دوستانی که میگن برنامه PesLegend توی ویندوز XP کار میکنه یا نه؟ باید بگم بله. اما برای اجراش احتیاج به برنامه Microsoft.NET نسخه 3 به بالاتر دارین!!!!
دوستانی که میگن برنامه PesLegend توی ویندوز XP کار میکنه یا نه؟ باید بگم بله. اما برای اجراش احتیاج به برنامه Microsoft.NET نسخه 3 به بالاتر دارین!!!!
سلام من از اين اسكوربورد خوشم اومده اما لينكش خرابه ميتوني واسم رديفش كني ؟
ببخشيد دوباره زدم درست شد دستت درد نكنه
براي من توي xp اجرا ميشه ولي هر تغييري ميدم پستم از هافبك جلو به هافبك دفاعي تغيير ميكنه ؟
بقيه هم همين مشكل رو دارن يا اصلا باز نميشه ؟
من Microsoft.NET Framework 3 هم رو سيستمم نصبه
دوستان نرم افزار خاصی برای ساخت و ویرایش اسکوربورد هست و آیا از بچه های سایت میتونه این کار را انجام بده
یک سوال دیگه که من به کرار پرسیدم ولی جوابی نگرفتم اینه که چطور میشه تمام این اسکوربرد و توپ ها را تو برنامه کیت سرور به بازی اضافه کرد .آیا حتما برای نصب یک اسکوربورد و توپ باید فایلهای قبلی را remove کنیم
لطفا جواب بدهید
شما پستت رو نمی تونی تغییر بدی. فقط و فقط ABILITY!!!!
باید با فتوشاپ و نرم افزارهای گرافیکی بسازی.
شما باید توی پوشه img بریزیشون.
سلام کسی لوگوهای واقعی تیمهارو نداره
اگه ممکنه برنامه Microsoft.NET Framework 3+برنامه افزایش قدرت در bal رو برای xp بزارید؟
منم این مشکل رو دارم وقتی تغییرات رو با pes legend انجام دادم از پست SS به CMF تغیر پیدا کرد فک کنم یه ذره میاردت عقب تر
اره فایلهای قبلی را باید remove کنی و جای اونا بریزی
من که گفتم پچ Burgum v0.50 رو بریز درست میشه :
اینم اموزش نصبش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوگل جان راهی نیست که ما بتونیم به وسیله اون تمام اسکوربورد ها و توپ ها و تغییرات گرافیکی به بازی اضافه کنیم بدون اینکه قبلی را پاک کنیم
ممنون
چرا میشه من توی نسخه های قبلی دیده بودم . یه نسخه از بازی 6 که ایرانی ها ویرایشش کرده بودن رو داشتم ورزشگاه های ایران ( ازادی و دستگردی و ثامن و...) رو داشت که خوب درست کرده بودن . از دوستان اگه کسی ورزشگاه سراغ داره بزاره .
فکر نمی کنم چون این فایل ها جایگزین میشن مثل اینکه بگی یک تیم کامل رو به بازی اضافه کنی در ضمن مگه میشه دو تا اسکربرد داشت
شما فایل ها رو داشته باش هر وقت خواستی عوض شون کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)