تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 445 از 2550 اولاول ... 3453954354414424434444454464474484494554955459451445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,441 به 4,450 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام خدمت دوستان محترم. من 3 ماه از پارس آنلاین سرویس گرفتم اوایلش خوب بود اما بعدا افتضاح شد .الان می خوام شرکتم عوض کنم به نظر شما الان بهترین شرکت از نظر سرعت بخصوص دانلود شبانه و قطع نشدن کدام است . سرویس مد نضر من 512 محدود است . خواهش می کنم به دور از تعصب و تبلیغ باشه و من رو مثل یک دوست راهنمایی کنید.مرسی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام خدمت دوستان محترم. من 3 ماه از پارس آنلاین سرویس گرفتم اوایلش خوب بود اما بعدا افتضاح شد .الان می خوام شرکتم عوض کنم به نظر شما الان بهترین شرکت از نظر سرعت بخصوص دانلود شبانه و قطع نشدن کدام است . سرویس مد نضر من 512 محدود است . خواهش می کنم به دور از تعصب و تبلیغ باشه و من رو مثل یک دوست راهنمایی کنید.مرسی
    بستگی داره به منطقه و شهرتون ولی فکر کنم کلاسیک همارا خوب باشه 3 ماه 29500

3. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

بستگی داره به منطقه و شهرتون ولی فکر کنم کلاسیک همارا خوب باشه 3 ماه 29500
    من ساکن منطقه ائل گلی تبریز هستم . لطفا دوستان دیگه ای که در این منطقه هستند کمکم کنند. مرسی

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من ساکن منطقه ائل گلی تبریز هستم . لطفا دوستان دیگه ای که در این منطقه هستند کمکم کنند. مرسی
    مطمئن باش هر کسی isp خودش رو بهت توصیه می کنه . به نظرم همه ی isp ها خوبن . بستگی به خودت داره .

6. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

مطمئن باش هر کسی isp خودش رو بهت توصیه می کنه . به نظرم همه ی isp ها خوبن . بستگی به خودت داره .
    رفیق من اون طرفه شاتل فکر کنم 512 داره با 60 وو اینا دانلود می کنه . فکر نکنم ناراضی باشه /.
    دوستان دیگه هم کمک کنن /.

8. این کاربر از arash66_2m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amin_damer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

shoma kodom servicesho dashti ? shaba che gadr boud? hajm download va soratesh ham chand bud? akhe man pars128 daram mikham bebinam tamdid konam ya na man shabane miyangin 1.2 GB dl mikonam sherkataye dige shaba mage che gadr dl mikonan? mici

10. این کاربر از amin_damer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اگر مرکز مخابراتیتون ولیعصر هست من می دونم اونجا همارا خوبه بقیه رو نمی دونم.

shoma kodom servicesho dashti ? shaba che gadr boud? hajm download va soratesh ham chand bud? akhe man pars128 daram mikham bebinam tamdid konam ya na man shabane miyangin 1.2 GB dl mikonam sherkataye dige shaba mage che gadr dl mikonan? mici
    آقا فارسی تایپ کنید.
    همارا سیستم هم همون 1.2 گیگ از 2 تا 8 صبح دانلود میکنه و جمعه ها هم از 2 تا 10 صبح تقریبا 1.6 گیگ دانلود میکنه.

12. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من پارس آنلاین دارم اوایل 2 gig هم شبانه دانلود کردم اما هرچه می گذره سرعت و حجم شبانه کم شده تا اینکه از دو هفته قبل شبانه حدود 20 بار قطع وصل داشتم و ماکزیمم 500 مگابایت دانلود دارم . به همین خاطره که تصمیم به تعویض گرفتم .

---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------

رفیق من اون طرفه شاتل فکر کنم 512 داره با 60 وو اینا دانلود می کنه . فکر نکنم ناراضی باشه /.
    دوستان دیگه هم کمک کنن /.
    مرسی دوست من از کمکت از لحاظ قطع شدن شبانه چی ؟

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

من پارس آنلاین دارم اوایل 2 gig هم شبانه دانلود کردم اما هرچه می گذره سرعت و حجم شبانه کم شده تا اینکه از دو هفته قبل شبانه حدود 20 بار قطع وصل داشتم و ماکزیمم 500 مگابایت دانلود دارم . به همین خاطره که تصمیم به تعویض گرفتم .

---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------

مرسی دوست من از کمکت از لحاظ قطع شدن شبانه چی ؟
    بی خبرم /. ولی بعضی روزها تا اونجا که میدونم قطعی داره حالا نمی دونم زیاده یا نه قطعی هاش!

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بچه ها برنامه ای هست که بشه باهاش سرعت اینترنت رو تو روز پایین آورد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •