وقتی پلاگین رو نصب کردی اکسپلورر رو بستی و باز کنی یا نه ؟ چون اگه نکنی نصب نمیشه .
وقتی پلاگین رو نصب کردی اکسپلورر رو بستی و باز کنی یا نه ؟ چون اگه نکنی نصب نمیشه .
سلام به همگی اساتید فن...
بازم من و بازم یه مشکل جدید....
من برنامه swiss manager رو در برنامه bootman تیک زدم که هر وقت گوشیم رو ری استارت میکنم خودش بالا بیاد.
یه مدت خوب کار میکرد ولی حالا اگه گوشیم موقع روشن شدن در حالت فلیپ بسته باشه و swiss manager اجرا بشه بعد از اینکه فلیپ رو باز میکنم از swiss میپره بیرون و یه متن ارور میاد.یعنی حتما باید گوشیم رو در حالت فلیپ باز روشن کنم تا این اتفاق نیفته.
نمیدونم چرا همیشه مشکلات احتمال صفر به تور من میخوره؟؟؟؟
کسی در این رابطه چیزی میدونه؟
ممنون.![]()
سلام دوستان.يه مشكل اساسي داشتم اونم اينه كه من هر رمي رو روي گوشيم ميندازم بعد يه مدت مثلا يه ماه رم خراب ميشه و هيچ گوشي نميخونش و همه ي اطلاعاتش پاك ميشه.الان اين رم سوم هست كه روي گوشيمه و باز اطلاعاتش پاك شده و مشكلي كه ايجاد ميكنه اينه كه گوشي زياد هنگ ميكنه مخصوصا توو قسمت مسيج و وقتي رم رو در ميارم درست ميشه.اگه بگين چي كار كنم كه درست شه ممنون ميشم.
این مشکل رو هیچ کدوم از دوستان با هندزفریشون داشتن ؟(هندزفری بلوتوث)
آره عزيز . حتي ويندوزمم رستارت كردم ولي بازم همون ارور .![]()
چاره هر دردی فقط آپدیت.
آپدیت کن احتمال 99% مشکلت حل میشه.![]()
حرف دل ما رو زدی عزیز....
بس که از این مموری های قلابی خون دل خوردیم این دل لامصب مشک خون شد.
اگه هنوزم آپدیت نکردی بکن بی از هیچ چیه.ولی در کل باید خواب یه مموری اصل رو ببینی.البته شب قدر رو هم نباید فراموش کرد.چون تقدیر یه سال آدم توش رقم میخوره،میتونی از خدا بخوای یه مموری اصل بهت بده.(شوخی کردم.
)
مي بخشيد من تازه كارم يه سوال داشتم
يكي مي گفت وقتي مي خواي اين گوشي رو شارژ كني بايد اونو خاموش كرد ايا درست ميگفت؟اخه من هميشه وقتي گوشي روشنه شارژش مي كنم
من به حرفش گوش كردم اما وقتي خاموشش كردم و به شارژر وصلش كردم روشن شد و چراغ بالاي گوشي قرمز شد مي خواستم بدونم مشكلي هست؟
سوال بعدي اينه كه من خيلي دير به دير گوشيمو خاموش مي كنم ولي وقتي روشنش ميكنم و به
more_stuts ميرم هر دفعه 2 mb به حافظه ازاد اضافه كرده در حالي كه اين مقدار فضا وجود نداره باتريشم يه دفه ته مي كشه مشكل چيه؟
با تشكر از شما لطفا" كامل توضيح بديد
ممنون از كمكتون.اميدوارم با آپديت درست بشه
حتما نبايد گوشي رو خاموش كني ميشه در حالت روشن هم گوشي رو شارژ كرد
اون چراغ قرمز هم نشون ميده كه گوشي داره در حالت خاموش شارژ ميشه اگه گوشي روشن باشه اون چراغه زرد ميشه
آزاد كردن حافظه دو راه داره
يكي با خاموش و روشن كردن گوشي و يكي ديگه با استفاده از برنامه swiss manager
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)