دوستان سعی کنن بحث طوری پیش بره که مفید باشه.. من نگاه کردم آمار اسپم بالاست...
فکر اون بنده خدا رو بکنید که اُومده و می خواد اطلاعات جمع کنه..!
.
.
.
سرعت پارس درحال حاضر 30 کیلو بایت در ثانیه..
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان سعی کنن بحث طوری پیش بره که مفید باشه.. من نگاه کردم آمار اسپم بالاست...
فکر اون بنده خدا رو بکنید که اُومده و می خواد اطلاعات جمع کنه..!
.
.
.
سرعت پارس درحال حاضر 30 کیلو بایت در ثانیه..
آقا ترو خدا بگو اسم کاربریشون چیه من دارم میترکم از کنجکاوی![]()
1. اقا ما غلط کردیم... فکر کنم اقای دکتر گلبرگ این حرفرو شنیدند، رفتند به اشنایان گفتن که بیایند و جواب مارو بدهند... امروزم که از کلاس داشتم برمیگشتم احساس کردم یکی تو کوچه میخواد بهم سوء قصد کنه...
2. چقدر بچه مثبت زیاده...
3. احترام چیزیه که باید کسب بشه و اگر هم بی احترامی صورت میگیره بدلیل فقدان لیاقت شخص در رفع مشکل مورد نظر یا عدم ارائه توضیحات قانع کنند و یا منطقی در راستای برطرف کردن مشکلات مذکوره... البته من معمولا بی احترامی نمیکنم، مگر اینگه تشخیص بدم شخص مورد نظر من طبق اصول منطقی رفتار نمیکنه. حالا یکسری افراد جانبداری میکنند و یکسری استقبال. اگر هم خود اقای دکتر گلبرگ یا از اشنایان یا کارکنانشون از ابراز احساسات بنده شاکی شدن، از حضور جمیعشون پلاس دیگر کاربرای این بخش عذر خواهی میکنم...(احساس دموکراسی بهم دست داد...
)...
5. دوست خوبمون که بعد از اندی اومدن تو فروم و دیدن که ظاهرا دعواست و بعد پشیمون شدن که چرا اومدن و گفتن دیگه نمیان، وسعت دید بسیاری بالایی دارند...
6. پرونده این بحث همینجا رسما بسته میشه و من بشخصه در این زمینه جوابگو نخواهم بود و فکر میکنم دوستان صاحب ادب هم فرمایشات بنده رو قبول داشته باشن...
Last edited by bios2bb; 29-05-2010 at 23:10.
پیشنهاد میکنم کارکنان اندیشه خودشون رو معرفی کنند که هم فضا کارشناسی تر بشه و هم مسائلی رو که پشت تلفن نمیشه بیان کرد، اینجا به راحتی میشه مطرح کرد... همونطور که مستحضر هستید، ما براحتی در مورد مسائلی از قبیل آناتومی گیاهان هم صحبت میکنیم... همچنین چالشی که ایجاد میشه به پیشرفت علمی دوستان و همچنین بهبود سرویس دهی خود شرکت ها منجر میشه...
شما یکم دسکتاپتون خلوت نیست؟؟!!!
تو کار آپگریت هم که هستید...
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
صفحه crm.askiran.com از کار افتاده...![]()
اره یه لیست از کارکنای اندیشه بدیم تک تک به هر کدوم یه ... بعد داد هرکی درو مد میفهمیم که کارمن اندیشست
بیخیال تورو خدا گیریم کارمند اندیشه این پست رو بخونه چه بهتر اما هیچ دلیلی واسه بی احترامی وجود نداره حوصله بحث هم ندارم
موندم اقای birak چه حوصله ای دارید هر سری کلی مطلب مینویسد
همه اینارو گفتم که بگم گوشو چشم شیطان کر و کور سرعت من تو خط 2 خوبه اگه با این گردو خاک شما امشب سرعت کل شهر تو منطقه 7 جمع نشه
موفق باشید
تو ۱۹۲ هر لحظه باید منتظر سوء قصد باشی![]()
من تاحالا اصلا از تورنت استفاده نمیکردم و حالا که دارم یه فایل باهاش دانلود میکنم متوجه شدم سرعت لینک مستقیم در برابر تورنت مثل سرعت خر خسته نوکر دن کیشوت در برابر همین رخش خودمون..
سرعت تورنتم از 130 تکون نمیخوره..
ماشالا..
به عکس کنار ایدیم میخوره به همین راحتی محل سکونتمو لو بدم؟؟؟!!!!192 بروبکس هستن...
گلسار هستیم، 722 هم هستیم. ولی کجا؟؟!!
سرعت تورنت به زور بوستر بین 80 تا 90=اعمال محدودیت از جانب شرکت بر روی لینک مستقیم=دود از کنده بلند میشه...
اقا بیراک لطف دارن داداش بزرگ ما هستن هر وقت خطایی از ما سر میزنه، راهنمایی میکنن...
---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
شد 150...![]()
ساعت 1.20 سرعت طرفای 150 اما همش طولانی صفر میشه میانگین بگیری میشه همون 50 خودمون 3 بار کلا 6 دقیقه صفر شد دی سی کردم دباره زدم کلی مون تا وصل شد الان که مینویسم وصل شد اما شده 40 ویا 50 البته 50 کمتر میرسه دوباره صفر شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)