دوستان چند روزی هست که کنفرانس یاهو مسنجر دیگه کار نمی کنه!
همچنین این دشواری که توی ویندوز اکس پی وقتی زبان رو دگرگون می کنیم یاهو منسجر قفل می کنه هنوز حل نشده؟ راهی نداره؟
دوستان چند روزی هست که کنفرانس یاهو مسنجر دیگه کار نمی کنه!
همچنین این دشواری که توی ویندوز اکس پی وقتی زبان رو دگرگون می کنیم یاهو منسجر قفل می کنه هنوز حل نشده؟ راهی نداره؟
دوست خوبم سلام
من هم قبلا از دایال آپ استفاده میکردم و مودم ویس آور بود و از قابلیت ویس کال به راحتی استفاده میکردم بدون هیچ مشکلی
اما الان از adsl استفاده میکنم وژن 11 مسنجر و اوست 6.128 روی پی سی
نمیدونم مشکل از کجاست که ویس کال من کار نمیکنه اصلا های لایت نیسه
حتی توی تست هارد ور داخل پرفورمنس مسنجر هم جواب میده و اون نوار روشن میشه اما نه توی کنفرانس نه توی پی ام نه توی روم هیچ خبری از ویس کال نیست؟ البته منالان روی پی سی وب کم ندارم!
همین شرایط رو با یه نوبت وبک هم دارم اونجا همه چی درسته و وب کم و ویس کال های لایت هست
اما توی پی سی من نه؟ ممکنه علتش نبود وب کم باشه؟ ولی فکر نکنم چون الان با ورژن 8 هم امتحان کردم نشد
کنفرانس مشکلی نداره.. شما مطمئنی اینترنت شما و اون ISP ای که ازش سرویس میگیره محدودیت در این زمینه اعمال نکرده ؟
در مورد ویندوز XP و تغییر زبان هم باید بگم که من حدس میزنم از ورژن 9 و یا 10 دارید استفاده میکنید که این مشکل رو دارید
این مشکل روی ورژن 9 و 10 به دفعات دیده شده و خود سایت یاهو هم نتونسته مشکل رو تو سیستم عامل XP برطرف کنه
بهتره از ورژن 8 فول استفاده کنید که کاملا با ویندوز XP سازگاره
ببخشيد من اهل كرمانشاهم يه چند وقتيه هرچي سعي ميكنم كه برم با ياهو on بشم !
نميتونم !
با چند كافي نت ديگه هم همين كار و امتحان كردم ولي نميره ولي دوستان توي شهرهاي ديگه ميرن به راحتي !
ميتونن برن 1
به نظر شما مشكل چيه ؟
کسی از دوستان سورس بدست اوردن ادد لیست یاهو رو داره ؟
با آی دی شما از جاهای دیگه راحت کانکت میشن ؟
سلام دوستان
من گاهي اوقات از ف ي ل ت ر شكن استفاده ميكنم و براي همين تنظيمات پ ر و ك س ي اينترنت اكسپلورر رو براي اون عوض ميكنم. ظاهرا ياهو مسنجر هم تنظيمات پروكسيش رو خودبخود از اينترنت اكسپلورر ميگيره و اين باعث ميشه وقتي كه تنظيمات پ ر و ك س ي اكسپلورر روي ف ي ل ت ر شكن هست ولي ف ي ل ت ر شكن غيرفعاله، ياهو مسنجر نتونه لوگين بكنه. حالا سئوال من اينه كه آيا ميشه يه كاري كرد ياهومسنجر تنظيمات اينترنت اكسپلورر رو استفاده نكنه؟
سلام من این برنامه ای میخواستم که میشد دوتا آیدی رو باهم باز کرد
برای یاهوو مسنجر 11
با سلام
برنامه ی multi yahoo login رو امتحان کردید؟
موفق باشید.
نخیر این ها به هم مربوط هستند
اگر دقت کرده باشید هنگام آپدیت کردن اینترنت اکسپلورر 8 به 9 اگر یاهو مسنجر باز باشه پیغام میده که یاهو رو ببندید چون با این نرم افزار مرتبط هست و تا زمانی که یاهو رو نبندی نرم افزار نصب نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)