سلام
کسی میدونه سرعت دانلود 1مگ پیشگامان چقدره
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
سلام
کسی میدونه سرعت دانلود 1مگ پیشگامان چقدره
1مگ با 128 هیچ فرقی نداره سرعت دانلود فقط به منطقه بستگی داره .
ما پیشگامانیا که داریم شرکتو عوض می کنیم توصیه می کنم شما هم طرفه این شرکت بی درو پیکر نیاید![]()
پیشگامان کلا قطع شد ! الان دارم از دیال اپ استفاده میکنم !
دوستان واسه مرکز طاهرزاده شرکتی هست که شبانه افت سرعت نداشته باشه و سرعت شبانه اش خوب باشه !؟
عزیز بخاطره این پرسیدم که الان پیشگامان دارم
اول 128 داشتم الان 1مگ باور کنید هیچ تغییری نکرده سرعت اینا تمام سرویساشون رویه عدد بسته شده من نمیدونم چرا پول های متفاوتی می گیرن .همه ی سرویساشون با هم یکیه
توی این منطقه بچه ها از پارس آنلاین راضی هستن
==
و بازگشت همه به سوی ultra ست!
سلام دوستان
کسی از شرکت فن آوا سرویس های خلیج فارس را گرفته؟اگه کسی داره ممنون مشم اطلاعاتی درباره کیفیتش بهم بده.
بعد 3 سال که مشتری شاتل بودم دیگه تصمیم گرفتم شرکت را عوض کنم.چون دیگه این اواخر دارن بد جور اذیت میکنند.پشتیبانی ضعیف-دزدی در حجم ها-شبانه در حد دیال آپ و ....
بهترین پینگ را الان کدام شرکت داخل اصفهان داره.(البته الان با پینگ شاتل هم مشکلی ندارم ping 4.2.2.4 حدود 290-300 هست)اما به دلایلی که بالا گفتم میخوام شرکت را عوض کنم.
انتظارات من پینگ مناسب (حداقل در حد همین شاتل باشه) سرعت دانلود هم حداقل 25 کیلو بایت ترافیک هم ترجیحا نامحدود.
خودم غیر از سرویس PG2-a خلیج فارس فن اوا چیزی با این مشخصات پیدا نکردم.البته هنوز نمیدونم سرعت دانلود و پینگش به چه صورتی هست.
لطفا اگه کسی از فن آوا سرویس خیلج فارس داره سرعت دانلود را بگه و لطف کنه از 2 تا ip زیر پینگ بگیره.ممنون
4.2.2.4
91.99.100.91
من 2 ساله خليج فارس فن آوا دارم و واقعا راضي هستم . بهترين سرويسي كه تو اصفهان ميشه گرفت همين هست
اينم تست سرويس PG2 كه الان گرفتم :
![]()
سلام . من قبلا این سوال رو پرسیدم اما جواب نگرفتم والا اگر بخوام تاپیک رو هم بگردم ترافیکم تموم میشه . من فعلا شاتل دارم اما می خوام کوچ کنم به یه شرکت دیگه .
تو منطقه مخابراتی شهید ردانی پور خیابان 22 بهمن کدوم شرکت بهتره ؟؟؟؟ مخصوصا شبانش ؟؟؟؟
منم مثل شما در محدوده مرکز مخابراتی ردانی پور هستم،سرویس اکو512 شاتل،5 شب است که سرعت از 1 بامداد تا 8 صبح در حد دیال آپ است،پشتیبانی شاتل هم همش جواب اشتراک 1 به 8 و این توجیهات الکی را می دهند،کلاً طبق بررسیهای من شبانه اکثر شرکتها دچار مشکل شده است و البته خیلی روشن است که کم کم اینترنت ملی را تجربه خواهیم کرد وآن به این معناست که کم کم دانلود شبانه و ارتباط بین الملل را باید در خواب دید!،فقط این را بگویم به هر کجا که روی آسمان همین رنگ است!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)