خوب ببین مسعود جان توی سیمز عادی شغل ها خیلی عادی هستن یعنی فقط پیشرفت میکنه یه سری چیز نیاز داره و پیشرفت میکنه و درآمد بیشتر میشه
اما این proffisions خودت میبینی که چیکار میکنه(البته کارهایی که اضافه شده قبلی ها عادی هستن) قسمتایی هم ماموریتی شده
خوب ببین مسعود جان توی سیمز عادی شغل ها خیلی عادی هستن یعنی فقط پیشرفت میکنه یه سری چیز نیاز داره و پیشرفت میکنه و درآمد بیشتر میشه
اما این proffisions خودت میبینی که چیکار میکنه(البته کارهایی که اضافه شده قبلی ها عادی هستن) قسمتایی هم ماموریتی شده
سلام
سیمسی که من خریدم، rePack هست (یعنی نصب اوریجینال رو نداره) و بنابراین وقتی میخوام پک آپگرید مثل World Adventures رو نصب کنم، ارور میده که سیمس 3 نصب نیست. راهی هست که بتونم پک World Adventures رو نصب کنم. مثل تغییرات ریجستری؟
چی میگه
میگه باید آپدیت بشه؟
اون ربطی به ارجینال بودن داره
باید ورژن از 1.0.6.15 به 1.0.6.31 ارتقا بدی که اگه توی پست اول توجه کرده باشی روشش هست
برا اینکه بدونی ورژن سیمست چنده برو توی Sims 3 Launcher گوشه سمت چپ پایین
نوشته پتچ رو
فکر نکنم بشه
باید حتما سیمزتون نصب اورجینال داشته باشه.
مشکل رو همونطوری که ایده داده بودم حل کردم. به گفته ی یک سایت خارجی در لپ تاپ های اچ پی باید علاوه بر کلید های یاد شده ، کلید استارت کیبورد را هم فشار دهیم.
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
یه سوال داشتم.
تو بازی وقتی بر روی برخی از مکان ها کلیک می کنیم ، گزینه ای به نام Become partner داره. می خواستم بدونم که این به چه درد می خوره. در درآمد ها شریک می شویم؟ سودش اصلا می صرفه که 40000 تا بدم و شریک بشم؟
دوم اینکه آیا این سود (اگه اصلا سودی در کار هست) اگه سیمم بمیره ، دیگه بهم سودی نمی دن؟ (به نسل های بعدی) یعنی 40000 تا پول بی زبونم می پره؟
بله اون ، در واقع سهام اونجاست که شما میخریدش
بله می ارزه بخرید
+
بعد از مرگتون به بزرگترین فرد در خانوادتون میرسه
دوستان من وقتی پچ رو می خوام نصب کنم ارور میده ومیگه که نیاز به سیمز هست تا نصب بشه
الان هم سیمز 3 نصبه هم یه دونه از پکاش
موندم چه کار کنم
ممنون میشمهر چه زودتر کمکم کنین
Last edited by camry; 29-08-2010 at 11:56.
شما باید نسخه razor سیمز رو نصب کنید تا مشکل حل بشه. یا باید تبدیلش کنید به ریزور ، لینکش دو سه صفحه قبل هست.
ممنون میشم لینک رو برام بزارین
من الان دیگه ambition رو نصب کردمو تموم شد
ولی داخل جایی که روی زمین (کاشی.موکت.سنگ...) میکشیم اون عکسی که یک فلش روبه بالا سقف هست
همونی که جدید هست
میشه بهم بگین اون به چه درد میخوره؟
کجاش فلش رو به بالا هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)