منظور از سری 7000 یعنی مثلا HP Pavilion DV6 7000 یا نه DV7
ببخشید آخه من تا به حال سراغ HP نرفتم، اینه که خیلی بارم نیست...
قیمت اونا در همین حدود هست یا خیلی تفاوت داره؟
منظور از سری 7000 یعنی مثلا HP Pavilion DV6 7000 یا نه DV7
ببخشید آخه من تا به حال سراغ HP نرفتم، اینه که خیلی بارم نیست...
قیمت اونا در همین حدود هست یا خیلی تفاوت داره؟
نه dv - 7000 که تولید امسال یعنی 2012 هست که سری بعد از dv - 6000 محسوب می شه که تولید 2011 هست ....
البته هر دو اینا هم هم dv6 داره و هم dv7 و dv4 و ....
نه ببینین من در یک پست دیگه هم عرض کردم اگر شما قبلا از اچ پی نوت بوک خرید کرده باشین متوجه تغییر در نحوه قیمت گذاری می شین ...
به این صورت که دیگه اچ پی مثل سابق اون سخاوت فوق العاده رو تو فروش نداره و نوت بوک ها با کانفیگ ها و قیمت های مختلفی ارائه می شه ...
به این منظور که مثلا اگر مدل های اولیه سری 6000 که شامل 6000-6050-6070-6080-6090 بود تماما با چیپ گرافیک بسیار قوی 6770M کانفیگ شده بود در سری 6100 که تقریبا 5-4 ماه بعد از این سری به بیرون اومد شما دیگه نمی تونستین تو همه مدل چیپ 6770M رو پیدا کنین و خیلی از مدل های بسیار قوی گرافیک 6490M داشتن ...
جالب این که به محض این که سراغ مدلی می رفتین که گرافیک 6770M داشت قیمت خیلی بالاتر می رفت و دیگه مثل سری اول نبود که همه مدل ها 6770M داشتن ...
همین الانه هم همین طوره ...
برین به سایت های فروش آنلاین و ببینین مدل هایی که گرافیک 6770M داره چقدر اختلاف قیمت داره با اونایی که 7690 یا 6490 هست ...
خواهین دید که اختلاف جدی داره ....
این یعنی ایم که شرکت سیاست کانفیگ بالا و سخاوتمندانه در برابر قیمت مناسب رو به خیلی دلایل تغییر داره که یکی ش می تونه عدم سود مناسب تو بخش نوت بوک باشه ....
قیمت سری 7000 هم چیزی در حدود 300 دلار با سری قبل اختلاف داره ....
این لینک رو هم ببینین که چقدر این سری فوق العاده و شیک هست ....
به خصوص از پشت و بغل ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به نظر شما مشکل اصلی برند HP چیه؟ مخصوصا تو مدل های شبیه 6c45
سلام دوستان
من یه hp Pavilion dv6 واسه آشناها گرفتم. برای ویندوز اریجینالش Recovery Disc تهیه کردم. می خواستم ببینم برای پارتیشن بندی چطوری باید عمل کنم تا یک یا دو تا پارتیشن دیگه هم داشته باشم ؟! اگه آموزشی مقاله ای چیزی سراغ دارید که خوب گفته باشه لطفا معرفی کنید ...
بعد یه چیز دیگه. این لپتاپه نمی دونم چرا کلید های fn ـش کار نمیکنه ! یعنی مال درایورهاس !؟ مگه رو این ویندوز همه درایورها نصب نیستن !؟
باید درایو رو Shrink کنید. آموزش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعضی از کلید ها مثل تنظیم نور و روشنایی صفحه نیازی به گرفتن کلید fn ندارن.
کلید Fn + B رو بزن ببین Beats غیر فعال می شه ...
خوبه همه چی گفته شده ...
اچ پی هیچ مشکلی تو هیچ زمینه ای نداره اگه داشت مظمئن باش من می گفتم ...
چون آدمی نیستم که چیزی در سطح پایین از هر لحاظ که فکر کنی بخرم اونم ظاهری فنی که دیگه بماند ...
پس تو خرید Dv6 شک نک چون من می گم که همه نوت بوک هایی که داشتم اچ پی بوده هم مدل های 2009 2011 و 2011 ....
حالا باز بپرش ...
اوا خاک عالم راس میگی ها !بدون fn کار کرد. پس این fn به چه دردی می خوره !؟
وقتی میزنم اتفاق خاصی نمیافته ! از کجا باید بفهمم Beats غیر فعال میشه !؟
+
راستی می تونم یه سوال درباره Shrink بپرسم !؟ ببینید آموزشی که گذاشتید خیلی عالیه. ولی سوالی که واسم پیش اومد اینه که درایو c رو shrink کنم مشکلی واسه ویندوز پیش نمیاد !؟
یه سوال دیگه ام اینکه درایور c الان 637 گیگی خالی داره. من اگه بخواد دو تا درایو دیگه درست کنم باید اول یکی رو از درایور ویندوز Shrink کنم بعد اون جدیده رو دوباره Shrink کنم تا دوتا درایو جدید داشته باشم ؟!
آقا یه سوال دیگه، تو رو خدا !درایو مربوط به ریکاوری مگه نباید پنهان باشه ؟! پس چرا معلومه اینجا ؟!
Last edited by Glad Boy; 20-06-2012 at 16:29. دليل: سوال جدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)