ميشه سرويس 512 برنزي 512 BU و قيمتش هم 42000 هست ( قبلا 26000 بود )
Sent from my iPad using Tapatalk
ميشه سرويس 512 برنزي 512 BU و قيمتش هم 42000 هست ( قبلا 26000 بود )
Sent from my iPad using Tapatalk
یعنی قبلا محدودیت داشته که بعد از آپدیت سایت تغییرش ندادن
والا من الان حجمی دارم که پشیمونم چرا با نامحدودی که داشتم عوض کردم !
والا قبلا رو نمیدونم..
ولی الان شما اگه سرویس نامحدود از فن اوا بگیری، هیچ محدودیت دانلود و سرعتی نداری !
اینی هم که توی سایت زده، اشتباهه و باید آپ شه؛
شما مصلا سرویس 512 نامحدود برنزی میگیری، که بهت حدود سرعت 50 تا 65 رو میده و در تمام تایم روز و شب با همین سرعت دانلود میکنی
دوستانی که محدود دارن میتونن چک کنن ببینن ازشون حجم بیخودی کم میشه یا نه؟مثلا مودم رو خاموش روشن کنین ،یک فایل 100 مگی رو دانلود کنین بعدش چک کنین ببینین چقدر کم شده!
سلام بر شما
بله درسته، لطفا لینک سایتی که می فرمایید رو برام ارسال کنید.
مطمئنا کم نمیشه. لطفا اگر کم شد حتما خبر بدین.
بفرمایید جناب : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت سرویسهای نامحدود . ستون حداقل ترافیک ماهیانه .
مرسی، این لینک مربوط به حداقل ترافیکیه که شما می تونید دانلود داشته باشید و حداکثر نیست.با توجه به پهنای باند آزاد مراکز و کامنت های قبلی دوستان، شما می تونید خیلی بیشتر از این اعداد استفاده کنید بدون اینکه محدودیتی براتون اعمال بشه.
قابل توجه مشترکین عزیز شرکت فن آوا در شهر مشهد مقدس:
به استحضار می رساند متاسفانه نمایندگی قبلی شرکت داده پردازی فن آوا با نام شرکت کیانت به دلیل تخلفات متعدد لغو نمایندگی شده اند.
خواهشمند است از این به بعد کلیه موارد مربوط به پشتیبانی و فروش سرویس اینترنت خود را از طریق شماره تلفن های 37673114 و 37665975 پیگیری فرمایید.
آقا فن آوا پیامک داد که اشتراک شما داره تموم میشه برای تمدید قرارداد اقدام کنید!تعجب کردم شدید. شکم برد رفتم پرتالم دیدم بله... 3.28 گیگ از حجمم و 23 روز از اعتبارم مونده!
چشه؟ قاطی کرده نرم افزارشون؟!شایدم ویروس گرفته!
![]()
الهی اون برنامه محدود کننده سرعت شبانشون ویروس بگیره نیست و نابود بشه و شیر سرعت شبانه تا ته باز بشه راحت بشیم!!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)