تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 445 از 3745 اولاول ... 3453954354414424434444454464474484494554955459451445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,441 به 4,450 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من اصلا مشکل سرعت ندارم
    روزا 110 دانلود میکنه شبا 60-70 اصلا هم قطعی نداره خیلی عالیه
    سرعت من 128 هست
    شما تهرانید؟ کسی دیگه هست که با 128 سرعت دانلودش 110 هست؟؟ یکی 2 مگ داره سرعتش به زور به 80-90 میرسه یکی هم با 128 اینجوری. این دیگه چه سیاستیه آشغالیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhd1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من ديشب 750 مگ دانلود كردم البته شايد تعجب كنيد 84 اهنگ رو گذاشتم باهم دانلود بشن كه در كل سرعت شد 70 ولي يه فايل 50 مگ از همون سرور گذاشتم سرعت بيشتر 18 نميشد جريان چيه؟ راه چاره كجاست؟

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برای من که طرح افطار تا حالا 1 مگ هم کم نکرده
    شما هرشب حجمتو دقیق قبل ساعت 20 چک کن بعد یه بارم ساعت 21 یعد دانلود رایگان چک کن
    ببین نتیجه چی میشه

درست حرف دلمو زدي منم امروز زنگ زدم پشتيباني گفته واسه شهرما رايگان نيست گفتم دو شب پيش رايگان بود چي شده الان نيست گفت صبح زنگ بزن مسئله رو حل ميكنيم سريع قطع كرد نزاشت بگم فردا جمعه اس
    بخاطر اين بي احترامي كه بهم كردن شنبه ميرم اونجا تا 230 مگ پس نگيرم بر نميگردم
    اهواز شرکت های بهتری نداره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

شما هرشب حجمتو دقیق قبل ساعت 20 چک کن بعد یه بارم ساعت 21 یعد دانلود رایگان چک کن
    ببین نتیجه چی میشه

اهواز شرکت های بهتری نداره؟
    هست ولي پورت خالي ندارن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

نه من تهران نیستم یکی از شهر های فارس هستم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

لعنت به اين اسياتك ساعت 1.25 سرعت 8 adsl يك مگ بايد سرعت 8 باشه
    اين حروم خورا يك ماه سرعت روزانه 90 و شبا 8 تو پاچمون ميكنن اين ايرانسل حداقل سرعت روزو شبش مساويه ولي اينا چي 90 كجا 8 كجا حيف كه 60 تومن (سه ماه) ريختم تو جيبشون وگرنه همين فردا ميرفتم خط رو از رانژه در مياوردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

لعنت به اين اسياتك ساعت 1.25 سرعت 8 adsl يك مگ بايد سرعت 8 باشه
    اين حروم خورا يك ماه سرعت روزانه 90 و شبا 8 تو پاچمون ميكنن اين ايرانسل حداقل سرعت روزو شبش مساويه ولي اينا چي 90 كجا 8 كجا حيف كه 60 تومن (سه ماه) ريختم تو جيبشون وگرنه همين فردا ميرفتم خط رو از رانژه در مياوردم
    من الان 5 سال اشتراک این شرکت رو دارم سال به سال داره بدتر می شه 2 سال اول هر سرعتی می گرفتی همون رو می دادن الان من 2 مگ دارم 18 کیلو دانلود شبانش صبح هم بیشتر از 120 نمی شه زنگ می زنم می گن برو از مایکروسافت دانلود کن سرعتت رو چک کنیم بعد که می فهمن چه گندی زدن می گن ایراد از ما نیست می خواید کارشناس بفرستیم که یکمی بیشتر بچاپیم خلاصه فایده نداره اگر تو مرکز دیگه شرکتهای بهتری هست عوض کنید منم اسم توی پیشگامان نوشتم گفتن پورت خالی نداریم ولی احتمالا به زودی خالی می شه

8. این کاربر از SAHANDE3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه POROMA2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من شاتل دارم میخوام برم اسیاتک پیشنهاد میشه؟ لطفا دوستان کمک نظر بدن؟
    اصفهان
    Last edited by POROMA2008; 13-08-2011 at 03:06.

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

سلام ،
    من الان شاتل دارم ، می خوام بیام آسیاتک ، فقط یه مشکلی هست ، اونم اینه که واسه شبانه باید یوزر و پسورد رو عوض کنم (شاتل اتوماتیک خودش میره تو حالت رایگان)

من هم مودم wireless دارم ، و کانکشنش رو برداشتم ، راهی هست که مودم کانکشن رو عوض کنه ؟
    چون دیگه ممکنه 12 به بعد خواب باشم :-؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه death_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Cloud

پيش فرض

من هیچوقت مشکل جدیه سرعت نداشتم
    تقریبا شبی5 گیگ دارم دانلود میکنم. سرویس 2 مگ دارم
    فقط از زمانیکه از ساعت 8 تا 9 رایگان شده، دائما قطعی دارم ولی بعد از 9 دوباره درست میشه. کسی این مشکل داره؟

---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------

سلام ،
    من الان شاتل دارم ، می خوام بیام آسیاتک ، فقط یه مشکلی هست ، اونم اینه که واسه شبانه باید یوزر و پسورد رو عوض کنم (شاتل اتوماتیک خودش میره تو حالت رایگان)

من هم مودم wireless دارم ، و کانکشنش رو برداشتم ، راهی هست که مودم کانکشن رو عوض کنه ؟
    چون دیگه ممکنه 12 به بعد خواب باشم :-؟؟
    آسیاتک خیلی وقته که خودش به صورت اتوماتیک میره حالت دانلود رایگان.
    هیچ زمانی هم نیاز به تغییر یوزر و پسور نداشته

---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------

من الان 5 سال اشتراک این شرکت رو دارم سال به سال داره بدتر می شه 2 سال اول هر سرعتی می گرفتی همون رو می دادن الان من 2 مگ دارم 18 کیلو دانلود شبانش صبح هم بیشتر از 120 نمی شه زنگ می زنم می گن برو از مایکروسافت دانلود کن سرعتت رو چک کنیم بعد که می فهمن چه گندی زدن می گن ایراد از ما نیست می خواید کارشناس بفرستیم که یکمی بیشتر بچاپیم خلاصه فایده نداره اگر تو مرکز دیگه شرکتهای بهتری هست عوض کنید منم اسم توی پیشگامان نوشتم گفتن پورت خالی نداریم ولی احتمالا به زودی خالی می شه
    به نظر من مربوط به ظرفیت مرکز کخابراتی شما میشه. مرکز شما توانایی در ارائه سرویس مطلوب نداره
    منم الان نزدیک به 5 سال میشه مشترک آسیاتک هستم، ولی دقیقا سال به سال کیفت سرویسش بهتر شده من سرعت 2 مگ دارم، روز و شب هیچ فرقی در سرعت دانلود برای من نمیکنه. تقریبا سرعت دانلودم بین 230 - 260 متغیره

12. این کاربر از death_man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •