last edited by 4039; 09-10-2009 at 21:15.
اصغر پور عزیز زیاد نگران نباشید چون کسانیکه کد ریویوو رو بازی کردن متفق القول اذعان میکنن که بازی جذاب تر از نسخه دمو هست تغییراتی که کد 90 درصدی بازی نسبت به دمو پیدا کرده رو من توی صفحه 403 این تاپیک نوشتم که از جمله اونها اینه که response time بازی کمی بهتر شده .
در ضمن در مورد کاهش سرعت بازی هم باید بگم مطمئنا منظور کاهش سرعته نه چیز دیگه اتفاقا در مورد این مساله هم خیلی بحث شد و تقریبا 90 درصد گیمرها از این مساله خوشحالن البته من چند نفری رو هم دیدم که اعتقاد دارن باید آهنگ و سرعت کلی بازی باز هم بیشتر بشه که این عقیده برای من جای تعجب داره .
خوشحالم که شما هم از طرفداران این بازی جذاب هستید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)