سلام !
من ورد2007 دارم و یه سری فایل که روشون پسورد گذاشتم و یادم نیست، راهی داره که بشه پسورد اونا رو بازیابی کرد ؟
ممنون
سلام !
من ورد2007 دارم و یه سری فایل که روشون پسورد گذاشتم و یادم نیست، راهی داره که بشه پسورد اونا رو بازیابی کرد ؟
ممنون
Last edited by aRThaS_08; 05-03-2010 at 11:11.
سلام
برنامه زیر را دانلود کن پیدا میکنه:
پيدا كردن و بازيابي پسورد فايل هاي آفيس با Office Password Recovery Magic v6.1.1.59
لینک زیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
تو ورد 2003 هم تو ویندوز7و xp وقتی یه متن رو پیست میکنم ترتیب کلمات بهم می ریزه چیکارش کنم؟
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
سلام
تو ورد 2003 هم تو ویندوز7و xp وقتی یه متن رو پیست میکنم ترتیب کلمات بهم می ریزه چیکارش کنم؟
سلام
کافيه تمام متن رو انتخاب کنيد و کنترل و شيفت راست رو بزنيد تا مشکل حل بشه
قبل از سوال کردن جستجو کنيد
من با استفاده از save as pdf نسخه 2007 آفيس که تبديل ميکنم مشکلي وجود نداره
دوست داريد فايلتون رو بذاريد تا تبديلش کنم
منم همین کارو می کنم و اینطوری می شه!
در هر حال ممنون
شما یه عکس از تنظیمات Regional , Language و office language بذار تا بیشتر بشه راجع بهش تصمیم گرفت. اما قبل از اینا تنظیمات زبان آفیس از منوی استارت رو روی Persian تنظیم کن
سلام بچه ها
من از ورد 2003 استفاده میکنم که با هر بار باز کردن ورد به صورت پیش فرض از همون ابتدا زبان فارسی بود ولی متاسفانه حالا که ویندوزم رو عوض کردم ورد رو که اجرا میکنم زبانش لاتین شده و هر کاری میکنم که مثل سابق بشه امکانش وجود نداره اگه کسی میدونه باید چه تنظیماتی انجام بدم لطفا راهنماییم کنه.
سلام
این گزینه رو برو tools / options / complex scripts بعد از گزینه های پایین کشویی اولی روی system دومی روarabic بزار.
سلام
بعضی مواقع در تایپها، نیاز به استفاده از بار در بالای حرف انگلیسی داریم، معمولا اینا رو با پریم میذارم ولی آیا ورد امکان این رو داره که با یک خط بالای حرف بنویسیم؟ مثلا B با یه خط بالاش که B بار خونده میشه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)