میشه بگی طبقه چندم علائدینه؟
فروشگاهش داخل ساختمون پاساژ هست، ولی ورودیش بیرونه. بالاش هم تابلو زده پارت اوریجینال... بگردی آسون پیدا می کنی
ولی دست نگه دار، باز من از نوکیا بپرسم دیگه چه شرکتایی عرضه قاب و لوازم جانبی اصلی دارن، بهت می گم![]()
گفت 85 تومن خیلی گرون میده !!!!!!!!
همین حدوداس... من یادم میاد مال گوشی مرحوم 3250 ام در میومد 75 تومان
میگم یه کاری کنیم بریم یه گوشی نو بخریم بعد بازش کنیم .......تیکه تیکه شو بفروشیم....
این جور که از شواهد بر میاد 85 چوغ قابش می ارزه....28 چوغ باطریش می ارزه.45 چوغ ال سی دیش می ارزه...30 چوغ اسپیکراش می ارزه...و.........جدی بریم این کارو بکنیم کلی سود می کنیم....!!!!: دی
دقیقا ، ولی آب کردنش طول میکشه و وقت میبره اما خیلی سود داره ، یکی از آشناهای ما با زانتیا اینکارو کرد !!! یه چند ماهی طول کشید اما آخرش 58 اینا گیرش اومد !!!!!میگم یه کاری کنیم بریم یه گوشی نو بخریم بعد بازش کنیم .......تیکه تیکه شو بفروشیم....
این جور که از شواهد بر میاد 85 چوغ قابش می ارزه....28 چوغ باطریش می ارزه.45 چوغ ال سی دیش می ارزه...30 چوغ اسپیکراش می ارزه...و.........جدی بریم این کارو بکنیم کلی سود می کنیم....!!!!: دی
-
یه سوال بنظرتون من باطری 18 بگیرم که گارانتی و اینا نداره یا 28 ؟ میارزه برا گارانتی 10 تومن بدم ؟
ابراهیم جون! این قیمتی که گفتم برای 1.5 سال پیش هست. الآن شاید کمتر شده باشه... شما یه تماس با شرکت اتصالات بگیر ببین چند قیمت شده.
در مورد اون تیکه تیکه کردن گوشی هم در مورد 3250 زیاد فکر کردم؛ ایده ملسیه... اما IC فلش گوشیم مشکل داره....فعلا که نمی تونم!
![]()
ابرهیم جون کجایی .......اقا این باطریه ان 79 که توی این نمیره که یه 20 30 میل میزنه بیرون.......!!!(دیگه کار به سوهان کشیدن نمیرسه باید باید با ساطور بزنیم نصفش کنیم....: دی)
اقا کسی باطریه ان 81 رو روش تست کرده......میگن اون بهش میخوره......!؟!؟!
بعضي وقتها وقتي به مخاطبين ميرم و دكمه سبز رنگو ميزنم شماره رو نميگيره ولي وقتي شماره رو ميگيرم بعد دكمه سبزو ميزنم ميگيره براي اين مشكل بايد يه بار گوشيرو روشن خاموش كنم تا درست بشه. حداقل هفته اي يه بار اينطوري ميشه كسي ميدونه چه بلايي سرش امده. باتشكر
چیکار کردی گوشیو ؟ 3250 که خیلی خوبه نگرش دار روش یه سیم بنداز ( البته اگر حوصله داری ، من یه مدت 2 گوشی شدم ! مغزم سوتید ! )براهیم جون! این قیمتی که گفتم برای 1.5 سال پیش هست. الآن شاید کمتر شده باشه... شما یه تماس با شرکت اتصالات بگیر ببین چند قیمت شده.
در مورد اون تیکه تیکه کردن گوشی هم در مورد 3250 زیاد فکر کردم؛ ایده ملسیه... اما IC فلش گوشیم مشکل داره....فعلا که نمی تونم!
![]()
هنوز وقت نکردم برم بازار ، اما اگه برم 30 تومنم باشه میگیرم ، این باطریه اصابمو خط خطی کرده ، 2 ساعت بیشتر جواب نمیده ، باورتون نمیشه امروز بقدری داغ شد که نمیتونستم بگیرم تو دستم ! این محافظرو نباید میکندم.
عزیز دل سلام ! ببین رفتی باطری 79 گرفتی ؟ 20 30 میل ؟؟؟؟ یعنی2 3 سانت ، نه بابا ، اگر اون پیلاستیک تهشو بکنی 1 میل ازش کم میشه حدودا 2 3 میل اضافه میاد ( جولوشم یخورده فشار بدیم پخ شه ! ) ، چرا احتمالا بشه با ساب دادن درستش کرد ، این باطریا باید یه لایه محافظ داشته باشن دورشون ، که مطمئنم رو 79 هم هست ( من کاغذ دورشو کندم یه قوطی فلزی محکم بود ، فکر کنم اون باطری نباشه و لایه محافظ...) پس میشه با ساب دادن کوچیکش کرد .ابرهیم جون کجایی .......اقا این باطریه ان 79 که توی این نمیره که یه 20 30 میل میزنه بیرون.......!!!(دیگه کار به سوهان کشیدن نمیرسه باید باید با ساطور بزنیم نصفش کنیم....: دی)
اقا کسی باطریه ان 81 رو روش تست کرده......میگن اون بهش میخوره......!؟!؟!
باطری 81 هم همون باطری 82 ، فرقی ندارهکه ! 6mt جفتش .
-
احتمال میدم این مشکلاتی که شما داری از فارسی بودن گوشیت باشه ، چرا فارسیش میکنی ؟ برزار رو دیفالت انگلیسی باشه ، یه گوشیم بود نوکیا ، هر موقع فارسی میکردیم تماش بهم میریخت ... کلا فارسی اصلا توصیه نمیشهبعضي وقتها وقتي به مخاطبين ميرم و دكمه سبز رنگو ميزنم شماره رو نميگيره ولي وقتي شماره رو ميگيرم بعد دكمه سبزو ميزنم ميگيره براي اين مشكل بايد يه بار گوشيرو روشن خاموش كنم تا درست بشه. حداقل هفته اي يه بار اينطوري ميشه كسي ميدونه چه بلايي سرش امده. باتشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)