سه ماهی میشه اینجوریه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سه ماهی میشه اینجوریه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
الان بچه هایی که صبانت دارن شبا روی چند دانلود میکنن !؟
خوب ساعت 3شب تازه رایگان شروع میشه ! خب اینو چیکارش میکنین !؟ ؟ ؟
تنظیم میکنیم خود کامپویتر روشن بشه دانلود کنه خاموش بشه اتومات!
سرعتش بستگی به منتظقتون داره.برای من حدودا 60 هست.اگه از 2 تا 7 روشن بذارم حدودا 1 گیگ دانلود میکنه.![]()
داداش گل خیلی راحت صحبت میکنی ...
یک اینکه فرض شما لینکت دایرکت نباشه بعدش فرض کن دایرکت باشه ریزوم نداشته باشه
اصلا مثل خیلی از لینکای سرورهای ایرانی که مستقیم هستن اما حسابی ندارن یک دفعه میگیرن باز شب میبینی نمیگیره !!
فقط در یک حالت خاص میتونی (برای لینک های Direct , Resume ) میتونی استفاده کنی، بقیه دانلودات رو چه کنی !؟
بعدش داداش چرا یکی بالا میگه شب روی 15 به زور باز شما میگی روی 60 !! ما نفمیدیم
شما مگه کجا میشینین !؟
شما در ضمن کلا هزینه اولیه برای راه اندازی چقدر دادی ؟ یعنی کلا برای شارژو، رانژه و نصب و ... ؟؟؟
ممنون
شبانه صبانت دو شبه که قطعه
من 5 سال صبانت داشتم هر چی سوال داری بپرس خودم جواب میدم
در مورد سرعت از همون اول بگم برات
اولا از 3 شبه نه دو شب من خودم خیلی شب ها بیدار بودم و امتحان کردم
دوما اگه قبل از 6.45 قطع کنی تا 7.38 دقیقه هم وصل میشه
سوما اوایل که گرفتم ماکزیمم دانلود شبانه 550 مگ بود (من خونم خیلی به مخابرات نزدیکه و مشکل نویز و... ) را ندارم
بعد که اومدن سرویس 64 را جمع کردن همه مجبوری رفتن 10 گیگ 128 که گرونتر بود را بگیرن سرعت شبانه را کمی بردن بالاتر و شد شبی حدودا 900 مگ
بعد باز 10 گیگ سه ماهه را کردن 9 گیگی سه ماهه و گفتن پولی که رو قبض می یاد هم خودشون ازمون میگیرن که قیمتش شد 39500 تومن و برای اینکه کسی سر و صدا نکنه باز سرعت شبانه را بردن بالاتر (البته هم پول رو قبض می یامد هم اونا ازمون میگرفتن) وشبی من تا 3.3 گیگ دانلود میکردم یعنی سرعت شبانه 2 مگ بود
بعد کم کم قطعی ها شروع شد اوایل ظهر ها همش قطع بود و سرعت شبانه هم اومد پایین رسید به شبی 700 مگ من اون موقع تازه تمدید کرده بودم سه ماهه که اینا گفتن این مشکل زود برطرف میشه و سرعت برمیگرده
سه ماه هم تموم شد و سرعت برنگشت ولی گفتن تا چند هفته بعدش سرعت خوب میشه و من رو همین حساب 3 ماه دیگه هم تمدید کردم ولی سرعت بهتر نشد و در نهایت از صبانت بعد از 6 ماه که سرعت فوق العاده کم شده بود و اکثر شب ها هم قطع بود کوچ کردم
ضمنا در انتها هم خط من را تا 45 روز از رانژه در نیاوردن و منم مجبور شدم از خط دیگه ای 512 مخابرات را بگیرم
این بود داستان من و صبانت
در مورد دانلود شبانه جونم برات بگه هنوز خسته نشید که زیاده
اولا یک تاپیک داره تو همین سایت که کامل توضیح داده برای دانلود شبانه اما اگه بخوای دانلود کنی
حتما باید رپید باز داشته باشی چون حتما باید رزیوم داشته باشه فایلت و اینکه چون ای پی ها ثابت نیست شبانه از مدیا فایر هم نمیتونی دانلود کنی
از سایت هایی هم که فیلم مستقیم میگذارن نمیتونی چون اون موقع همه دارن دانلود میکنن و سرعت ناجور میره پایین و میبینی بجای 50 سرعتت رو 15 است
خیلی شب ها هم قطعه و صبح که بیدار میشی میبینی همش ارورر داده و سیستمت بیخود چند ساعت روشن بوده
مشکل دیگه هم اینه که اینا طوری تنظیم کرده بودن سیستم هاشون را این اواخر که دفعه اول که کانکت میشدی هیچی دانلود نمیکرد و بعد از کانکت دوباره شروع به دانلود میکرد در نتیجه میدی 3-4 و 5-6 هیچی دانلود نشده مگر اینکه سیستم ات را طوری تنظیم کنی که چند دقیقه اول دو سه بار کانکت ودیسکانکت بشه تو هر ساعت
اون زمان هزینه رانژه ده تومن ازم گرفتن 5 تومن هم اسپلیتر و 5 تومن هم هزینه راه اندازی یعنی خوب تو پاچه کردن
در هر صورت من صبانت را به هیچکی توصیه نمیکنم البته الان هم مخابرات قطعی زیاد پیدا کرده گاهی مواقع بعد نیم ساعت با اینکه وصلی هیچی فایل نمیگیره
به نظر مخابرات هم کم کم راه های دزدی را داره خوب یاد میگیره
صبانت یک سیستم چرخشی داره برای اینکه همه را در ان واحد ناراضی نکنه و دزدی گرگی خودش را هم بکنه برای همین تو یک ماه حتما یک چند روزی سرعت شبانه ات می یاد پایین در حالی که نقاط دیگه شهر سرعت خوبهبعدش داداش چرا یکی بالا میگه شب روی 15 به زور باز شما میگی روی 60 !! ما نفمیدیم
من سه تا دوست داشتم که تو کوسنگی و وکیل اباد و ازاد شهر صبانت داشتن که همواره سرعت یکی کم بود در حالی که سرعت بقیه نرمال
ضمنا پشتیبانی هم همیشه جواب سر بالا میده میگه خطتت نویز داره مودم ات خرابه اشکال از مخابراتتون است از این دروغ ها
مثلا شبانه قطعه ولی همون موقع با روزانه میشه کانکت شد بهشون میگی میگن مشکل از مخابراته![]()
Last edited by masoudtr; 09-07-2011 at 00:33.
سومین شبی که کانکت نمیشه !!
صبانت تو مشهد تموم شدس...
تمام صحبتهای دوست خوبم masoudrejae رو تایید میکنم
من هم از سال 85 از صبانت دارم و هنوز هم دارم .
فقط در مورد قسمتی که قرمز کردم باید عرض کنم, این طرح 3 ماهه که انجام شده و شاید دوست عزیزمون قبل از این طرح اشتراکشون از صبانت رو تخلیه کرده بودن و هنوز ساعت 3 بوده .
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شبانه 3 شبه كه قطعه!
هيچكس هم پاسخگو نيست!
لطفا پول ما رو پس بديد
عزیز بالاترین سرعت من 50 تا 70 هست.لینک هارو رو وی پی اس مستقیم میکنم و بعد اونا رو شبا دانلود میکنم.
تایید میکنم.تعداد زیادی از سرور های دانلود سایت های ایرانی شبانه طبعا شلوغ هستن نمونه وطن دانلود.
من ساکن مشهدم.از مرکز مخابراتی کوثر میگرم و خونمون از مرکز دور نیست!
رانژ 15 تومان.البته 5 برای راه اندازی مودم بوده.که اون موقع بلد نبودم!
الانم 3 شبه قطعه و خیلی کلافه ام.از این بدتر شبا اینترنت پولی وصل میشه رایگان وصل نمیشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)