تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 445 از 521 اولاول ... 345395435441442443444445446447448449455495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,441 به 4,450 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

میشه بگی طبقه چندم علائدینه؟

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

میشه بگی طبقه چندم علائدینه؟
    فروشگاهش داخل ساختمون پاساژ هست، ولی ورودیش بیرونه. بالاش هم تابلو زده پارت اوریجینال... بگردی آسون پیدا می کنی
    ولی دست نگه دار، باز من از نوکیا بپرسم دیگه چه شرکتایی عرضه قاب و لوازم جانبی اصلی دارن، بهت می گم

3. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

گفت 85 تومن خیلی گرون میده !!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

گفت 85 تومن خیلی گرون میده !!!!!!!!
    همین حدوداس... من یادم میاد مال گوشی مرحوم 3250 ام در میومد 75 تومان

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

میگم یه کاری کنیم بریم یه گوشی نو بخریم بعد بازش کنیم .......تیکه تیکه شو بفروشیم....

این جور که از شواهد بر میاد 85 چوغ قابش می ارزه....28 چوغ باطریش می ارزه.45 چوغ ال سی دیش می ارزه...30 چوغ اسپیکراش می ارزه...و.........جدی بریم این کارو بکنیم کلی سود می کنیم....!!!!: دی

7. 3 کاربر از Ali_BlueBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگم یه کاری کنیم بریم یه گوشی نو بخریم بعد بازش کنیم .......تیکه تیکه شو بفروشیم....

این جور که از شواهد بر میاد 85 چوغ قابش می ارزه....28 چوغ باطریش می ارزه.45 چوغ ال سی دیش می ارزه...30 چوغ اسپیکراش می ارزه...و.........جدی بریم این کارو بکنیم کلی سود می کنیم....!!!!: دی
    دقیقا ، ولی آب کردنش طول میکشه و وقت میبره اما خیلی سود داره ، یکی از آشناهای ما با زانتیا اینکارو کرد !!! یه چند ماهی طول کشید اما آخرش 58 اینا گیرش اومد !!!!!

-
    یه سوال بنظرتون من باطری 18 بگیرم که گارانتی و اینا نداره یا 28 ؟ میارزه برا گارانتی 10 تومن بدم ؟

9. 3 کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

دقیقا ، ولی آب کردنش طول میکشه و وقت میبره اما خیلی سود داره ، یکی از آشناهای ما با زانتیا اینکارو کرد !!! یه چند ماهی طول کشید اما آخرش 58 اینا گیرش اومد !!!!!

-
    یه سوال بنظرتون من باطری 18 بگیرم که گارانتی و اینا نداره یا 28 ؟ میارزه برا گارانتی 10 تومن بدم ؟
    ابراهیم جون! این قیمتی که گفتم برای 1.5 سال پیش هست. الآن شاید کمتر شده باشه... شما یه تماس با شرکت اتصالات بگیر ببین چند قیمت شده.

در مورد اون تیکه تیکه کردن گوشی هم در مورد 3250 زیاد فکر کردم؛ ایده ملسیه... اما IC فلش گوشیم مشکل داره.... فعلا که نمی تونم!

11. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

ابرهیم جون کجایی .......اقا این باطریه ان 79 که توی این نمیره که یه 20 30 میل میزنه بیرون.......!!!(دیگه کار به سوهان کشیدن نمیرسه باید باید با ساطور بزنیم نصفش کنیم....: دی)

اقا کسی باطریه ان 81 رو روش تست کرده......میگن اون بهش میخوره......!؟!؟!

13. این کاربر از Ali_BlueBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

بعضي وقتها وقتي به مخاطبين ميرم و دكمه سبز رنگو ميزنم شماره رو نميگيره ولي وقتي شماره رو ميگيرم بعد دكمه سبزو ميزنم ميگيره براي اين مشكل بايد يه بار گوشيرو روشن خاموش كنم تا درست بشه. حداقل هفته اي يه بار اينطوري ميشه كسي ميدونه چه بلايي سرش امده. باتشكر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براهیم جون! این قیمتی که گفتم برای 1.5 سال پیش هست. الآن شاید کمتر شده باشه... شما یه تماس با شرکت اتصالات بگیر ببین چند قیمت شده.

در مورد اون تیکه تیکه کردن گوشی هم در مورد 3250 زیاد فکر کردم؛ ایده ملسیه... اما IC فلش گوشیم مشکل داره.... فعلا که نمی تونم!
    چیکار کردی گوشیو ؟ 3250 که خیلی خوبه نگرش دار روش یه سیم بنداز ( البته اگر حوصله داری ، من یه مدت 2 گوشی شدم ! مغزم سوتید ! )
    هنوز وقت نکردم برم بازار ، اما اگه برم 30 تومنم باشه میگیرم ، این باطریه اصابمو خط خطی کرده ، 2 ساعت بیشتر جواب نمیده ، باورتون نمیشه امروز بقدری داغ شد که نمیتونستم بگیرم تو دستم ! این محافظرو نباید میکندم.

ابرهیم جون کجایی .......اقا این باطریه ان 79 که توی این نمیره که یه 20 30 میل میزنه بیرون.......!!!(دیگه کار به سوهان کشیدن نمیرسه باید باید با ساطور بزنیم نصفش کنیم....: دی)

اقا کسی باطریه ان 81 رو روش تست کرده......میگن اون بهش میخوره......!؟!؟!
    عزیز دل سلام ! ببین رفتی باطری 79 گرفتی ؟ 20 30 میل ؟؟؟؟ یعنی2 3 سانت ، نه بابا ، اگر اون پیلاستیک تهشو بکنی 1 میل ازش کم میشه حدودا 2 3 میل اضافه میاد ( جولوشم یخورده فشار بدیم پخ شه ! ) ، چرا احتمالا بشه با ساب دادن درستش کرد ، این باطریا باید یه لایه محافظ داشته باشن دورشون ، که مطمئنم رو 79 هم هست ( من کاغذ دورشو کندم یه قوطی فلزی محکم بود ، فکر کنم اون باطری نباشه و لایه محافظ...) پس میشه با ساب دادن کوچیکش کرد .

باطری 81 هم همون باطری 82 ، فرقی ندارهکه ! 6mt جفتش .

-
    بعضي وقتها وقتي به مخاطبين ميرم و دكمه سبز رنگو ميزنم شماره رو نميگيره ولي وقتي شماره رو ميگيرم بعد دكمه سبزو ميزنم ميگيره براي اين مشكل بايد يه بار گوشيرو روشن خاموش كنم تا درست بشه. حداقل هفته اي يه بار اينطوري ميشه كسي ميدونه چه بلايي سرش امده. باتشكر
    احتمال میدم این مشکلاتی که شما داری از فارسی بودن گوشیت باشه ، چرا فارسیش میکنی ؟ برزار رو دیفالت انگلیسی باشه ، یه گوشیم بود نوکیا ، هر موقع فارسی میکردیم تماش بهم میریخت ... کلا فارسی اصلا توصیه نمیشه

16. 4 کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •