تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 445 از 1759 اولاول ... 3453954354414424434444454464474484494554955459451445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,441 به 4,450 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

آره الان با دیال آپم
    البته منظورم از lan setting این بود که در Internet Options-->Connections--->Lan setting گزینه ی Automatically Detect رو انتخاب کنم!؟ آره؟
    ضمنا مودم من Zyxel P-660RU-T هست! چطوره!؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام بچه ها من مشکل پیدا کردم با مودمم وقتی میخوام تنظیمش کنم نمیره تو صفحه تنظیماتش ریستشم کردم نشده چه کارکنم؟
    و چطوری میشه مودم رو ابدیت کرد؟>

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام 2باره:
    آره الان با دیال آپم
    البته منظورم از lan setting این بود که در Internet Options-->Connections--->Lan setting گزینه ی Automatically Detect رو انتخاب کنم!؟ آره؟
    ضمنا مودم من Zyxel P-660RU-T هست! چطوره!؟
    1- نه نیازی نیست. تیک هیچ کدوم رو نزن. هرچی خودت رو بیشتر وارد جزئیات کنی و تنظیمات رو دستی انجام بدی ، بیشتر گیر میافتی!
    2- من الآن راهنمای مودم شما رو دیدم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینطور که گفته شما فقط کافیه username و password رو داشته باشی. اگه از گزینه Quick Start اسفاده کنی خودش DNS و مابقی پارامترها رو تنظیم میکنه.
    3- یه وقت driver مربوط به usb رو که تو cd مودم هست نصب نکنی . حتما از LAN استفاده کن
    4- وقتی سیستم مودم رو شناخت برو به:
    ُstart-->Connect to --> Show all connection
    و روی Local Area Connection راست کلیلک کن و properties رو انتخاب کن. بعد تو پنجره This connection uses following items روی Internet Protocol کلیک کن و کلید properties رو بزن.
    دو گزینه "Obtain an Ip Address Automatically و Obtain DNS Automatically رو انتخاب کن.
    تو تب alternate configuration هم گزینه اول یعنی automatic private ip adress رو انتخاب کن.
    خلاصه اینکه همه چیز رو به عهده مودم بذار تا خودش انتخاب کنه.

سلام بچه ها من مشکل پیدا کردم با مودمم وقتی میخوام تنظیمش کنم نمیره تو صفحه تنظیماتش ریستشم کردم نشده چه کارکنم؟
    و چطوری میشه مودم رو ابدیت کرد؟>
    1- منظورتون اینه که وقتی 192.168.1.1 رو میزنید ، پنچره username و password نمیآد تا اونها رو وارد کنید؟ یا username و pass رو قبول نمیکنه؟
    2- حتما با Internet Explorer برید.
    3- مدل مودمتون چیه؟
    4- واسه آپدیت کردن firmware مودم حتما خیلی خیلی دقت کنید . کوچکترین اشتباهی ممکنه مودمتون رو بفرسته اون دنیا. اشتباهاتی مثل: قطع شدن برق حین آپدیت ، گرفتن فایل آپدیت اشتباه که با مدل دستگاه نخونه.
    برای آپدیت باید :
    1- برید تو سایت سازنده و جدید ترین فایل firmware مربوط به مدل مودم تون رو داننلود کنید. بازهم تاکید میکنم که دقیقا مدل دستگاهتون با فایل موردنظر یکی باشه ، حرف به حرف و عدد به عدد!!
    2- برید تو تنظیمات مودم ، یه پنجره هست مخصوص آپگرید کردن firmware . تو اونجا یه گزینه Brows هست که ازتون محل فایل دانلود شده در سیستم رو میخواد. با دادن آدرس فایل و دنبال کردن مابقی مراحل مودم خودش ریست شده و firmware ش آپدیت میشه.

مدل دستگاهتون رو که بگید بهتر میتونم راهنمائیتون کنم.

یا حق . . .

4. 2 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rooholla_86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به بزرگان .
    منم همین مشکل رو پیدا کردم که وارد تنظیمات مودم نمیشد ، باید باهاش بازی کنی تا درست بشه .
    دلیل اینکه این مشکل به وجود اومده :
    قبلا وارد تنظیمات مودم شدی و با عوض کردن IP لن مودم ، یعنی عوض کردن 192.168.0.1 کاری کردی که . . .

حالا راه حل:
    مودم رو باید ریست کنی ، البته من ویندوز هم عوض کردم که البته لازم نبود ،
    ریست کردن مودم ، همونطور که میدونی ، 5 ثانیه کلید ریست رو نگه میداریم تا مودم روشن و خاموش بشه ، موقع ریست مودم ، فقط کابل برق بهش وصل باشه .
    بعد از اون با نوشتن IP اولیه که همون 192.168.0.1 ( تو مودم های متفاوت، فرق میکنه) داخل browser وارد تنظیمات میشی و ادامه کار ها
    *مشکل : اگه ریست کردی و باز هم وارد مودم نشد ، احتمالا access limit داده کارت شبکه
    **راه حل : میری تو تنظیمات TCP/IP و یه IP تو همون رنج برای کارت شبکت ست میکنی (مثلا برای 192.168.0.1 ، میزنیم 192.168.0.2 و برای 192.168.1.1 میزنیم 192.168.1.2 ) تا به مودم وصل بشی ، به صورت شبکه ای ، و ادامه کارها

ماشالا a6li3 خیلی کار درسته و سوالات رو جواب میدی ، از همین جا میگم خسته نباشی ، ولی در کل اگه سوالی بود بهم نامه بدید ، چون نمیتونم همه ی پست ها رو بخونم .
    موفق باشید

6. این کاربر از rooholla_86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض modem

modele asus am 602

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

آقا نادر یه سوال ؟؟

حالا نتیجه اون چند کلمه ای که من گفتم و شونصد خطی که rooholla_86 عزیز زحمتشو کشیدن ، چی شد؟
    هیچ کدوم جواب نداد؟

ماشالا a6li3 خیلی کار درسته و سوالات رو جواب میدی ، از همین جا میگم خسته نباشی ،
    مخلصیم ، بالاخره باید جلوی شما اساتید درسامونو پس بدیم ، ببینیم چیزی بارمون شده یا نه؟
    Last edited by a6l3i; 25-09-2009 at 20:35.

9. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

6

[quote=a6l3i;4256194]آقا نادر یه سوال ؟؟

حالا نتیجه اون چند کلمه ای که من گفتم و شونصد خطی که rooholla_86 عزیز زحمتشو کشیدن ، چی شد؟
    هیچ کدوم جواب نداد؟

مرسی جواب داد ممنونم ازتون اما جواب سوالمو نمیدونستم تا اینکه بردم نداگسترو برام درستش کردیبیخودیهم یه پولی دادیم اما از راهنمایی شما ممنونم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام مشکل من خيلي جالبه .من کانکت مي شم و پشتيباني هم کانکت بودن من را تاييد مي کنه اما نه سند دارم نه رسيو و هيچ سايتي را هم بالا نمي تونم بيارم.اما وقتي توي اينترنت اکسپلور مي زنم
    کد:
    گوگل باز مي شه!
    پشتيباني مي گه اشکال از سيستم عامل هستش . نظر دوستان چيه؟
    ضمنا سيستم عاملم ويستا 64 بيت هستش. و قبلا بدون مشکل کار مي کرد برنامه اي را هم اينستال يا آنيستال نکردم.يکدفعه اين مشکال هم براي کامپيوترم و هم براي لپ تاپم اتفاق افتاده! مودمم هم tplink adsl+wireless هستش.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با دروود
    اگر ميسر است بفرماييد كه چگونه با مودم Asus am 602 مي توان به اينترنت متصل شد؟
    آي اس پي مي گويد 15 تومان دستمزد براي نصب و راه اندازي مي گيرد،اما من نمي خواهم اين پول را بدهم،آيا مي توانم خودم اين كار ها را انجام دهم؟
    با سپاس

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

با دروود
    اگر ميسر است بفرماييد كه چگونه با مودم Asus am 602 مي توان به اينترنت متصل شد؟
    آي اس پي مي گويد 15 تومان دستمزد براي نصب و راه اندازي مي گيرد،اما من نمي خواهم اين پول را بدهم،آيا مي توانم خودم اين كار ها را انجام دهم؟
    با سپاس

راهنمای نصب مودمت را از اینجا بگیر...
    کد:
    vpi vci را هم زنگ بزن از شرکت بپرس....

14. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •