تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 445 از 1635 اولاول ... 3453954354414424434444454464474484494554955459451445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,441 به 4,450 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

الان به نظر شما مدل قبلی یعنی SX20 ( جدا از دو مگاپیکسل بالاتر ) ارزش اختلاف قیمت 200 رو نسبت به Sx120 داره؟ منکه از لنز و مشخصاتشون چیزی سر در نمیارم , کیفیت کدوم بهتره؟ نویز کدوم کمتره؟

مرسی
    ببین اختلاف قیمت زیادی دارن این دو دوربین..که sx120 یه دوربین کامپکت و sx20 سوپر زوم میباشد..sx20 دوربین Hdو....میباشد..به تفاوت در جزئیات نگاه کنید
    الان بهترین مدل باتری چیه ؟

و بین این ۲ دوربین که گفتید کدوم بهترینه ؟

ممنون از لطفتون
    من خودم از باطری های اصل سونی استفاده میکنم و عالی هستند دوام بسیار بالا با عمر خوب...فکر کنم 4تاشو گرفتم 25 تومن یا بیشتر درست یادم نمیاد
    فکر کنم این اخریه خوب باشهه A1100 IS کدومشون کیفیت عکسبرداریش تو شب خوبه من کیفیت بیشتر مهمه برام
    ببین تو رنج 200 نباید انتظار داشته باشی فلاش قوی در اختیار بزاره برات ولی توی این لیستa1100 دوربین خوبی هست اگه خواستی بگو ریز اطلاعاتو بزارم بازم میگم انتخاب با خودته

2. این کاربر از MILIN3M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

6

ببین تو رنج 200 نباید انتظار داشته باشی فلاش قوی در اختیار بزاره برات ولی توی این لیستa1100 دوربین خوبی هست اگه خواستی بگو ریز اطلاعاتو بزارم بازم میگم انتخاب با خودته[/QUOTE]

خوب باشه برام بگو؟ و حداکثر میتونم 100 تومن دیگه روش بزارم به سختی . 250 تومن هم نیست؟من همونطور که میگم کیفیتش مهمه و شب هم خوب باشه؟

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ببین اختلاف قیمت زیادی دارن این دو دوربین..که sx120 یه دوربین کامپکت و sx20 سوپر زوم میباشد..sx20 دوربین Hdو....میباشد..به تفاوت در جزئیات نگاه کنید

من خودم از باطری های اصل سونی استفاده میکنم و عالی هستند دوام بسیار بالا با عمر خوب...فکر کنم 4تاشو گرفتم 25 تومن یا بیشتر درست یادم نمیاد

ببین تو رنج 200 نباید انتظار داشته باشی فلاش قوی در اختیار بزاره برات ولی توی این لیستa1100 دوربین خوبی هست اگه خواستی بگو ریز اطلاعاتو بزارم بازم میگم انتخاب با خودته

حالا مقایسه بین SX120 و SX200 چطور؟ هر چند به قیافه SX200 میخوره که خیلی ابتدایی باشه ولی ظاهرا ازSX120 خیلی جلوتر هست. نظر شما چیه؟

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

حالا مقایسه بین SX120 و SX200 چطور؟ هر چند به قیافه SX200 میخوره که خیلی ابتدایی باشه ولی ظاهرا ازSX120 خیلی جلوتر هست. نظر شما چیه؟
    Canon SX200 IS
    رزولوشن 12 مگاپیکسل زوم اپتیک12x مانیتور 3 اینچ قابلیت HD
    دوربین خوبیه و نباید قیافه ظاهری ملاک انتخاب باشه.. قیمتشم در حدود ۳۳۵,۰۰۰ تومان هست

1. دارای لنز واید 28mm
    2. دارای زوم اپتیک 12x
    3. تقویت شده با پردازشگر DIGIC 4 که باعث افزایش سرعت دوربین شده و جلوه طبیعی تری به عکس می دهد. با این تفاسیر شما شاهد عکسی بدون نویز،وضوع عالی و چاپ بی نقص خواهید بود.
    4. با رزولوشن 12.1 مگاپیکسلی که امکان بزرگ کردن عکس و یا برش آن را به شما میدهد.
    5. فیلمبرداری با کیفیت بالا (720P-30FPS)
    6. امکان اتصال کابل HDMI برای نمایش تصاویر روی تلویزیون های HD.
    7. مجهز به تنظیم دستی که می توانید هر طور که بخواهید دوربین خود را تنظیم کنید.
    8. دارای تکنولوژی تشخیص صحنه
    9. دارای تایمر خودکار عکس
    10. رفع قرمزی چشم اتوماتیک
    11. مجهز به سیستم های: AF/AE/FE/WB/
    12. این دوربین کارت حافظه SD/SCHC / MMC /MMC plus/HCMM plus ، را ساپورت میکند.
    اطلاعات بیشتر در صورت درخواست.

خوب باشه برام بگو؟ و حداکثر میتونم 100 تومن دیگه روش بزارم به سختی . 250 تومن هم نیست؟من همونطور که میگم کیفیتش مهمه و شب هم خوب باشه؟
    دوربین Canon PowerShot A1100 IS
    رزولوشن 12.1 مگاپیکسل زوم اپتیک 4X مانیتور 2.5 اینچ پردازشگر DIGIC 4 با قیمت 165 تومن با گارانتی البته

رزولوشن 12.1 پیکسل
    قابلیت تنظیمات هوشمند و تمام اوتوماتیک
    قابلیت تشخیص صحنه
    زوم اپتیکال 4x
    مجهز به لرزشگیر اپتیکی تصویر
    پردازشگر DIGIC4
    قابلیت جلوگیری از تار شدن تصویر با برخورداری از فناوری Motion Detection
    دارای تنظیمات AF/AE/FE/WB
    قابلیت FaceSelf Timer و اصلاح قرمزی چشم
    نمایشگر 2.5 اینچی
    فیلمبرداری VGA در حالت 30 فریم در ثانیه
    ساپورت باتری های AA

دوربینهای زیر عملکرد خوبی توی شب دارن+قیمت+اطلاعات اضافه در صورت درخواست

Panasonic DMC - LZ10
    رزولوشن 10 مگا پیکسل مانیتور2.5 اینچ لنز LEICA. با قیمت 248 هزار تومان

Olympus Stylus 780
    رزولوشن7مگا پیکسل ز.م اپتیک 5x مانیتور 2.5 اینچ ..با قیمت 280 هزار تومان

Nikon Coolpix P60
    رزولوشن 8 مگا پیکسل زوم اپتیک 5x مانیتور2.5 اینچ ..با قیمت 220 هزار تومان...(در مورد این دوربین سیستم D – Lighting وتنظیم حساسیت ایزو در شرایط نور کم مورد استفاده قرار میگرد، به طوری که با بالا بردن ایزو ، تصویر شفاف و بدون نویز به کار بر ارائه داده میشود)
    Last edited by MILIN3M; 31-12-2009 at 09:19.

6. 2 کاربر از MILIN3M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

Canon SX200 IS
    رزولوشن 12 مگاپیکسل زوم اپتیک12x مانیتور 3 اینچ قابلیت HD
    دوربین خوبیه و نباید قیافه ظاهری ملاک انتخاب باشه.. قیمتشم در حدود ۳۳۵,۰۰۰ تومان هست

1. دارای لنز واید 28mm
    2. دارای زوم اپتیک 12x
    3. تقویت شده با پردازشگر DIGIC 4 که باعث افزایش سرعت دوربین شده و جلوه طبیعی تری به عکس می دهد. با این تفاسیر شما شاهد عکسی بدون نویز،وضوع عالی و چاپ بی نقص خواهید بود.
    4. با رزولوشن 12.1 مگاپیکسلی که امکان بزرگ کردن عکس و یا برش آن را به شما میدهد.
    5. فیلمبرداری با کیفیت بالا (720P-30FPS)
    6. امکان اتصال کابل HDMI برای نمایش تصاویر روی تلویزیون های HD.
    7. مجهز به تنظیم دستی که می توانید هر طور که بخواهید دوربین خود را تنظیم کنید.
    8. دارای تکنولوژی تشخیص صحنه
    9. دارای تایمر خودکار عکس
    10. رفع قرمزی چشم اتوماتیک
    11. مجهز به سیستم های: AF/AE/FE/WB/
    12. این دوربین کارت حافظه SD/SCHC / MMC /MMC plus/HCMM plus ، را ساپورت میکند.

بله مشخصات خوبی که داره ولی قیافش اصلا تو کد من نمیره! درسته Sx110 و حتی Sx20 هم جز کامپکتها حساب میشن ولی حداقل اگه کسی بخواد حرفه ای هم کار کنه به قیافشون میخوره.

راستی در مورد عکاسی در شب تو این دو مدل یعنی 110 و 20 هم بگین. چون تو dpreview که هچی نزده و اون چند تا سایت دیگه هم که دوستان دادن فقط روییو داشت ازش. ( مثلا من الان با A550 کار میکنم , عکسهاش تو محیط کم نور اکثرا تار میشه )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بله مشخصات خوبی که داره ولی قیافش اصلا تو کد من نمیره! درسته Sx110 و حتی Sx20 هم جز کامپکتها حساب میشن ولی حداقل اگه کسی بخواد حرفه ای هم کار کنه به قیافشون میخوره.

راستی در مورد عکاسی در شب تو این دو مدل یعنی 110 و 20 هم بگین. چون تو dpreview که هچی نزده و اون چند تا سایت دیگه هم که دوستان دادن فقط روییو داشت ازش. ( مثلا من الان با A550 کار میکنم , عکسهاش تو محیط کم نور اکثرا تار میشه )
    درمحيطهاي كم نور فقط dslr ها با داشتن سنسور بزرگتر عكسهاي قابل قبول مي گيرند
    اما از بين دو دوربين فوق sx20 به مراتب بهتر از sx110 است
    اگر برات وزن دوربين مهم نيست sx20 انتخاب خوبي است كه هرگز از خريدنش پشيمان نمي شي
    عكس عالي در رده خودش و فيلم برداري hd
    يا حق

9. این کاربر از parasto2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamy_jengir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ببخشید sx20 زوم در حالت فیلمبرداری داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

1

Panasonic DMC - LZ1
    رزولوشن 10 مگا پیکسل مانیتور2.5 اینچ لنز LEICA. با قیمت 248 هزار تومان

Olympus Stylus 780
    رزولوشن7مگا پیکسل ز.م اپتیک 5x مانیتور 2.5 اینچ ..با قیمت 280 هزار تومان

Nikon Coolpix P60
    رزولوشن 8 مگا پیکسل زوم اپتیک 5x مانیتور2.5 اینچ ..با قیمت 220 هزار تومان...(در مورد این دوربین سیستم D – Lighting وتنظیم حساسیت ایزو در شرایط نور کم مورد استفاده قرار میگرد، به طوری که با بالا بردن ایزو ، تصویر شفاف و بدون نویز به کار بر ارائه داده میشود)[/QUOTE]

ممنونم اما من ترجیح میدم کنون وردارم اطلاعات خوبی میدی تورنج 250 تومن حداکثر میتونم پول بدم چی خوبه با توجه به شرایطی که گفتم اما کنون نه مارک دیگه ای

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

عزیزان اگر مشخصات w290 و wx1 رو بگین ممنون میشم.
    دوم اینکه آیا پرداخت هزینه ی بیشتر بابت wx1 به صرفه هست یا خیر؟

مرسی

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنون میشم اگر دوستان این سوال رو هم جواب بدهند که سنسور Super HAD CCD بهتر است یا R CMOS

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •