تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 445 از 641 اولاول ... 345395435441442443444445446447448449455495545 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,441 به 4,450 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirkhan_20e20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

دوسته عزيز من جديدترين پلاگين رو نصب كردم حتي برنامه ي آپديت سرويس رو هم دوباره نصب كردم ولي باز همون ارورو ميده .
    تو رو خدا يكي به ما بگه اين مشكل آپديتو چه جوري حل كنم
    وقتی پلاگین رو نصب کردی اکسپلورر رو بستی و باز کنی یا نه ؟ چون اگه نکنی نصب نمیشه .

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

سلام به همگی اساتید فن...
    بازم من و بازم یه مشکل جدید....
    من برنامه swiss manager رو در برنامه bootman تیک زدم که هر وقت گوشیم رو ری استارت میکنم خودش بالا بیاد.
    یه مدت خوب کار میکرد ولی حالا اگه گوشیم موقع روشن شدن در حالت فلیپ بسته باشه و swiss manager اجرا بشه بعد از اینکه فلیپ رو باز میکنم از swiss میپره بیرون و یه متن ارور میاد.یعنی حتما باید گوشیم رو در حالت فلیپ باز روشن کنم تا این اتفاق نیفته.
    نمیدونم چرا همیشه مشکلات احتمال صفر به تور من میخوره؟؟؟؟
    کسی در این رابطه چیزی میدونه؟
    ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان.يه مشكل اساسي داشتم اونم اينه كه من هر رمي رو روي گوشيم ميندازم بعد يه مدت مثلا يه ماه رم خراب ميشه و هيچ گوشي نميخونش و همه ي اطلاعاتش پاك ميشه.الان اين رم سوم هست كه روي گوشيمه و باز اطلاعاتش پاك شده و مشكلي كه ايجاد ميكنه اينه كه گوشي زياد هنگ ميكنه مخصوصا توو قسمت مسيج و وقتي رم رو در ميارم درست ميشه.اگه بگين چي كار كنم كه درست شه ممنون ميشم.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

من یه هندزفری bh 206 نوکیا گرفتم. موقع زنگ خوردن آهنگ زاقارت خود هندزفری پخش میشه.
    نمیشه عوضش کرد ؟ آخه خیلی از گوشی ها مثل a1200 موتورولا آهنگ خود گوشی رو تو هندزفری پخش میکنن. ولی پی 990 نه !!؟ گوشی همه چی رو ساپورت میکنه. مثل تماس صوتی و ... ولی این یکی نه.
    آهنگ خود هندزفری اصلا جالب نیست. بعضی وقتا اصلا نمیفهمم زنگ میخوره !!
    این مشکل رو هیچ کدوم از دوستان با هندزفریشون داشتن ؟(هندزفری بلوتوث)

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

وقتی پلاگین رو نصب کردی اکسپلورر رو بستی و باز کنی یا نه ؟ چون اگه نکنی نصب نمیشه .
    آره عزيز . حتي ويندوزمم رستارت كردم ولي بازم همون ارور .

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

سلام دوستان.يه مشكل اساسي داشتم اونم اينه كه من هر رمي رو روي گوشيم ميندازم بعد يه مدت مثلا يه ماه رم خراب ميشه و هيچ گوشي نميخونش و همه ي اطلاعاتش پاك ميشه.الان اين رم سوم هست كه روي گوشيمه و باز اطلاعاتش پاك شده و مشكلي كه ايجاد ميكنه اينه كه گوشي زياد هنگ ميكنه مخصوصا توو قسمت مسيج و وقتي رم رو در ميارم درست ميشه.اگه بگين چي كار كنم كه درست شه ممنون ميشم.
    چاره هر دردی فقط آپدیت.
    آپدیت کن احتمال 99% مشکلت حل میشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

حرف دل ما رو زدی عزیز....
    بس که از این مموری های قلابی خون دل خوردیم این دل لامصب مشک خون شد.
    اگه هنوزم آپدیت نکردی بکن بی از هیچ چیه.ولی در کل باید خواب یه مموری اصل رو ببینی.البته شب قدر رو هم نباید فراموش کرد.چون تقدیر یه سال آدم توش رقم میخوره، میتونی از خدا بخوای یه مموری اصل بهت بده.(شوخی کردم.)

داره خودمونی میشه victor203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

مي بخشيد من تازه كارم يه سوال داشتم
    يكي مي گفت وقتي مي خواي اين گوشي رو شارژ كني بايد اونو خاموش كرد ايا درست ميگفت؟اخه من هميشه وقتي گوشي روشنه شارژش مي كنم
    من به حرفش گوش كردم اما وقتي خاموشش كردم و به شارژر وصلش كردم روشن شد و چراغ بالاي گوشي قرمز شد مي خواستم بدونم مشكلي هست؟
    سوال بعدي اينه كه من خيلي دير به دير گوشيمو خاموش مي كنم ولي وقتي روشنش ميكنم و به
    more_stuts ميرم هر دفعه 2 mb به حافظه ازاد اضافه كرده در حالي كه اين مقدار فضا وجود نداره باتريشم يه دفه ته مي كشه مشكل چيه؟
    با تشكر از شما لطفا" كامل توضيح بديد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چاره هر دردی فقط آپدیت.
    آپدیت کن احتمال 99% مشکلت حل میشه.
    حرف دل ما رو زدی عزیز....
    بس که از این مموری های قلابی خون دل خوردیم این دل لامصب مشک خون شد.
    اگه هنوزم آپدیت نکردی بکن بی از هیچ چیه.ولی در کل باید خواب یه مموری اصل رو ببینی.البته شب قدر رو هم نباید فراموش کرد.چون تقدیر یه سال آدم توش رقم میخوره، میتونی از خدا بخوای یه مموری اصل بهت بده.(شوخی کردم.)
    ممنون از كمكتون.اميدوارم با آپديت درست بشه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

مي بخشيد من تازه كارم يه سوال داشتم
    يكي مي گفت وقتي مي خواي اين گوشي رو شارژ كني بايد اونو خاموش كرد ايا درست ميگفت؟اخه من هميشه وقتي گوشي روشنه شارژش مي كنم
    من به حرفش گوش كردم اما وقتي خاموشش كردم و به شارژر وصلش كردم روشن شد و چراغ بالاي گوشي قرمز شد مي خواستم بدونم مشكلي هست؟
    سوال بعدي اينه كه من خيلي دير به دير گوشيمو خاموش مي كنم ولي وقتي روشنش ميكنم و به
    more_stuts ميرم هر دفعه 2 mb به حافظه ازاد اضافه كرده در حالي كه اين مقدار فضا وجود نداره باتريشم يه دفه ته مي كشه مشكل چيه؟
    با تشكر از شما لطفا" كامل توضيح بديد
    حتما نبايد گوشي رو خاموش كني ميشه در حالت روشن هم گوشي رو شارژ كرد
    اون چراغ قرمز هم نشون ميده كه گوشي داره در حالت خاموش شارژ ميشه اگه گوشي روشن باشه اون چراغه زرد ميشه

آزاد كردن حافظه دو راه داره
    يكي با خاموش و روشن كردن گوشي و يكي ديگه با استفاده از برنامه swiss manager

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •