تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 445 از 2376 اولاول ... 3453954354414424434444454464474484494554955459451445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,441 به 4,450 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

نوشی صوفیانی استقلالی ها را منصرف کرد
    حضور داود نوشی صوفیانی در تیم فوتبال استقلال تهران بعد از نزدیک به یک ماه منتفی شد.
    بعد از غیبت طالب لو در دیدار تیم های استقلال و پگاه گیلان بود که مربیان استقلال به فکر جذب دروازه بان دیگری افتادند. در همین راستا مذاکرات با داود نوشی صوفیانی آغاز شد تا این بازیکن از تبریز به تهران بیاید.
    آبی پوشان در ابتدا با این دروازه بان جوان به توافقاتی رسیدند اما در ادامه در خواست مالی عجیب و غریب نوشی صوفیانی، استقلالی ها را از جذب وی منصرف کردند.
    نوشی صوفیانی همان دروازه بانی است که در زمان مربیگری محمد احمد زاده درتیم نوجوانان گلر اول وی بود و در مسابقات قهرمانی آسیا مقابل ژاپن موفق به مهار چهار ضربه پنالتی شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بایرن جان، با برگشتت ترکوندیا.. دستت درد نکنه بابت اخباری که میذاری..

میگن اسپانسر استقلال انتخاب شده و با ال جی به توافق رسیدن.. صحت داره ؟
    سلام
    بنظر من اسم اسپانسر زیاد مهم نیست .استقلال الان مشکل مالی داره .پس هرکی پول بیشتری بده میتونه اسپانسر ابیها باشه...نظر شما چیه

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تکراری بود
    Last edited by bayern; 03-09-2008 at 18:39.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی امروز
    مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی امروز چهارشنبه ۱۳ شهریور ماه به شرح زیر است.
    ابرار ورزشی:
    برخورد سرد قلعه نوعی و قطبی
    هدایتی یک ماه دیگر مدیرعامل پرسپولیس است
    پیشنهاد۵۰۰ میلیونی فتح ا...زاده به کریمی
    دکتراحمدی نژاد در دیدار با ساعی: از امروز برای المپیک بعدی آماده شوید
    میهمانی پشت میهمانی تا پاسی از شب، ملی پوشان کلافه از بی خوابی
    نکونام: امیدوارم از بهترین های لالیگا باشم، در عربستان تساوی بهترین نتیجه است
    علی دایی: از اردوی کیش راضی ام، محتاجیم به دعا
    البرز ورزشی:
    جاسوس استقلال: در میان مربیان به دنبال او باشید
    آقای میم جاسوس است، نه من
    تیری انری: شاید در جام جهانی با ایران بازی کردیم
    مرزبان: صدسال سیاه با قطبی کار نمی کنم
    پروین: مصطفوی زبان باز نکند
    هدف ورزشی:
    مصطفوی: با موفقیت های پرسپولیس جواب پروین و مایلی کهن را می دهم
    سیف پور: بهترین امکانات در اختیار کشتی گیران قرار داشت
    هشدار حشمت قبل از بازی با عربستان: تیم ملی مراقب عمق دفاع باشد
    با پیشنهاد۵۰۰ میلیونی فتح ا...زاده: کریمی و قلعه نوعی به مدد هم می روند
    ۶ داور ایران در لیست نخبگان آسیا
    مربی استقلال سر مربی اتکا گلستان
    پیکار استقلال با تیم ملی جوانان
    مس، ملوان، پگاه میزبان شهرداری تبریز،پترو شیمی و شهرداری بندر عباس
    روز ورزش:
    احتمال تغییر در مدیریت فدراسیون کشتی
    علی آبادی: بر کناری را رد نمی کنم
    کیومرث هاشمی: از یزدانی بیش از این انتظار داریم، از کشتی انتقاد نکنم به آن ظلم کرده ام
    ارشدی معاون سازمان تربیت بدنی: سازمان می پذیرد کشتی در المپیک ضعیف ظاهر شد
    آدرس غلط ندهید فقط یزدانی خرم مقصر است
    آقای برزگر! شما هم در این شکست ها سهیم هستید
    ابرار ورزشی:
    منصوریان: فعلا به سر مربیگری در استقلال فکر نمی کنم
    کعبی نمیتواند مقابل عربستان بازی کند
    مارک شیلد داور بازی ایران- عربستان
    فتح ا..زاده به علی کریمی پیشنهاد۵۰۰ میلیون تومانی داد
    مدیر عامل برنامه های کریمی: علی، مس برو نیست
    آندرانیک تیموریان: توقع فیکس بازی کردن را ندارم
    تمرین همزمان استقلال و پرسپولیس در آکادمی ملی المپیک
    پیروزی:
    قطبی: نگفتم کریمی را نمی خواهم اما...!
    پرسپولیس در میان آتش حاشیه ها
    پیشنهاد۵۰۰ میلیونی استقلال به جادوگر
    کریمی: به ایران بیایم فقط در پرسپولیس بازی می کنم
    علوی: نیمکت نشین باشم از پرسپولیس می روم
    دی کامو را به پرسپولیس می آورم
    مصطفوی: به خاطر پرسپولیس سکوت می کنم
    جهان فوتبال:
    قلعه نوعی: مگر من دشمن تیم ملی ام؟
    قطبی: من تغییر نکردم
    پیشنهاد دستیاری قلعه نوعی به پیروانی
    جهت دیدار با تیم ملی عربستان، دایی اسامی ملی پوشان را اعلام کرد
    مصطفوی: کی گفتم علی آبادی از اسم پروین می ترسد؟!
    جادوگر با۵۰۰ میلیون تومان در استقلال
    نبرد با عربستان یادمان رفته
    تیم ملی در هیاهوی فراموشی!
    گل:
    تعطیلی ۱۸ روزه بلای جان مدیر عامل ها، موج اعتصاب در لیگ
    کعبی: فکر میکردم کارت هایم بخشیده می شود، حتما حکمتی دارد که همیشه جلوی عربستان نباشم، ببازیم هم در گروه اول می شویم
    مدیر عامل پیکان: اعتصاب نیست فقط ۱۳ بازیکن نیامده اند!
    اعتصاب به پیام مشهد رسید، تیم خداداد عزیزی با ۱۰ نفر تمرین کرد
    شایعه ور شکستگی برادران شفیع زاده، شکایت بازیکنان استقلال اهواز
    قطبی: عرب ها در ریاض به ایران باج نمی دهند، بد کردم فوتبال بین المللی را وارد ایران کردم؟!
    خطیبی از نیم فصل در لوشامپیونا
    فرار شریک هندی شفیع زاده از دوبی!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

رحمتي: با طالب‌لو مثل هميشه رقابت مي‌كنم
    دوست ندارم از عربستان گل بخورم
    مهدي‌رحمتي انتخاب اول علي دايي در خط دروازه تيم‌ملي است و او در بازي حساس مقابل عربستان كار بسيار سختي را در پيش خواهد داشت. رحمتي در مورد آخرين وضعيت تيم‌ملي مي‌گويد: «خوشبختانه بازيكنان از لحاظ روحي و آمادگي بدني شرايط خوبي را دارند و برگزاري اردو در جزيره كيش هم باعث شد كه بدور از جنجال و حاشيه چند روز آرامش داشته باشيم.»
    رحمتي كه بعد از مدت‌ها وحيد طالب‌لو را در كنار خود مي‌بيند، مي‌گويد:‌ «من با وحيد هيچ مشكلي ندارم و مثل گذشته كه در استقلال و تيم‌ملي بوديم با او رقابت مي‌كنم. تمامي دروازه‌بانهاي تيم‌ملي آمادگي قابل قبولي دارند و رقابت سالمي بين آنها حاكم است.»
    رحمتي در پايان با اشاره به بازي روز شنبه مي‌گويد: «من حساسيت خاصي روي عربستان دارم و معتقدم كه آنها براي برنده شدن دست به هر كاري مي‌زنند. به همين دليل اصلاً دوست ندارم كه از عربستان گل بخورم و اگر درون دروازه باشم، نهايت تلاشم را انجام مي‌دهم تا ايران گلي دريافت نكند.»
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جباري: عربستان قدرت ايران را ندارد
    اعتراضي به نيمكت نشيني ندارم

مجتبي جباري هافبك استقلالي تيم‌ملي در آستانه بازي با عربستان شرايط تيم را مناسب توصيف كرده و مي‌گويد: «برگزاري اردوي تداركاتي در كيش بهترين فرصت براي ما بود تا با شرايط آب و هوايي عربستان آشنا شويم و فكر نمي‌كنم كه بازيكنان از اين لحاظ مشكل خاصي داشته باشند. البته آنها ميزبان هستند و فكر مي‌كنم كه كار سختي در پيش داشته باشيم.»
    جباري در ادامه مي‌گويد: «عربستان از لحاظ بازيكني و تاكتيك تيمي به اندازه ايران قدرت ندارد و ما مي‌توانيم با امتياز از زمين بيرون بياييم. برتري آنها فقط به خاطر شرايط ميزباني است و اگر بتوانيم دقايق ابتدايي را خوب كنترل كنيم به طور حتم از عربستان امتياز خواهيم گرفت.»
    جباري كه به احتمال فراوان شانس كمي براي قرار گرفتن در تركيب ثابت دارد در پايان مي‌گويد: «هر مربي سليقه‌هاي خاص خودش را دارد و دايي به عنوان نفر اول كادر فني تصميم مي‌گيرد كه چه نفراتي بازي كنند. من از هر لحاظ آماده هستيم و اگر نيمكت نشين شويم اعتراضي ندارم.»
    کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پس از پيروزي برابر تيم ملي جوانان

قلعه نويي: از حضور كريمي در استقلال استقبال مي كنم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هيچكس در مورد جذب علي كريمي با من صحبت نكرده است؛ اما از حضور او در تيمم استقبال مي كنم

به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از پيروزي 4 بر صفر برابر تيم ملي جوانان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي بدي نبود و به خاطر اين كه به تيم ملي جوانان كمك كنيم با اين تيم بازي كرديم. تيمي است كه فوتبال را با برنامه بازي مي كند و مربي خوبي هم دارد.
    سرمربي استقلال در خصوص اين كه تعطيلي ليگ به سود اين تيم بود يا به ضررش، گفت: تعطيلات ليگ دست ما نبود؛ اما براي اين زمان برنامه ريزي كرديم.
    قلعه نويي درمورد دلايل افت تيم استقلال اظهار داشت: سپاهان و پرسپوليس نسبت به فصل گذشته نفرات اصلي خود را حفظ كرده و بازيكناني نيز براي تقويت جذب كرده اند، با اين حال هنوز به هماهنگي كامل نرسيده اند. استقلال چند بازيكن جديد جذب كرده است و براي هماهنگي به زمان نياز دارد. در مدت تعطيلي ليگ در 2 نوبت صبح وعصر تمرين كرديم.
    قلعه نويي در مورد حضور علي كريمي در استقلال گفت: هيچكس در اين خصوص با من صحبت نكرده است؛ اما از حضورش در استقلال استقبال مي كنم
    کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

گلزني مهاجمان از روي نقطه پنالتي

استقلال تهران با چهار گل تيم ملي جوانان را شكست داد

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال در ديداري تداركاتي برابر تيم ملي جوانان با نتيجه چهار بر صفر به پيروزي رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين مسابقه از ساعت 30/17 در زمين شماره 2 كمپ تيم هاي ملي و به قضاوت فرشيد افشار برگزار شد.
    يدا... اكبري در دقيقه 10 ( پنالتي)، سياوش اكبر پور در دقيقه 40 ( پنالتي) ، مهرداد پولادي در دقيقه 72 و علي عليزاده در دقيقه 83 (پنالتي)گل هاي استقلال را به ثمر رساندند.
    تركيب تيم استقلال:اشكان نامدراي،بيژن كوشكي،پژمان منتظري،پيروز قرباني،خسرو حيدري،حسين كاظمي،يدا..اكبري(مهرداد پولادي)،هاشم بيك زاده(مهدي امير آبادي)،جان ورايو(ميثم منيعي)،احمد خذيراوي(علي عليزاده) و سياوش اكبر پور
    سرمربي : امير قلعه نويي

تركيب تيم ملي جوانان :صالح خليل آزاد،سيد رضا طلبه،رسول كرد،شجاع خليل آزاد،ميلاد جهاني،محسن مسلمان،احمدكامكار،حسن ابراهيمي،بختيار رحماني،جلال علي پور،كريم انصاري فرد
    سرمربي : نناد نيكوليچ

* نناد نيكووليچ سرمربي تيم ملي جوانان در اين ديدار به شدت به نحوه قضاوت مسابقه اعتراض كرد. اين داور از سوي كميته داوران براي اين مسابقه انتخاب شده بود.
    * تيم ملي بزرگسالان در زمين شماره يك كمپ تيم هاي ملي مشغول تمرين بود.
    * عليرضا منصوريان به همراه شماري از بازيكنان آكادمي استقلال نظاره گر اين مسابقه بودند.
    * ميثم منيعي تنها بازيكن اخطاري اين مسابقه بود.
    * علي كفاشيان به همراه مهدي تاج و مهدي محمد نبي نيز دقايقي اين مسابقه را از نزديك تماشا كردند.
    * كفاشيان جلسه اي خصوصي با قلعه نويي در زمان انجام اين ديدار برگزار كرد وي در پايان مسابقه خطاب به بازيكنان تيم جوانان ضمن تقدير از تلاش آنها ابراز اميدواري كرد اين تيم به جام جهاني راه يابد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در جريان تمرين شاگردان قلعه نويي

هواداران استقلال تهران عليه دايي شعار دادند

خبرگزاري فارس: شماري از هواداران تيم فوتبال استقلال در جريان تمرين امروز اين تيم، عليه سرمربي تيم ملي شعار سردادند.

ه گزارش خبرگزاري فارس، امروز تيم ملي فوتبال در زمين شماره يك كمپ تيم ملي با سرمربيگري علي دايي تمرين كرد و در زمين شماره دو تيم استقلال در مسابقه اي تداركاتي به مصاف تيم ملي جوانان رفت.
    شماري از هوادران استقلال به طرفداري از امير قلعه نويي عليه علي دايي سرمربي تيم ملي شعار سردادند.
    قلعه نويي و دايي در يك برنامه تلويزيوني عليه يكديگر موضع گيري كردند.
    سرمربي استقلال پيش از دايي هدايت تيم ملي را برعهده داشت.
    کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ابراهيم تقي‌پور در گفت و گو با ايپنا: جاسوس استقلال به خودش خيانت مي كند
    ابراهيم تقي پور گفت:هر كسي كه اخبار تيم رابه بيرون ميدهد به خودش خيانت مي كند.

مدافع تيم فوتبال استقلال تهران در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) ، گفت:من بعيد مي دانم كه كسي در تيم استقلال وجود داشته باشد كه بخواهد خبرهاي تيم را به بيرون ببرد اما كسي كه اخبار تيم را به بيرون مي برد به خودش خيانت مي كند.

وي افزود:خوشبختانه تيم استقلال در حال حاضر از لحاظ آمادگي روحي و جسمي در شرايط بسيار مطلوبي به سر مي برد. تعطيلات اين چند روز نيز كاملابه سود تيم ما تمام شد و باعث شدبازيكنان دوباره خودشان راپيدا كنند.

تقي پور ادامه داد:با توجه به تمريناتي كه پشت سر گذاشته ايم فصل جديدي را آغاز كرده ايم و صددرصد از اين پس بسيار بهتر نتيجه خواهيم گرفت. به هيچ عنوان نبايد به چهار بازي قبلي استقلال توجه كردو استقلال با درايت قلعه‌نوعي به راحتي مي تواند نتيجه بگيرد.

وي در خصوص بازي امروز مقابل تيم ملي جوانان گفت:به اعتقاد من اين بازي محك بسيار خوبي است كه بعد ازسه روز استراحت و تمرينات فشرده خودمان را ارزيابي كنيم.

تقي پور در پايان گفت:مطمئنا هدف اصلي ما قهرماني است و حتمادر پايان فصل به هدفمان خواهيم رسيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •