سلام.ممنون که جواب دادید ولی نشد!!!!!
اگه کسی راهی بلده بگه!
سلام.ممنون که جواب دادید ولی نشد!!!!!
اگه کسی راهی بلده بگه!
اگه شما فونت فارسی نصب باشه و اون تنظیماتکه در پست قبل گفته بودن رو انجام داده باشی موردی پیش نمیاد.البته قسمت فایروالش اضافی بودا !!!
فایروالت روشن باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من پاسخ پرسشت رو دادم؛ اما اکنون می بینم نیست!!!
روی فایل اجرایی برنامه راست کلیک کن و سپس روی Troubleshoot Compability کلیک کن. اکنون گزینه Try Recomended Settings رو گزینش کن. خود سیستم عامل مناسب ترین تطبیق سازی رو بهت پیشنهاد می ده که معمولا ویندوز XP سرویس پک 2 هست. اکنون برای آزمایش Start Program کلیک کن و ببین درست اجرا می شه یا نه. اگه درست شد که کلا Finish کن.
راه دوم هم از همونجایی که عکسش رو گذاشتی...
شاد و پیروز باشین![]()
سلام
من این ویندوز رو نصب کردم
قبلا برای اکتیو کردنش یه کدهایی بود که توی پروداکت ایدی وارد میکردم و مشکل حل میشد. حالا اون کد ها دیگه کار نمیکنه و اگه هم کار کنه فایده نداره
قبلا توی همین فروم برنامه هایی واسه کرک و رفع مشکل بود ولی حالا هرچی جست و جو زدم فایده نداشت
ممنون میشم یکی یه کمکی بکنه![]()
آقاي مدير سوال منو تاييد كنيد لطفا
خيلي مهمه
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
ممنون از جوابتون
سلام به همگی
آقا من از کجا باید بفهمم ویندوزم اکتیو هست..؟؟
تو properties از My computer نوشته Windows is activated ولی من میترسم چرت و پرت باشه...
زیرش هم یه شماره سریال نوشته و کنارش هم یه علامت آبی رنگ هست که نوشته geniue
حالا ویندوز من اکتیو هست یا نه..؟؟
شما از ویندوز و سریال اصل استفاده میکنید یا از کرک ؟
اگه سریالتون اصله که خوب اصله دیه اونم میگه که ویندوز فعال ساز شده و Genuine (اصل) هستش...
اگرم که از کرک استفاده میکنید یعنی کرکه به خوبی ویندوزتون رو کرک کرده... فقط اگه از کرک استفاده میکنید مواظب باشید توی Windows Upfate آپدیت هایی که توی اسمشون کلمه Genuine دارن رو نصب نکنید...
اگه ویندوزتون اصل باشه با رفتن به microsoft.com/genuine با اینترنت اکسپلورر میتونید اطمینان حاصل کنید... پس از چک کردن کامپیوترتون توسط سیستم دقیق Microsoft Windows Genuine Advantage صفحه ای مثل عکس زیر رو ببینید :
![]()
من از سریال نامبر استفاده کردم...
همه این کارها رو کردم و اون عکس رو هم دیدم...
دیگه سیستم هر دوساعت یه بار ریست نمیشه دیگه... درسته...؟؟![]()
آقا من الان یه کرک دانلود کردم که مهلت 30 روزه ویندوزم رو تبدیل کرده به مهلت 49516 روز...!!
آی حال میکنم...!!!فعلا 139 سال فرصت دارم ویندوز رو اکتیو کنم...!!
![]()
اپدیت نکنید مشکلی پیش نمیاد.
یا اگه پدیت میکنید اپدیت های مشخص شده که جینیون رو چک نمیکنند انجام بدین.
---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
این کرک رو امتحان کنید.
http://www.mediafire.com/?4zth2rm3zwu
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)