تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 445 از 1138 اولاول ... 345395435441442443444445446447448449455495545945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,441 به 4,450 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

من از بچگي عاشق كامارو بودم. الان كامارو قرمز زنگ پيدا ميشه؟ چه قيمتي؟
    بله دوست عزيز..پيدا ميشه منتها با چه مشخصاتي؟ اگر هم نبود ميتوني مجوز تغيير رنگ بگيري و هر رنگي كه دوست داشتي بهش بزني..
    اگر يه مقداري در مورد نوع كامارويي كه دنبالش هستي بيشتر اطلاعات بدي شايد بتونيم مواردي رو هم بهت پيشنهاد بديم..

2. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جالبه اما گرونه

4. این کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از همين مدل كامارويي كه عكسش روي آواتارت هست. كاماروها 8 سيلندر هستند ديگه؟ درست ميگم؟ خوره بنزين ميشه.

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

میتونه 6 هم باشه میتونه 8 هم باشه
    بستگی به مدل داره . خوره بنزین در مقابل بعضی ماشینهای ساخت داخل شرافت دارن
    موتور 5700 سی سی و توان روی چرخهای عقب نزدیک 200 اسب بخار مصرف در حالتی که ماشین تنظیم باشه 14 -15 لیتر توی جاده و شهری 18-19 لیتر در مقابل پژو 1800 سی سی توان روی چرخای عقب نزدیک 90 اسب بخار مصرف اتوبان 8-9 لیتر داخل شهری 11 الی 12 لیتر به کدوم باید گفت خوره بنزین؟

7. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

والبته در تاييد صحبت جناب rami_hemi اكثر توليدات جديد ايران بخصوص پژوها و سمند مصرف بسيار بالايي حتي در حد شورلت مدل 40 سال قبل دارند!!
    دوستم يه 206 تيپ 3 مدل اسفد 89 داره حداقل صدي 13 داره ميسوزونه!! گاهي به صدي 15.5 هم ميرسه!!! اسم سرويس و تعمير و تعويض قطعات رو هم ديگه نميشه جلوش بياريم چون فقط مونده كل موتور رو عوض كنه..تمام نمايندگيها رو هم رفته و باز هيچ!!!!
    واقعا كي حاضره 206 با مصرف صدي 15.5 سوار بشه؟؟؟؟؟!!!!!!!
    اين قضيه رو من از خيلي ها شنيدم و يكي و دو مورد نيست..
    راستي جناب p30c اگر واقعا مصرف بنزين برات مهمه توصيه ميكنم به هيچ عنوان سراغ ماشين امريكايي نري!..
    Last edited by camaro lt; 21-09-2011 at 23:28.

9. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

تازه این ماشینها کاربراتور هستند و محصولات وطنی انژکتور و تکنولوژی ساخت موتور ماشینهای آمریکایی متعلق به 35 سال پیشه
    هرچند تکنولوژی ساخت موتور خودروهای داخلی هم متعلق به حدودا 20 سال پیشه ولی باز هم جدید تر هسند از آمریکاییها
    با در نظر گرفتن جمیع موارد و با استدلال علمی نتیجه میگیریم ماشینهای وطنی پرمصرف تر هستند ولی اگر صرفا به مصرف بخوایم توجه کنیم و کیفیت سواری و پایداری و امنیت و آپشن و قدرت رو نادیده بگیریم میشه گفت وطنی ها یکی دو لیتر کمتر میسوزونن یعنی در هر 100 کیلومتر 2 تا 4 هزار تومن
    و من در عجبم چطور بعضیا 4 هزار تومن واسه خودشون ارزش قائل نیستن و به رفاهشون فکر نمیکنن
    جسارت نشه من کلی گفتم منظورم با شخصه خاصی نبود

11. 3 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dj.tiesto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تو رینگ SmackDown

پيش فرض

هنوز حتی پلاک هم نشده پس نمیدونم صاحب محترم ایشون بر چه اساسی این قیمت رو دادن.
    .
    مثل اينكه شما پست بنده رو مطالعه نفرموديا..
    گفتم كه قيمتي اصلا براي اون ماشين در نظر گرفته نشده.اون 40 ميليون نميدونم از كجا در اومده.

حتما اسدالهی؟ شیراز؟ اون منصرف شده
    بله اونم ماشين مناسبي بود.منم همونو ميگفتم

اوني كه مشهد هست مدل 71 و بسيار تميزه..از صاحبش پرسيدم واقعا قصد فروش داري؟ گفته نه..فقط ميخوام قيمت دستم بياد..اون شيرازي هم ديدم خيلي تميزه و البته همانطوري كه جناب amiva گفتند از فروش منصرف شده..چند تايي ديگه هم اينور و اونور ديده شده اما مشخص نيست دقيقا مال كيه و چقدر كار داره..؟؟
    71 نمونه بسيار با ارزش تريه نسبت به 73.
    73 چنتايي سراغ دارم دوست داشتيد پخ بزنيد

يه مورد چارجر 69 در حال بازسازي هم موجوده گفتم به اطلاع داستان برسونم.ماشين دست طالبش بيفته.عجله كنيد تا نپريده.قيمتش هم تقريبا مناسبه.اطلاعات بيشتر در پي ام.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راستي جناب p30c اگر واقعا مصرف بنزين برات مهمه توصيه ميكنم به هيچ عنوان سراغ ماشين امريكايي نري!..
    گل گفتی علی آقا اما من یه چیزی بگم:
    دوستان بهتره زیاد توضیح و تفسیر نکنیم، آره داداش مصرفش بالاست، کسی هم دیگه زیاد تو کار این ماشین ها نیست که بتونی هر 20 روز یا یک ماه بری پیشش تا برات ماشین رو تنظیم کنه و به همون 18 تو شهر برسونه و شاید بیشتر از این حرف ها بسوزونی اینو به خاطر این میگم که برادر های من تنظیم موتور دارند و با اینکه 15 ساله تو این کارند و البته زمان اونها تمام ماشین ها کاربراتور بود و البته تخصص اصلیشون هم به خاطر تعمیرگاهی که توش کار یاد گرفتند آمریکایی هستش اما الان چند ساله که دیگه دست تو کاربراتور نمیکنند چه برسد به امریکایی های پراکنده تو شهر که شاید از آمریکایی فقط یه اسم و جسد رو یدک میکشند. اینو هم ذکر کنم که هر وقت من یه امریکایی پیدا میکنم جدا از اینکه چقدر سالمه میگن به درد تو نمیخوره و دوره آمریکایی تموم شد!!! با اینکه از A تا Z یه امریکایی رو خودشون میتونن کار کنند.
    بنزین هم 400ایش داره ول میشه و قراره بشه 700 با سهمیه، تا چند وقت دیگه هم بنزین به دو هزارتومن هم شاید برسه (سیاست دولت برای رساندن قیمت سوخت به میانگین کشورهای خلیج فارس)، تو ترافیک هم هرکی از کنارت رد میشه بهت میگه کشتی یا ناخدا ... و از این حرف ها. حالا بگذریم از دوست ها و خانواده که با ادم رودرواسی ندارند و مشاهده شده گاهی این ماشین ها رو آهن پاره یا لگن 40 سال پیش هم خطاب میکنن! اینا رو گفتم که تا اینکه بدونی میتونی با پولی که قراره برا یه همچین ماشینی خرج کنی میتونی یه کم بذاری روش و مثلا با 8 تومن یه 405 مدل 83 و 84 تمیز بگیری ...
    اینا رو گفتم تا فکر همه ی جوانب رو بکنی، البته قصدم فقط راهنمایی بود و قصد جسارت نداشتم
    Last edited by amiva; 22-09-2011 at 21:10.

14. 2 کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    کسی به این کاپریس 75 زنگ زده؟چند میگه؟

پروفشنال Amin-Nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

سلام
    ایا جیپ ارزش بازسازی داره ؟
    هزینه هاش چه جوریه ؟
    آیا می شه روی جیپ 4 سیلند یه موتور 6 یا 8 سیلندر گذاشت ؟
    جیپ چه رنگی باشه بهتره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •