اگه اشتباه نکنم 45.تعرفه تغییری نکرده نسبت به قبل
اگه اشتباه نکنم 45.تعرفه تغییری نکرده نسبت به قبل
[جای تاسف داره شرکت داتک از بدترین شرکتهای ایران هست و اینترنت کم سرعت بتون میده بعد که خوشحال هستی؟ شما باید هر چه سریعتر قطع اشتراک نمایید و این شرکت مطروط و رو به انحلال را رها سازید.
شما با این هزینه 4 سال پیش میتونستی یک مگ مخابرات بگیری ولی موندی رو داتک ؟ و 512 رو ترجیح دادی؟
- - - Updated - - -
شما با این هزینه 4 سال پیش میتونستی یک مگ مخابرات بگیری ولی موندی رو داتک ؟ و 512 رو ترجیح دادی؟
شرکت داتک تعرفه هاش رو تغییر داده
سرعت ۱۶ مگ رو با ترافیک بی نهایت اعلام کرده!!!!
خلاص!!![]()
مشکل اینجاست که تعرفه داخلی و خارجی رو نزده در نتیجه مشخص میشه که داتک هیچ حساب و کتابی نداره و کسی بهش نزدیک نمیشه با این شرایط
اگر شفاف کنه که اینترنت استاندارد ( نه شبکه داخلی ) واقعا نامحدود هست. بازگشت به سوی داتک می کنم
در صورت درست بودن فکر کنم قدم بعدی sms مشخص است![]()
قبلا اعلام کرده بود نصف نصف
در ضمن بی نهایت رو هرطور تقسیم کنی باز بی نهایته.![]()
داتک زد به سیم اخر و 16 مگابیتش رو نامحدود کرددوستانی که در حال حاضر داتک دارن بی زحمت بیان از پینگ و کیفیتش بگن ببینید در حال حاضر چجوریه:
من ADSL رو با داتک شروع کردم یادش بخیر ولی بعد از این همه سال نمیدونم در حال حاضر کیفیت و پینگش چجوریه ولی حرکتش شدیدا تحسین میشه
![]()
داتک ظرفیتی که اعلام کرده بین المللیه . که تقریبا در هر همه سرعت ها بی رقیبه
من با داتک شروع کردم شرکت بی ازاری بود . قطعی و مشکلات جانبی نداشت. سر قضیه برداشتن شبانه که تقریبا تمام اپراتورها تو اون دوره انجام دادن رفتم اسیاتک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)