تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 445 از 1126 اولاول ... 345395435441442443444445446447448449455495545945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,441 به 4,450 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    دیروز پریروز به علتی هارد لپ تاپ من دچار بدسکتور شده و از حدود ۴۰ میلیون سکتور مانده تا آخر دیسک. برنامه های تست مثل hdd regenerator,HDAT2 بدسکتور شناسایی می کنند.تعدادی که جلوی خودم شناسایی شد ۳۰۰۰ تایی بود تهش معلوم نیست.
    به نظر میاد بدسکتور فیزیکی باشه چون از دیروز تا الان هر چقدر می زنم رفع بشه نمیشه.
    می تونم بدم بیرون برام درست کنن؟ چقدر در میاد؟
    این مقدار از هارد هم حدودا ۶۰ گیگابایت از هارد حساب میشه(شایدم کمتر) چون درایو ویندوز هست اینطوری شده.
    ممنون

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

یعنی با hdd regenerator تست میزنید ریکاوری نمیشه بدسکتورها ؟

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

یعنی با hdd regenerator تست میزنید ریکاوری نمیشه بدسکتورها ؟
    نه ریکاوری نمی شد. حتی با HDAT2 هم زدم نتونست. فیزیکی هستش دیگه؟ بایست ببرم بیرون درستش کنن. چقدر در میاد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله یا مشکل از فریم ویرهارد است یا پلاتر باید تمیز بشه اگه درست نشد باید تعویض بشه والا دقیق نمیدونم چقدر میشه باید برین بپرسین

داره خودمونی میشه beammada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من بایوس مادربوردم که p8p67 ه رو آپدیت کردم ... بعدباید 2 بار نصب میکردم بایوسو و بعد هم clear cmos ... من دفعه اول که ریستارت کردم سیستم هنگ میکرد اول و اصلا بالا نمیومد ...
    منم گفتم نمیشه باتری مادربوردو برداشتم تا ریست شه بایوس ...
    بعد ویندوز اومد بالا ولی یکی از هاردا همه ی درایواش پاک شده بود و اون هارد دیگه هم وقتی روی درایو ها کلیک میکردم drive is not accessable - Access id denied میداد ولی وقتی Check disk میکردم درست میشد باز بعد چند دقیقه همونجوری میشد ... (در ضمن هارد رو هم کندم دوباره زدم) !
    برای Recovery کردن اون هاردی که محو شده بود درایواش من از Remo Recover استفاده کردم و همه ی فایلایی که پاک شده بودو شناخت و همه رو به جز کل موزیک ها (mp3 - mp4 - m4a که شناخته بود ولی برنمیگردوند) برگردوند ... فقط من یک اشتباه کردم دیدم همه رو شناخته دوباره روی همون هارد ریکاوری کردم ... !
    بعدش اومدم بایوس رو برگردونم به حالت اول که دیگه مشکل نداشته باشه بدتر شد ! اون هارد اولی هم همش پاک شد و هاردی که ریکاوری کردم هم دوباره همه پارتیشن هاش پاک شد (به جز یک درایو 90گیگی از اونایی که ریکاوری کرده بودم) !
    الان دیگه موندم چیکار کنم فقط زدم اون اصلاعاتی که مونده که خیلی کمه حدود 100گیگ رو کپی کردم روی هارد اکسترنال ...
    الان نمیدونم چیکار کنم میخواستم ویندوز عوض کنم ترسیدم دست بزنم بدتر شه دیگه نشه ریکاوری کرد ...
    میگین چیکار کنم ؟ ببرم بدم بیرون ؟ یا خودم میشه درستش کنم ؟ بدم بیرون همش برمیگرده ؟ چون نصف tv show ها که برگشته بود اصلا اجرا نمیشد !
    Last edited by beammada; 06-06-2012 at 01:46. دليل: ...

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

تنها راه ریکاوری است اگه رو درایو ها اطلاعاتی نریزین میشه ریکاوری کرد هارد رو
    بعد از ریکاوری هارد رو مجددا پارتیشن بندی کنید

داره خودمونی میشه beammada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی من الان دوباره همشو ریکاوری کنم ولی یک جای دیگه بریزم ؟ یا روی همون هارد ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

یعنی من الان دوباره همشو ریکاوری کنم ولی یک جای دیگه بریزم ؟ یا روی همون هارد ؟
    نه یک جای دیگه بریزین

داره خودمونی میشه enigma1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اشتباه شد.ویرایش شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

هارد اکسترنال من دو روزه یه مشکلی پیدا کرده که هیچ چیزی روش کپی نمیشه ! فایلایی که از قبل روش بودن راحت و بی مشکل اجرا میشن ، ولی وقتی فایلی رو میخوام از هارد داخلی کپی کنم روش
    تو مرحله‌ی Discoverin Item میمونه و هنگ میکنه ، اصلا Windows Explorer به کل هنگ میکنه و میپکه و تا هاردو درنیارم کاری نمیشه کرد ! راهنمایی لطفا ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •