تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 445 از 577 اولاول ... 345395435441442443444445446447448449455495545 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,441 به 4,450 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه سرعت دانلود 1مگ پیشگامان چقدره

2. این کاربر از alfee2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه سرعت دانلود 1مگ پیشگامان چقدره
    1مگ با 128 هیچ فرقی نداره سرعت دانلود فقط به منطقه بستگی داره .
    ما پیشگامانیا که داریم شرکتو عوض می کنیم توصیه می کنم شما هم طرفه این شرکت بی درو پیکر نیاید

4. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

پیشگامان کلا قطع شد ! الان دارم از دیال اپ استفاده میکنم !

6. این کاربر از behrouz206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان واسه مرکز طاهرزاده شرکتی هست که شبانه افت سرعت نداشته باشه و سرعت شبانه اش خوب باشه !؟

8. این کاربر از Glad Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

عزیز بخاطره این پرسیدم که الان پیشگامان دارم
    اول 128 داشتم الان 1مگ باور کنید هیچ تغییری نکرده سرعت اینا تمام سرویساشون رویه عدد بسته شده من نمیدونم چرا پول های متفاوتی می گیرن .همه ی سرویساشون با هم یکیه

10. این کاربر از alfee2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان واسه مرکز طاهرزاده شرکتی هست که شبانه افت سرعت نداشته باشه و سرعت شبانه اش خوب باشه !؟
    توی این منطقه بچه ها از پارس آنلاین راضی هستن

==

و بازگشت همه به سوی ultra ست!

12. این کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان

کسی از شرکت فن آوا سرویس های خلیج فارس را گرفته؟اگه کسی داره ممنون مشم اطلاعاتی درباره کیفیتش بهم بده.

بعد 3 سال که مشتری شاتل بودم دیگه تصمیم گرفتم شرکت را عوض کنم.چون دیگه این اواخر دارن بد جور اذیت میکنند.پشتیبانی ضعیف-دزدی در حجم ها-شبانه در حد دیال آپ و ....

بهترین پینگ را الان کدام شرکت داخل اصفهان داره.(البته الان با پینگ شاتل هم مشکلی ندارم ping 4.2.2.4 حدود 290-300 هست)اما به دلایلی که بالا گفتم میخوام شرکت را عوض کنم.

انتظارات من پینگ مناسب (حداقل در حد همین شاتل باشه) سرعت دانلود هم حداقل 25 کیلو بایت ترافیک هم ترجیحا نامحدود.

خودم غیر از سرویس PG2-a خلیج فارس فن اوا چیزی با این مشخصات پیدا نکردم.البته هنوز نمیدونم سرعت دانلود و پینگش به چه صورتی هست.
    لطفا اگه کسی از فن آوا سرویس خیلج فارس داره سرعت دانلود را بگه و لطف کنه از 2 تا ip زیر پینگ بگیره.ممنون
    4.2.2.4
    91.99.100.91

14. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام دوستان

کسی از شرکت فن آوا سرویس های خلیج فارس را گرفته؟اگه کسی داره ممنون مشم اطلاعاتی درباره کیفیتش بهم بده.

بعد 3 سال که مشتری شاتل بودم دیگه تصمیم گرفتم شرکت را عوض کنم.چون دیگه این اواخر دارن بد جور اذیت میکنند.پشتیبانی ضعیف-دزدی در حجم ها-شبانه در حد دیال آپ و ....

بهترین پینگ را الان کدام شرکت داخل اصفهان داره.(البته الان با پینگ شاتل هم مشکلی ندارم ping 4.2.2.4 حدود 290-300 هست)اما به دلایلی که بالا گفتم میخوام شرکت را عوض کنم.

انتظارات من پینگ مناسب (حداقل در حد همین شاتل باشه) سرعت دانلود هم حداقل 25 کیلو بایت ترافیک هم ترجیحا نامحدود.

خودم غیر از سرویس PG2-a خلیج فارس فن اوا چیزی با این مشخصات پیدا نکردم.البته هنوز نمیدونم سرعت دانلود و پینگش به چه صورتی هست.
    لطفا اگه کسی از فن آوا سرویس خیلج فارس داره سرعت دانلود را بگه و لطف کنه از 2 تا ip زیر پینگ بگیره.ممنون
    4.2.2.4
    91.99.100.91
    من 2 ساله خليج فارس فن آوا دارم و واقعا راضي هستم . بهترين سرويسي كه تو اصفهان ميشه گرفت همين هست
    اينم تست سرويس PG2 كه الان گرفتم :

16. 2 کاربر از masoudboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام . من قبلا این سوال رو پرسیدم اما جواب نگرفتم والا اگر بخوام تاپیک رو هم بگردم ترافیکم تموم میشه . من فعلا شاتل دارم اما می خوام کوچ کنم به یه شرکت دیگه .

تو منطقه مخابراتی شهید ردانی پور خیابان 22 بهمن کدوم شرکت بهتره ؟؟؟؟ مخصوصا شبانش ؟؟؟؟

18. این کاربر از ma-bah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام . من قبلا این سوال رو پرسیدم اما جواب نگرفتم والا اگر بخوام تاپیک رو هم بگردم ترافیکم تموم میشه . من فعلا شاتل دارم اما می خوام کوچ کنم به یه شرکت دیگه .

تو منطقه مخابراتی شهید ردانی پور خیابان 22 بهمن کدوم شرکت بهتره ؟؟؟؟ مخصوصا شبانش ؟؟؟؟

منم مثل شما در محدوده مرکز مخابراتی ردانی پور هستم،سرویس اکو512 شاتل،5 شب است که سرعت از 1 بامداد تا 8 صبح در حد دیال آپ است،پشتیبانی شاتل هم همش جواب اشتراک 1 به 8 و این توجیهات الکی را می دهند،کلاً طبق بررسیهای من شبانه اکثر شرکتها دچار مشکل شده است و البته خیلی روشن است که کم کم اینترنت ملی را تجربه خواهیم کرد وآن به این معناست که کم کم دانلود شبانه و ارتباط بین الملل را باید در خواب دید!،فقط این را بگویم به هر کجا که روی آسمان همین رنگ است!

20. این کاربر از mea2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •