بازی بلد نیستید مجبورید خطا کنید پنالتی بدید![]()
![]()
![]()
بازی بلد نیستید مجبورید خطا کنید پنالتی بدید![]()
![]()
![]()
از آواتر خودت استفاده ميكنم و جوابت رو ميدم: خاموش شو!!!![]()
بد ترین خبر خبر مصدومیت اشنایدر ( به قول خیابانی اسنایدر Dبود.امیدوارم هر چه زودتر خوب شه.
ایشالا زود خوب میشه میاد. من که ازش خیلی خوشم میاد.
راستی فن در فارت عزیزم که خیلی دوستش دارم هم اومد. خوش اومدی.
عزیز اینجا کسی به شما محل نمیزاره میخوای با این حرفا بگی مام هستیم ؟ خوش بحاله تیمت که اصلا پنالتی نمیده برو حالشو ببر![]()
یه بار دیگه چیزی بگی مجبور می شم روی اواتارت کلیک کنما !! عواقبش گردن خودت !!![]()
سلام خدمت مادريدي هاي عزيز :
منم از مصدوميت اشنايدر ناراحت شدم اين ارسنالي هاي وحشي كه اكثرشون اندازه انسانهاي اوليه هيكل دارن بايد برن با تيم شامپانجه ها بازي كنن اصلا تيمي نبايد با اينها بازي دوستانه انجام بده ولي حالا كه واندر وارت اومد زياد نارحت نيستم چون سه ماه چيزي نيست خلاصه اينكه زنده باد رئال .
خوب بچه ها، ظاهرا اين فرگوسن افتاده رو دنده لج كه تو باس بموني، از اونور رونالدو هم لج بازتر، ميگه من بازي نميكنم!!رئال هم اين وسط مونده زور كدم يكي بيشتر تا تكليفش روشن شه!
مثل اينكه فرگوسن براي راضي كردن رونالدو به موندن براي يك فصل ديگه به اون اين قول رو داده كه در پايان فصل در صورت يك توافق مالي خوب، ميزاره كه 100% رونالدو بياد پيش خودمون!
حالا بعضي ها هم تو منچستر ميگن كه ( گويا دو نفر هستن اين بعضي ها كه اسمشون رو نميدونم، شايد سران باشگاه )، كه آقا چه كاريه؟ چرا ما بايد اين همه به رونالدو متكي باشيم؟ اونم در حالي كه رئال همچين پول خفني بابتش ميده؟ تازه رونالدو كه بخواد نخواد اول فصل رو واسه مصدوميتش نميتونه بازي كنه! پس بره ديگه!
حالا چي ميشه، خدا عالم است!
بعد اينكه اي وندروارت قومپوز در كرده من خودم كاري مي كنم رئال قهرمان CL بشه و از اين حرفا، از اون ور هم تاتنهام كه انگاري جديدا به جمع تيم هاي مايدار اومده، گفته حاضر هست 40 ميليون پوند واسه ويا بده! يعني 20 ميليون كمتر از مبلغي كه ما براي رونالدو حاضر شديم بيدم!
راستي اين دكو هم كه شرش كم رفت چلسي، گفته من بازي روبينيو رو قبول دارم و اميدوارم بياد منچسترو. حالا جالب اينجاست كه روبينيو اگه بره احتمالا نيمكت نشين ميشه! آخه اسكولاري برا وسط از بالاك، اسين، دكو و لمپارد استفاده ميكنه!
باورتون نمیشه اگه روبینهو واس ما میشد رونالدو ویا زیدان باز هم نمیخواستمش میدونی چرا؟
کلا از بازیکنهای که اینطوری هستن ای بدم میاد ای بدم میاد همون بهتر که شرشون رو کم کنن .
خدا کنه روبینهو بره و رونالدو بیادش این یکی عشقش اینه بره چلسی اون یکی عشقش اینه بیاد رونالدو خدای تکنیک و این روبینهو فوتش کنی چهل ملق میزنه اخه کسی نیست بهش بگه ببین دیدی این ارسنالیها تو 10 دقیقه چه بلایی سر اشنایدر اوردن حالا تو میخوای که بری رو عصابشون و یک فصل با اینها سر کنی اخه بد بخت میزنن میکشنت .
احمد جان به نكته جالب و فني اي اشاره كردي! بازي تو ليگ انگلستان خيلي فيزيكي تر از اسپانيا هست! مگه اونا بدن اين روبينيو رو بتركونن! وگرنه فرتي ميفته!
البته خداييش اول روبينيو رئال رو دوست داش، رئال هم باهاش بد رفتار كرد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)